Şimdi Ara

sevgilimin geçmişi kafayı yicem fikir verin ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
35.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin geçmişte hiç mi sevgilin olmadı? Biraz sevgiline güven hem kızın amacı başka olsa sana bunu anlatıp kendini zora sokar mı? Birbirinizi gerçekten seviyorsanız boşverin geçmişi, geleceğe bakın.
  • kimse bilemez orada olanları , yiyişmek için illa sevgili olmak gerekmiyor. yada kız her sevgiliyse yiyişmiyor olabilir ama çoçuk gerizekalı değilse evine 2 kere gelen kızla işini görmüştür. haa kanka olurlar anlarım ama çoçuğun niyeti ortada öpüşmeye çalışmış falan o olay orada kalmamıştır. ama kalmışta olabilir

ama düşünme geçmişi şuan kız senin gerisi önemli değil. birde yaş kaç?

Orijinalden alıntı: SejanRuby

Dostum, sen güvenini kaybetmişsin. Şu an bize "öyle bir kız değil" diyorsun, peki ya kendine bunu söyleyebiliyor musun? Her kızın zaafı vardır sevdiğine karşı ama bu zaaf ilişki boyutuna kolay kolay gelmez. Çoğu kız ülkemizde ki bekaret kavramının farkında. Eğer sen sevgilinin çocuğa öpüşme anında "o kızı hala seviyor musun" dediğine inanıyorsan, gerisini düşünme. Bunu diyen bir kız, sevmeden, sevilmeden, o güveni almadan asla bir şey yapmaz. kafanda ki gereksiz soru işaretlerini bir tarafa bırak.

öpüşme anı diye birşey yok hocam, öpüşme diye birşey yok öpüşmedim diyor.

Orijinalden alıntı: Danirello

Neden cantayi alip cikmayi surekli vurguluyorsun deli olacam bir seyi mi ima ediyorsun

O cantada ne var niye surekli cantayi alip cikiyor niye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yamaha RBX374
    BBM: 2938AC07
    Steam: canb34
  • Buna benzer bir şey benimde başıma geldi ve insanın içini nasıl yediğini bilirim o merak duygusunun.Üstelik benim ki seviştiğini itiraf etmişti.Ayrıldık zaten

Bundan 1 ay önce, ben de kız arkadaşımı çıkardım hayatımdan. Sebebi dışarıdan bakılınca sudan sebepler gibi gözükse de, aslı benim onun geçmişine güvenmiyor oluşumdu. Bitti, mutlu muyum ? Değilim ama mutsuz da değilim. En azından yüzüme bakıp yalan söyleyen biri yok şu an sevgilim dediğim.

Saygılar.

# Mechanical Engineering #
  • hocam bi iliskide "acaba" varsa zaten bitmistir. Senin olayina gelince kiz yalan söylemese bile kanser butun vucuda yayilmadan kes o kolu,kizdan ayril.

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Olmuş bitmiş olanı değiştiremiyoruz, senin erkeklik egoların seni sinirli yapmaya devam edecek. Bu durumdan herkes rahatsız olabilir ama sonuçta artık olmuş bitmiş. Önemli olan şimdidir. Geçmişe sünger çekkme zamanıdır.

Diyorsun da hocam olmuyor işte.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Geçmişindne size ne beeeee ayılaaarr kaçıncı yüzyıldayııızzzz diyenler vardır yukarıda herhalde okumadım ama.
    Ayrıl. Kısa ve net.

Orijinalden alıntı: benimyazim

quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

Dostum, sen güvenini kaybetmişsin. Şu an bize "öyle bir kız değil" diyorsun, peki ya kendine bunu söyleyebiliyor musun? Her kızın zaafı vardır sevdiğine karşı ama bu zaaf ilişki boyutuna kolay kolay gelmez. Çoğu kız ülkemizde ki bekaret kavramının farkında. Eğer sen sevgilinin çocuğa öpüşme anında "o kızı hala seviyor musun" dediğine inanıyorsan, gerisini düşünme. Bunu diyen bir kız, sevmeden, sevilmeden, o güveni almadan asla bir şey yapmaz. kafanda ki gereksiz soru işaretlerini bir tarafa bırak.

