Dostlar merhaba ilişkim için sizlere soru sormak istedim benim kafam cok karısmaya basladı birilerinden yardım almam gerek sevgilimle 1.5 senedir birlikteyiz ilk 8 ay kusursuz olsada devamı toxiclik ve narsistlikle doldu dostlar şimdi açık konuşayım yaklasık 4 ay önce beni aldattı başkasıyla buluştu cinsel şeyler yaşamışlar affettim biz kısa bi süre 1. 1.5 hafta ayrıldık o süreçte kendisinin dediğine göre barışıcağımızı bile bile yaptığını söyledi 2. kez affettim (buluştuğu kişi aynı kişi gene buluşup cinsel birliktelik yaşamışlar) gene affettim ama bu yaptıgım saflık ve enayilik farkındayım yeri geldiğinde benimde hatalarım oluyor farkındayım, ama sizlere şöyle söyleyim yaklasık 1.5 senedir hergün morali sebepsiz bozuluyor aramız bozuluyor sonrada ben düzeltmeye calısırken bana bağırıyor kızıyor önce aramızı düzelt diyor sonra moralimi düzelt diyor gönlümü al diyor ben bunları yapmaktan şikayetçi değilim sadece morali çok zor düzelen biri ve hep beni yemek yemeye ikna et diyor su içmeye ikna et diyor bunlar şuan siz okurken aslında çok tatlı gözükebilir ama üstte yazdıgım moralini düzeltip aramızı düzeltip gönlünü alıp su içmeye uemek yemeye ikna edene kadar 7 8 saatim gidiyor gün içinde onu 2 kere affettim aldattıgında genede çok kaba davranıyor bana ben ona uaptıgı hataları söylerken bile çok kibar bi dille onun üstüne gitmeden söylüyprum ve üzmemeye calısıyorum öylr yaptığım halde dün yaptıgı hatsları söylediğimde bana gerçek yüzünü gösterdin iğrencsin demeye basladı son 1 aydır her gun ayrılık yakındır diyor ayrılıcaz diyor ve ona yaptıgını söylediğimde kırdın diyip ağlamaya başlıyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum ne para kazanabiliyorum ne uyuyabiliyorum uyuyorum çok uyudun diyor duşa giriyprum çok duşta kalıyorsun diyor yemek yiyorum hızlı ye diyor ne uapsam laf yiyorum 2 kere aldattı affettim hala üstüme çıkıyor sevdiğimden susuyorum ama bana çok laf etmeye basladı ne yapsam yaranamıyorum bana erkeksi değilsin adam değilsin erkek gibi değilsin diyor halbuki ona en güzel jestleri yapıyprum erkeksi sekilde yaklasıyorum ona rağmen olmuyor asla benmi hatalıyım çok yorulmaya başladım psikolojim bozulmaya basladı ne desem kırdın diyip ağlıyor bu manipülasyon mu sizce ne yapıcam bilmiyorum yardım istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim