Şimdi Ara

sevgilimin yanına gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farklı şehirlerdeyiz 3 saatlik mesafe var arada. Yarin buluşmayı düşünüyorduk sevilimle buraya kadar herşey normal ama daha önceden ne yapacağımızi nerelere gideceğimizi kararlaştırmıştık. Tek başımıza güzel bir gün geçirecektik. Son günlerde bazı sebeplerden dolayı moralimde cok bozuktu kızın yanina gidip biraz kendimi toparlamak istiyordum. Ama dün gece sevgilim dedi ki yakin bir arkadaşı ve onun nisanlisi ile buluşalım dedi onlarla tanışmış olursun dedi ama ben onlarla tanışmak istemiyorum sevgilimde bunu anlamış olmalı onlarla tanışmaya gerek yok dedi eski plana devam edelim dedi. Her ne kadar istediğim olsada bu söyledikleri yüzünden ve de moralim bozuk olduğu icin sevgilimin yanina gitmeye sıcak bakmıyorum sizce ne yapmalıyım.
    Yazım hataları olduysa kusura bakmayın mobilden yazıyorum. Ciddi cevaplarınizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git git
    Bazen tuhaf tuhaf karar değişikliği yapabiliyorlar sen erkeksin çok duygusal düşünme ben hep yaptım senin yaptığını gidersen takmazsan sorun morun olmaz
  • bence de gitmelisin . kız arkadasın anlayışlı anladığım kadarıyla , kafan dağılır , iyi gelir
  • sonuç olarak anlamış ve düzeltmiş hatasını, takmaya gerek yok fazla.
  • git
  • Git sen git bu kadar alıngan olma.

• Bu kadar anlayışlısını bulmuşsun sakın kaçırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

Git sen git bu kadar alıngan olma.

evet çok alıngan biriyim ama birden soğudum yav ne yapsam bilemedim. Kız az önce mesaj attı yarın için hazırlanıyorum dedi

• Bence kızı bize bırak, biz gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Bu kadar anlayışlısını bulmuşsun sakın kaçırma

Yani biraz anlayışlı biraz borçlarım vardi yanina gidemeyecektim kızda bunu anlayışla karşıladı şimdide para sıkıntısı çözüldü bu kezde bu çıktı cok kararsızım

• Bir keresinde sevgilim için 16 saat yolculuk yapmıştım. Ciddiyim. Git.
  • Git git deli misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Git git deli misin?

galiba

• Erkek adam bu kadar alingan olmaz yav git sen

• Benim açımdan bu durum pek bir sorun teşkil etmiyor. Zaten istemediğini anlayınca vazgeçmiş bence git hem kafanı dağıtırsın bu şekilde sürekli kafanı kurcalarsın
  • soğuma neden soğuyosun kız arkadaşından cidden deli misin havalar da ısındı hem soğumak yakışmaz. kız arkadaşın seninle aynı düşünceyi paylaşmamış başta anlaşılan, sen birlikte bir şeyler yapmak istemişsin hem de planlanmış bunlar daha önceden sonra da kız arkadaşın vazgeçmiş bu durumdan ki ufak bi mecburiyet var gibi yani kıramamış sanki onları da. neyse uzatmadan alınma böyle şeylere diyim, benim gibisin galiba sen de alışıcaksın zamanla kızı çok üzme sakın, üzüldüğünü görürse o da üzülür hem. hadi bakalım git de eğlenin beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

soğuma neden soğuyosun kız arkadaşından cidden deli misin havalar da ısındı hem soğumak yakışmaz. kız arkadaşın seninle aynı düşünceyi paylaşmamış başta anlaşılan, sen birlikte bir şeyler yapmak istemişsin hem de planlanmış bunlar daha önceden sonra da kız arkadaşın vazgeçmiş bu durumdan ki ufak bi mecburiyet var gibi yani kıramamış sanki onları da. neyse uzatmadan alınma böyle şeylere diyim, benim gibisin galiba sen de alışıcaksın zamanla kızı çok üzme sakın, üzüldüğünü görürse o da üzülür hem. hadi bakalım git de eğlenin beraber

Mecburiyet falan söz konusu degil hocam kız kendi başına çıkardı herşeyi onlarin haberi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

soğuma neden soğuyosun kız arkadaşından cidden deli misin havalar da ısındı hem soğumak yakışmaz. kız arkadaşın seninle aynı düşünceyi paylaşmamış başta anlaşılan, sen birlikte bir şeyler yapmak istemişsin hem de planlanmış bunlar daha önceden sonra da kız arkadaşın vazgeçmiş bu durumdan ki ufak bi mecburiyet var gibi yani kıramamış sanki onları da. neyse uzatmadan alınma böyle şeylere diyim, benim gibisin galiba sen de alışıcaksın zamanla kızı çok üzme sakın, üzüldüğünü görürse o da üzülür hem. hadi bakalım git de eğlenin beraber

Mecburiyet falan söz konusu degil hocam kız kendi başına çıkardı herşeyi onlarin haberi yok.

kızlar yapıyo arada böyle, sanki bizi deniyolar. boşverin ama anlamış nasılsa hatasını demeyelim de biraz mantıksız düşünmüş diyelim. takılmayın fazla yoksa boğulursunuz kızları anlamak cidden zor

• gitmezsen kizi cok pis kirmis olacaksin. senin icin dusunceleri degisecek hatta iliskiniz bile acayip etkilenecek gorursun bak. her insan hata ya da anlik gaflete dusebilir. onemli olan dogruyu kisa surede gormesi. sen simdi boyle hissedersin ama gittiginde de iyiki gitmisim diyeceksin. iyi gelir sana da. sonucta o senin sevgilin o da cok ozlemistir seni. istemesen de fedakarlik gosterip gitmelisin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

kızlar yapıyo arada böyle, sanki bizi deniyolar. boşverin ama anlamış nasılsa hatasını demeyelim de biraz mantıksız düşünmüş diyelim. takılmayın fazla yoksa boğulursunuz kızları anlamak cidden zor

Pazartesi finallerde başlıyor ama gidecem galiba :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.