Binbaşı
16 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, çiçeği burnunda ps4 kullanıcısıyım :) Ps store'dan oyun almak istiyorum fakat ininal kartın şuan da çalışıp çalışmadığıyla alakalı net bir bilgi alamadım. (Karta para yüklersem geri çekme seçeneğim olmadığı için riske girmek istemedim) Halihazırda kullanan arkadaşlarımız var ise yardımcı olurlarsa şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar majoru izlerken chati kapatmıştım şimdi açmak istiyorum komutunu bulamıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi eklentisiz default ayarlarda önerebileceğiniz kz server var mıdır? bir kaç tane server denedim daha servere girerken harita harici dakikalarca eklenti download yaptırıyor ve servere giriyorum karakter yerinde durmuyor sağa sola kayıyor. varsa önerebileceğiniz server makbule geçer. teşekkürler.
Arkadaşlar bu kulaklık hediye geldi bugün denemek için girdim, şöyle bir sıkıntısı var. Ts'den konuştuğum zaman karşıya oyunun sesi gidiyor. Tsdekilerde konuşmalarının kendilerine geri geldiklerini söylüyorlar. Bu sorunla karşılaşan oldumu acaba çözüm bulabilinir mi?
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın steam hesabında pazardan alışveriş ya da trade gibi işlemleri yapamıyoruz. Oyun da hediye olarak gelmiş kendisine. Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar önceleri op.gg sitesinden replay dosyasını indirip açtıktan sonra direk Launcher başlıyordu. Şuan recordu hiç bir şekilde çalıştıramadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Beyler streamde TSM tagı var transfer mi oldu acaba bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar bu iki kardeşimizin 2v2 arena'da durumu nasıldır? Kuzenimle oyuna geri dönüyoruz bu kompozisyonu deneyeceğiz fikirlerinizi bekliyorum.
Evet beyler birkaç konudur herkes Üniversite takımı kurmaktan bahsetmiş çok içerledim açıkçası. Bende benim gibi okumayan veya okuyamayan arkadaşlarımla takım kuralım diyorum.
Arkadaşlar kuzenimle arena yapıyoruz tabi ki ben low rating. Healer class oyna dedi bende Resto druid hoşuma gittiği için (şekli şemali daha önce oynamadım druid) açmak istiyorum. Fakat o feral druid diyorki Resto Druid olursan high rating yapmayız falan filan healler aynı diyor. Paladin Shaman Priest oyna diyorda dediği gibi iki druidin healleri aynı diye bir etkisizlik söz konusumudur ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS3
World of Warcraft
Devide
Steam
daykoo
PSN ID
daykoQ
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.298
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.244 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 496 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.