Şimdi Ara

sevgilimin geçmişi kafayı yicem fikir verin ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
35.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benimyazim

herşeyin herkesn üstüne yemin ediyor yalan söylemiyorum diye abartısız 3 aydır bunları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum, sinir krizlerine giriyoruz beraber ama hala ağzundan bi bakla alamadım. bişi söylese direk bırakcam.

Ağzından bakla almak için diyorum senin geçmişin önemli değil, onlar geçmişte kaldı ben herşeyi sana anlattım senden anlat ben seni olduğun gibi kabul edeceğim diyorum yok anlatmıyor hiçbişi, ben sana herşeyi doğru düzgün anlattım bundan başka bişi yok yemin ederim annemin üstüne babamın üstüne sevdiklerimin ölüsünü görmek nasip olsun ki bişi sakmalıyorum diyo 3 aydır bunun kavgasını yapıyorz

kiz bakire mi birader?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bakire tabiki .. arkadaşlar öyle bir kız değil.

iliskiye girmek istediginde aldigin tepki onemli

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

bakire tabiki .. arkadaşlar öyle bir kız değil.

iliskiye girmek istediginde aldigin tepki onemli

kesinlikle olmaz evlendiğimiz gün yapacağz onu rahat rahat diyor.

arkadaşlar 10 aylık ilişkim var sevgilimle hiçbir konuda anlaşamama gibi bir durum yok, 10 aylık süre boyunca hiçbir yanlış hareketini görmedim ancak sevgilimin geçmişi sürekli benim aklıma geliyo beni sinir edip farklı konular üzerinden tartışma yaratıyorum.

daha önceden hoşlandığı birisi varmış çıkmıyorken , üniversitede bunun evine gitmiş yemek yemişler, bu olaylar çıkmazken oluyo çocuk gel yemek yiyelim diyo sevgilim yalnız mısın diyo çocuk evet diyor ve gidiyo sevgilim.

o gün akşam 8 de gidip 3 saat oturup geri dönmüş, ne oldu diye soruyorum ogün yemek yedik hiçbirşey olmadı konuştuk diyor yemin ediyor annesinin babasınn sevdiklerinin üzerine.

ardından aynı çocuğn evine başka bir gün, kız arkadaşı ile gidiyorlar 3 kişi oyun oynuyorlar poker, sevgilim kız arkadaşı ve o çocuk, ardından sevgilimin kız arkadaşı ben bi yurda gideyim sen burda bekle benim biraz işim var yurtta işim bitince sana mesaj atarım aşağı inersin diyo sevgilime .

sevgilimle o çocuk aynı evde yine yalnız kalıyo, çocuk film izleyelim diye sevgilimi odasına davet ediyor, gidiyor sevgilimde yatağın üstünde oturuyor çocuk yatağa uzanmış, ardından yatakta oturan sevgilimi tişörtünün arkasından çekip koluna yatırmış, zaten o çocuğa karşı hoşlandığndan birkaç saniye sonra, çocuk dudağndan öpmek için yaklaşmaya başlamış sevgilim de şu soruyu sormuş : o kızı hala seviyor musun ? (önceden çıktığı biri varmış) çocuk da bilmiyorm gibisinden bişi söylemiş, daha sonra sevgilim çantasını almış ve çıkmış.

o günden sonra onunla hiç konuşmamışi, ardından 1 hafta sonra msn de denk gelmiş çocuk sevgilime sen benden mi hoşlanıyordun demiş sevgilimde evet hoşlanıyordum demiş.

sonra birkaç zaman sonra sevgilime aynı çocuk çıkma teklifi etmiş , sevgilim kabul etmemiş.

o olaydan sonra çok kötü olldum bi erkeğn evinde nasıl yalnız kaldım diye kendi kendime sinir oluyorum diyor bana ama ben bi türlü inanamıyorum ?

daha önceden 5 aylık çıkarken geçmişini anlatırken bu konu hakkında bi erkeğin evine gittim öpmeye çalıştı diye anlatıyordu hoşlandığını asla söylemedi, sonra sonra anlattı her şeyi.

ve hala her şeyi anlatıp anlatmadığı konusunda endişelerim var, soruyorum yalancı çobana döndüm diyor annesinin üstüne babasının üstüne sevdiklerinin üstüne yemin ediyor herşeyi anlattığına..

