Şimdi Ara

sevgilimin yanına gitmeli miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence kız arkadaşının gönlünü al ve onunla tanıştırmak istediği kişilerin yanına git ve güler yüzlü ol emin ol Kız arkadaşın seni günün sonunda ödüllendirecek.

Edit : Gitmedim demişsin. Olm bu devirde kız arkadaşı avına cıksan bile bulmak çok zor o. Sürpriz yap 2x daha fazla sevinir kesinlikle sürpriz yap!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 11 Mayıs 2013; 12:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

La boşver gitme , nasil olsa ayrilacak senden . Ayri sehirlerdesiniz bi de. Ben kaç kere gittim de noldu boşuna kendini yorma. % 100 facebook onaylı

hll knk devm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Bence kız arkadaşının gönlünü al ve onunla tanıştırmak istediği kişilerin yanına git ve güler yüzlü ol emin ol Kız arkadaşın seni günün sonunda ödüllendirecek.

Edit : Gitmedim demişsin. Olm bu devirde kız arkadaşı avına cıksan bile bulmak çok zor o. Sürpriz yap 2x daha fazla sevinir kesinlikle sürpriz yap!!!!!!!!!!!!!!

Yagmur yağdığı icin gitmedim hava güzel olduğu bir gün gidecem kız arkadaşımlada böyle konuştuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.