Şimdi Ara

sevgilimin geçmişi kafayı yicem fikir verin ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
4
Favori
35.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sahiplenme duygusu böyle bir şey işte asla rahat edemeyeceksin. O kıza da rahat vermeyeceksin kendinde hiç bir zaman rahat olamayacaksın. Gel yol yakınken vazgeç O kızdan.

Kız kötü şöyle böyle demeyeceğim sadece sonunuz belli boş yere ne vakit harcayın nede üzülün en temizi ayrılmanız.

Ayrıca böyle konuları "Konudışı Özel" bölümüne açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Danirello

quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

Neden cantayi alip cikmayi surekli vurguluyorsun deli olacam bir seyi mi ima ediyorsun

O cantada ne var niye surekli cantayi alip cikiyor niye?

Bence bu olayda kilit nokta çanta.Ne var o çantanın içinde ? Çantayı kim nerden almış ? Ne sıklıkla kullanıyor çantyayı...Açıklasın bunları.Gerçeği bütün çıplaklığıyla vursun yüzüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niquel -- 8 Eylül 2012; 5:23:52 >
  • Benimde başımdan böyle bişey geçti kız arkadaşıma sorduğumda 2yıllık sevgilinle ne yaşadın diye cevap veremedi bana ağladı herşeyi dedim kızlığın mı bpzuldu.Ters ilişkiye mi girdin seviştin mi ne dediysem söylemedi.Benden böyle bişey bekliyor musun falan filan daha neler neler dedi. Bende o gün kafamda bitirdim o ilişkiyi sonraki zamanda bende düşüncelerimi değiştirdim.Geleceği değil günümü gün etmeye baktım.Sonuç ayrıldık kaçınılmaz son bence sende bitir inan biraz yokluğunu çekersin ama iyi ki bitmiş dersin hiç düşünme hemde.Ve geçenlerde şunu okudum insanın beyninde yalnızlık duygusu fiziksel acıların değerlendirildiği bölümde değerlendiriliyormuş.Sonra dedim ki kendi kendime fiziksel olarak yalnız kalma acı çekme ve bunu uyguluyorum yani haftada 2 3 gece yalnız yatmıyorum cinsel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyorum hiçte bunalım falan olmadı. Hadi dostum bırak o kızı yavaşça bırak teslim ol sende hadi

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Süt ve süt ürünleri içerir yaz başlığa kardeş

Haklı valla arkadaş

SAMSUNG GALAXY S III
    ULTIMAROM V7.1 4.1.x JB
    Siyah Kernel v1.8.5
  • Google, bir arama motorudur.

sonrasında ya sana döner herşeyi anlatır ya da tamamen ilişkisini keser ( iki durumda sen araya gidiyon ama olsun )
    3.ihtimal artık diretirse baktın kız artık vazgeçiyor artık inan sende yani yapmamış olabilir ama vital bulgular sevişmişler diyor
    sen nasihatimi dinle 1hafta falan ara ver güvenemiyorum sana ayağına
  • kızlar konuştuklarında genelde 10/9,5 oranında yalan söyler
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimyazim

herşeyin herkesn üstüne yemin ediyor yalan söylemiyorum diye abartısız 3 aydır bunları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum, sinir krizlerine giriyoruz beraber ama hala ağzundan bi bakla alamadım. bişi söylese direk bırakcam.

Ağzından bakla almak için diyorum senin geçmişin önemli değil, onlar geçmişte kaldı ben herşeyi sana anlattım senden anlat ben seni olduğun gibi kabul edeceğim diyorum yok anlatmıyor hiçbişi, ben sana herşeyi doğru düzgün anlattım bundan başka bişi yok yemin ederim annemin üstüne babamın üstüne sevdiklerimin ölüsünü görmek nasip olsun ki bişi sakmalıyorum diyo 3 aydır bunun kavgasını yapıyorz

Herseyin ustue yemin ediyor diyince aklima geldi bi kiz arkadasim vardi benden once opusmedim bile diyor anasinin babasinin benim uzerime bile yemin ediyordu. Hemde okadar gozu kara ediyor ki supe bile duyamazsin. Neyse ben bunun bikac yalanini hissettim ustune gittim kuran el basacam dedi. Tamam dedim basti 3 gun gecmeden bunun bi oglanla benden once bikac kez yatip kalktigini ogrendim. Ona kalsa tam bir namus abidesi melek! Yalana birkez basvurduysa imkani yok dogruyu soylemez. Ben yuz kere sordum yuz kere ayni cevabi verdi senden baskasi dokunmadi diye hatta beni azarlardi sen beni ne saniyorsun diye. Olay sans eseri ortaya ciktiginda sordum okadar yemin ettin inkar ettin hani noldu dedim. Bikere yalan soleyince donemiyor insan cani cikacagini bilse yine soleyemiyor yalanina kendi bile inaniyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 8 Eylül 2012; 7:11:26 >
  • İnanma derim ben.Ayril. Uzatma, inanmadığını söyle çünkü zaten inanmıyorsan, güvenmiyorsan o ilişkinin temelleri yok olmuş demektir. Şayet çok seviyorum ayrılamam dersen güvenmek ve inanmak zorundasın yoksa yürümez.

Packard Bell Easynote TS11 HR-510TK / Intel Core i5 / turbo 3.2 ghz / 4 gb ram / 1 gb nvidia geforce gt520m cuda ekran kartı
  • Hocam kız bakireyse o adam ne yapmış olabilir ki

• Hocam sen bu kıza evlenene kadar öpmeye el ele tutuşmamaya yemin mi ettin?Cevabın evetse o zaman sorun ediceksin bunu ama kız senin evine gelicek yanlız öpüşüp koklaşıcaksın sonra kızın geçmişini sorun ediceksin ileride namuslu birini arıyorsan eskisinide namuslu bırakacaksın ama cevabın hayır ise kıza ne kadar güvendiğine bağlı kızı gerçekten sevipte evlilik felan düşünmüyorsan takma kafana
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.