Bana bir fikir verin psikolojim bozuldu.

bende başımdan geçen ilişkiyi anlatıyım..sevdiğim bir kız vardı ama sevgilisi var tabi ben durmadan teklif ettm yanında durdum derslerde benle, tenefüste sevgilisiyleydi zorladım zorladım sonunda sevgilim oldu çokta sevdim ama beni tercih etmemesini hep yüzüne vurdum her hata yaptımda sende böyle böyleydin dedim(o çocukla yaşadıklarıda var tabi seninkinden fazlası) en sonunda noldu 1yıl sonunda bitti umursamaz bi insana döndüm,neyse yardım olarakta sende aynı şeyi yap derim git bir kız arkadaşında kal o zaman umursamıcaksın
  • geçmişi seni ilgilendirmemeli. çünkü o zaman sen yoktun...istediği kadar namuslu olsun sana karşı ne yaptığı önemli arkadaş..geçmişe takılırsan bir an önce bitir. böyle yaşanmaz kızı da bıktırırsın.

• hocam beynini kemiren seylerden kurtul. benim fikrim gecmisini sorgulamaman yonde (cidden asiksan) ona guvenmeli ve bu tip konularda da kirmamalisin. seni cok iyi anliyorum cok zor bi durum sikma canini belkide cidden yapmamistir. sen hayatini birlikte surdurmeyi istiyorsun guvenmesen zaten bu tip karar almazsiniz ki.

• birde şöyle bir olay var o gün sevişmiş olması imkansız düğüne gidiceklerdi, kız arkadaşı yarım saat sen burada bekle benim yurda almazlar demiş, ve orada beklerken çocu film izleyelim diyo, ardından çocuk uzanıyo sende yat diye sırtından çekiyo koluna yatıyo çocuk öpeceği sıra o kızı seviyor musun diyor, evet diyo çocukta , sevgilim sonra çantasını alıp çıkıyor diğer bekleyen kız arkadaşınn yanına gidiyor.

soruyorum seni orada kabul etse ne yapardın diye, o anın vermiş olduığu duyguyla öpüşürdüm belki diyo ama ilerisini yapmazdm diyo

Orijinalden alıntı: La Juen

Cinsel birliktelik olmasa bile %78 ihtimalle sevişmişlerdir. Kusura bakma dostum al karşına açık açık konuş sen ne demek istiyorsun gibi üste çıkmak için tepkiler verirse ayrıl gitsin.

Aynen cinsel birliktelik olmamışsa bile sevişmişlerdir kesin.Ben yüzdeyi % 80'e çıkarıyorum.
  • Eğer kız sana bunu anlttıysa bir şey olduğunu sanmıyorum. Olmuşta olabilir. Olsa ne fark eder? Senin bu kızdan önce hiç kız arkadaşın olmadı mı hiç öpüşmedin mi? Ben bakir kalamam ama evleneceğim kız bakire olsun vol.1467443.
  • Olmuş bitmiş olanı değiştiremiyoruz, senin erkeklik egoların seni sinirli yapmaya devam edecek. Bu durumdan herkes rahatsız olabilir ama sonuçta artık olmuş bitmiş. Önemli olan şimdidir. Geçmişe sünger çekkme zamanıdır.
  • Dostum, sen güvenini kaybetmişsin. Şu an bize "öyle bir kız değil" diyorsun, peki ya kendine bunu söyleyebiliyor musun? Her kızın zaafı vardır sevdiğine karşı ama bu zaaf ilişki boyutuna kolay kolay gelmez. Çoğu kız ülkemizde ki bekaret kavramının farkında. Eğer sen sevgilinin çocuğa öpüşme anında "o kızı hala seviyor musun" dediğine inanıyorsan, gerisini düşünme. Bunu diyen bir kız, sevmeden, sevilmeden, o güveni almadan asla bir şey yapmaz. kafanda ki gereksiz soru işaretlerini bir tarafa bırak.
    RYZEN 7 5700X||XFX RX 6800XT MERC 319||SAMSUNG QLED 27''G7 ODYSSEY 240HZ 1ms|| Lian Li O11 Dynamic EVO White||ROG B550-A GAMİNG||CORSAIR 32GB WHİTE Dominator Platinum RGB||CORSAİR HX850 80PLUS PLATİNİUM||PHANTEKS WHİTE EXTENSİON CABLE KİT||SAMSUNG 1TB EVO 980 M2 NVME SSD||TECHNİCS RPDH 1200 Dj HEADPHONE||Corsair Void Elite white Gaming Headphone||Razer Mamba Elite||Corsair K70 MK2||DXRacer RED DX-OHFE08
  • Yine yazayim
    Erkek kadinda iyi bir geçmiş
    Kadın erkekte iyi bir gelecek arar.

Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • Neden cantayi alip cikmayi surekli vurguluyorsun deli olacam bir seyi mi ima ediyorsun

Yamaha RBX374
    BBM: 2938AC07
    Steam: canb34
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.