Saygılar arkadaşlar, malum ilişki de bazı kırmızı bayraklar vardır tabi bu kişiden kişiye değişebilir. Mesela sevgilinizin yaz ayı boyunca arkadaşlarıyla yatılı olacak şekilde tatile gitmesini nasıl karşılarsınız? Aynı zamanda giyim konusu mesela rahatsız olduğunuz bir durum oldu dillendirdiniz ancak bununla alakalı bir aksiyon alamadınız, aksine fikrinizle çatışma haline girdi, ne yapardınız mesela? Tamam o kişiyle evli değillsiniz, mutlaka bir kişinin kendi kişisel alanı olmalı, düşünsene her gün aynı kişiyi görüyorsun. Ancak fazlası bana konfor düşkünlüğü ve ilişkinin doğasına aykırı geliyor. Ben kendisinden direk bu sebeplerden ötürü ayrıldım. Tabi yarı yolda bıraktın gibisinden dönüşler aldım. Ona göre bir kişiyi olduğu gibi kabul etmeli, mutlu olacağı ne yapıyorsa bende mutlu olmalıymışım , çok saçma geldi bana. Bilemiyorum merak ediyorum sizlerin fikirlerini :-) |
Sevgilinin yatılı tatile gitmesi ve dahası
-
-
Arkadaşları arasında erkek varsa tabii ki olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan antalya’da sahildeyim kamp sandalyemizi kurduk soğuk çay, fıstık vb oturuyoruz ay ışığında plajda. Saat gece 00:00 Ön sağımızda çat pat ingilizce kalıp cümleler kurabilen ve sonuna mutlaka ‘ıhıhıhı’ diye ekleyen bir genç, ağzından tek bir Türkçe kelime dahi çıkmayan ingilizce konuşan yabancı bir erkek; içip içip karanlık denize indiler biraz uzağa her türlü cinselliği yaşıyorlar utanmazlar. Denize giren bir Türkte söylendi bunlara. Onlar çıktı, arkadaş ortamına benzeyen namussuzlar girdi denize bunlarda başladı. Direk sil gitsin öyle tipi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 19 Ağustos 2024; 0:24:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalan yok hastalık derecesinde kıskanç biriyim ancak bu karşıdaki insanın yaşamını zehir edip kendimden soğutacağım anlamına gelmez oturup adam gibi ya terapi almak lazım yâda başka bir çözüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evli de olsanız, sevgiliniz de olsa, arkadaşınız da olsa, karşınızdaki insanın yaşam tarzına karışamazsınız. En fazla, konudan rahatsız olduğunuzu anlatabilirsiniz.
Siz de öyle yapmışsınız zaten, fakat karşı taraf kabul etmemiş. Etmek zorunda da değil. Fakat siz de buna katlanmak zorunda değilsiniz.
Böyle bir çıkmaza gelindiğinde iki seçenek kalıyor. Ya bir taraf isteklerini sindirecek, ya da ilişki bitecek. Bence de doğru olan böyle anlaşmazlıklarda ilişkiyi bitirmek.
Bundan sonra gelen "yarı yolda bıraktın" tarzı bir cevap, sizi sindirip isteklerini zorla kabul ettiremediği için. Bu onun kendi sorunu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 21 Ağustos 2024; 11:6:58 > -
İlişkiyi bitirmek iyi olmuş.
Günümüz ilişkileri gerçekten aşırı karmaşık hale geldi. Eğer bir ilişki başladıysa artık ilişkinin sağlığı açısından iki tarafta kendini düzene sokmalı. Yoksa bir ilişki yaşamanın anlamı yok ki.
Bir ilişkim olsun. Eee ama hayatımın belirli alanlarına hatta belkide tümüne karışmasın. Ama bir problem olduğunda da ilişki de olduğum kişinin yanına koşayım problemi çözsün, ilgimi alayım. Bu ilişki değilde çıkar ilişkisine dönüyor. Kadın içinde erkek içinde.
Dijital çağ ile birlikte her şey değişti ama en önemlisi kadın erkek ilişkileri öyle bir hal aldı ki bazen gavatlık derecesine ulaşıyor olaylar. İnsanın doğasına ve ilişkisine aykırı bu dönem.
Türkiye'de şuan insanların psikolojisini ekonomi kadar yaşadığı ilişkilerde bozuyor. Hatta öyle ilişkiler yaşanıyor ki insan öyle bir dibe çöküyor ki hayatının 3 4 senesine mâl oluyor.
Eğer tabi gidebilirsin aşkım gibi bir tavır alsaydın ciddi derecede ipleri eline vermiş olursun. Ayrılarak net tavrın ile kendine olan saygını korumuşsun. İlişki içerisinde olan çift birlikte tatile gider nokta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle malesef zorla asla güzellik olmaz olursa bunun patlaması çok kötü olur, zaten zorla asla yaptırmadım. Rahatsız olduğunuz durumu söyleyebilirsiniz yani evet yapmak zorunda değil ama bende onunla bir gelecek düşünmek zorunda değilim heralde?
Tek sorun bu da değildi kendisinde görmediğim bir kaç kıyafet ile alakalı rahatsız olduğumu dile getirdim, benimle çatışma haline girdi istersen yap istersen yapma ama bende seninle olmak zorunda değilim diyerekten kendisinden ayrıldım. Mahremim zaten kalmamış bütün sorunları arkadaşlarına anlatmış bana narsist, koşullu sevgi veren, saygısız gibi şeyler söylenmiş arkadaşları tarafından. Bir insanla aynı pencereden bakma önemli değil mi? Yani ciddi olduğun kişiyle geleceğe dair konuşursun bana "mesela evliyiz ben 10 gün yatılı tatile gitmek istedim bunu nasıl karşılarsın" demişti. Bende bu denli konfor alanına düşkün biriyle gelecek düşünmeyeceğimi söyledim. Yani son zamanlarda aşırı bir şekilde kendisini benden itti, ayrılık üzerine 1.5 ay olacak yani sürekli mesaj atıp "sen bizi bıraktın, bir kıyafet uğruna yarı yolda bıraktın" gibisinden sürekli yazıyor. Fena halde manipülasyona uğradığımı düşünüyorum. Tamam giymem önemli değil, tamam gitmem önemli değil diyerekten yapma dediğim her şeyi gözüme sokaraktan yaptı şimdide benden ne istiyor anlamış değilim.
-
Mevzu kıskançlık değil üstad aldatmak isteyen her yerde aldatır zaten benim bahsettiğim bu denli konfor alanına düşkün biriyle evlilikte cehennemi yaşayıp yaşamayacağın.
-
İyi kurtulmuşsun, geçmiş olsun.
Alıntı
metni:onunla bir gelecek düşünmek zorunda değilim heralde? Evet. Benim konuyu getirmek istediğim yer buydu zaten. O istediği gibi davranmakta özgür, ama sen de böyle bir ilişkiyi reddetmekte özgürsün.
Geri kalanı maalesef standart toksik kadın davranışı. Erkeği proje olarak görüyorlar, seni de öyle görmüş. Ben Cancagız'ı alırım, kendi isteklerimi kabul ettiririm, sonra da evlenirim demiş. Çoğu erkek de kaybetme korkusuyla kabul ediyor bunları, her denilene tamam diyor. Sen tamam demediğin için de şimdi dönüp sana saldırıyor.
Dediğim gibi, iyi kurtulmuşsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X