Bildirim
ANKARADA DAMSIZ GİRİLEN YÜZME HAVUZU VARMI?(ANKARALILAR BURAYA)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
? -
biliyorsan bızede soyle... -
aquparkla çocukla girsen kabul ederlermiki -
gorunus buyuk gosterıyorsa ve kucuk cocuk sneın cocugun gıbı gorunuyorsa kabul ederler hacı... -
19 mayıs -
Altınpark'ta var on numara yer tavsiye ederim hafta sonu biraz kalabalık oluyo bilgin olsun nokta -
Elini damına koy ve havuza git. -
altınpark var. -
Eskort kiralayıp damlı havuza git -
quote:
Orijinalden alıntı: Talonmaster
Eskort kiralayıp damlı havuza git
-
????????????????????? -
oha lan havuzadamı dam soruyolar artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpgg
oha lan havuzadamı dam soruyolar artık
E, herhalde soracak. 20 yaşlarındaki bir veya birden çok sapın havuza gidip de yalnız kızlara; hatta yanında erkek olan kızlara bakmama, yazmama ihtimali çok düşük.
Parayla kız tut, havuza git ya da ortamı daha da ısıt.
Yaş 30'a yakın değilse ve de çocuk küçük değilse yemezler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk
quote:
Orijinalden alıntı: Alpgg
oha lan havuzadamı dam soruyolar artık
E, herhalde soracak. 20 yaşlarındaki bir veya birden çok sapın havuza gidip de yalnız kızlara; hatta yanında erkek olan kızlara bakmama, yazmama ihtimali çok düşük.
Parayla kız tut, havuza git ya da ortamı daha da ısıt.
Yaş 30'a yakın değilse ve de çocuk küçük değilse yemezler.
Damsız kız da almasınlar o zaman bize ne. Bizim gibi gibi yüzmeye gidenlere haksızlık
-
YokYokYok Aramadığım Aquapark kalmadı hepsi dam istiyor.Belkide gay im eşimle gelicez allah allah S.çıyim damınıza
-
evet yurdum insanın damsız gece eğlenmeye gidememesinden sonra otellere erkek olarak gidememesi ve daha ötesi havuza tek veya grup olarak erkeklerin girememesi(yakında okullara ve avmlere de bu uygulama gelecekmiş ) bu olay bu şekilde uzar gider. bir grup sapık cinslerimizin yüzünden tüm TC vatandaşlarının(erkekler sadece) muzdarip olduğu bir konu
. her ne kadar saçma ve uygulanamaz olsada (yani sen bi işletmeye girmek istiyorum diyip seni sokmama gibi şansları yok kanunen üyelik vs istenmiyorsa! ve ben doğru hatırlıyorsam) evet bu böyle ha aşılamaz mı aşılır 5 kasa bmw(3 kasa yetmiyor tecrube ile sabit) alıp beyaz atlet ile içinden inip paçalı donu göbeğine kadar çeker ve kapıdaki ama anlıyamacağı birkaç cümle kurarsaN (yani kroyum ama para bende dersen) değil damsız içerideki damları bile adam senin üzerine yapar
tabi o adam içeri girerken insanın aklından geçenler farklı duygular......
buradan çıkan sonuç yüzmeye gitmemiz istenmiyor artık elimizde havlular ile hamama gideriz.....
-
ARKADAŞLAR kuzenim babasıyla gitcekde kuzenim benden küçük 14 yaşında babası 45 50 li yaşlarında sadece 2 sini sokarlarmı aciil cvp bekliyom -
damsız aquapark buldum.
ÇİÇEKTEPE AQUAPARK
http://www.cicektepeaquapark.com/index1.html
HAFTA İÇİ: 20 TL
HAFTA SONU: 25 TL
DAMSIZ GİRİŞ VARMIŞ. SORDUM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X