öpüşme anı diye birşey yok hocam, öpüşme diye birşey yok öpüşmedim diyor.

Bu kadar şey yazdım oraya mı takıldın dostum öpüştüler demedim zaten. o yakınlaşma anından bahsediyorum. kızın soruyu sormadan önceki evre..

ya aralarinda bisey olduysa?ya aralarinda bisey olduysa?ya aralarinda bisey olduysa?ya aralarinda bisey olduysa?ya aralarinda bisey olduysa?ya aralarinda bisey olduysa?

diye icin icini yer ve harbiden kafayi yersin

Orijinalden alıntı: benimyazim

ciddi anlamda psikolojim bozuldu , fikirlerinizi bekliyorm

Hiç bi sorun çıkarmadan ilişkine devam et hocam. Bu tür takıntılar ileride akıl sağlığını çok etkiler ve kendini tanıyamaz duruma gelirsin kendimden söylüyorum. İlk seferde güven. İlk seferde her şeyinle güven seviyorsan eğer şans vereceksin.

• poff. kız hayatını yaşıyor sen gitmişsin kuyruk olmuşsun peşine. kadınlar neden bu kadar şanslı? erkekler nasıl bu kadar saftirik olabiliyor?

ayrıca 1 kız ve 1 erkek aynı yatağa yanlız uzanıyorsa, ve arada belli bir tanışmışlık, az biraz da duygu varsa birşey olmamasına imkan vermiyorum. 3-5 ay sonra ayrılık döneminde "gerçeği söylesem gidecektin" şeklinde bir itirafla karşılaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 8 Eylül 2012; 1:18:57 >
    Şimdi gördüm arkadaşın olanlarla sevişmişsin. Bunuda mazur gör o zaman. o kadar içini kemiriyorsa ayrıl bitsin

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Olmuş bitmiş olanı değiştiremiyoruz, senin erkeklik egoların seni sinirli yapmaya devam edecek. Bu durumdan herkes rahatsız olabilir ama sonuçta artık olmuş bitmiş. Önemli olan şimdidir. Geçmişe sünger çekkme zamanıdır.

Diyorsun da hocam olmuyor işte.

Olacak başka yolu mu var? Ya kızdan ayrılacaksın ya da çok sevdiğin için unutacaksın. Bunlar biraz irade bünye meselesi. Senin kız arkadaşın geçmişi deşmiyorsa sende deşmeyeceksin. Ne yapmışsa yapmış?

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Önce bize şunu söyle, sen daha önce başka bi kızın evine gidip veya evine çağırıp seviştin mi?
    Şimdi gördüm arkadaşın olanlarla sevişmişsin. Bunuda mazur gör o zaman. o kadar içini kemiriyorsa ayrıl bitsin

hahahah bu eleman her kızı düdükleyip, düdüklenmemiş kız mı arıyormuş? hiç güleceğim yoktu. zor bulur biraz
  • farzet ki birlikte oldu ? yada öpüştü. ne olacak ? aşkın bitecekmi bunu dediği anda ? hayır bitmeyecek belki gururundan inancından dolayı ayrılacaksın ama seveceksin yine.Döneceksin yine ona yada dönmeye çalışacaksın.Yaşadım.Biliyorum.Bakire olmadığını biliyordum,birlikte de oluyorduk.it gibi de seviyordum hatta o kadar seviyordum ki annemin gelinime ver diye sakladığı yüzüğü verecektim ayrıldığımız gün.Ama olmadı ayrıldık üzüldüm dönmeye çalıştım kabul etmedi.Sonra kendi dönmek istedi bende onu istedim ancak başka bir faktör yüzünden olmadı.Yine seviyormuyum evet seviyorum ki üstünden kaç ay geçti.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.