Şimdi Ara

sevgilimin geçmişi kafayı yicem fikir verin !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
35.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ..... bu konu çok saçma birryere gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekin4535 -- 8 Eylül 2012; 20:52:18 >

Sevgilinin Geçmişini Öğrenmek ve Unutmak

Sevgilinin cinsel geçmişini öğrenmek rahatsız edici bir deneyim olabilir. Bu deneyim, güvensizlik, kıskançlık ve şüphe duygularına yol açabilir. Geçmişin ilişkinizi etkilemesine izin vermek yerine, bunu anlamak ve ilerlemek için bir fırsat olarak kullanabilirsin.

Sevgilinin geçmişini nasıl öğreneceğin konusunda dikkatli olmalısın. Doğrudan sormak uygunsuz olabilir ve ilişkinize zarar verebilir. Bunun yerine, iletişim kurma becerilerini kullan ve konuyu hassasiyetle ele al. Geçmiş hakkında konuşmanın hem senin hem de sevgilin için rahat olacağı bir zaman ve mekan seç.

Sevgilinin geçmişini öğrendikten sonra, bunu unutmak ve ilerlemek zor olabilir. İşte yardımcı olabilecek bazı stratejiler:

• Geçmişin üzerinde durma: Sürekli geçmişi hatırlamak yalnızca seni üzecek ve ilişkiye zarar verecektir. Bunun yerine, şimdiki ana odaklan.
    • Kendini suçlama: Sevgilinin geçmişinden dolayı kendini suçlama. Partnerinin eylemlerinden sorumlu değilsin.
    • Güvene odaklan: Sevgilinle güven inşa etmek zaman ve çaba gerektirir. Geçmişe takılıp kalmaktansa, şimdiki zamanda güven oluşturmaya odaklan.
    • Profesyonel yardım al: Geçmişle baş etmekte zorlanıyorsan, profesyonel yardım almayı düşün. Bir terapist, duygularını işlemene ve ilerlemene yardımcı olabilir.

Sevgilinin orospu ya da karının geçmişi gibi aşağılayıcı terimler kullanmak, yalnızca durumu daha da kötüleştirecektir. Partnerine saygılı davranmalı ve ilişkiyi onarmaya odaklanmalısın.

Geçmiş, ilişkiyi şekillendiren bir faktör olabilir, ancak onu tanımlamak zorunda değildir. Anlayış, iletişim ve çalışma ile sevgilinin geçmişini unutmaya ve sağlıklı bir ilişki kurmaya odaklanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Süt ve süt ürünleri içerir yaz başlığa kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi senin yerine koydum ve inan bu bile beni yeterince rahatsız etti. Yapıcak bişey varsa masaya elini vurucaksın, bu kadar rahat olman benim sinirlerimi bozuyor, ya kendine çeki düzen verirsin, bi erkekle arandaki mesafeyi bilirsin ( ben dahil ) , yada erkeklerin oyuncağı olursun.

Kızlar sert konuşmaları severler, ve sahiplenilmek isterler. Buna benzer bişey yazabillrsin

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • ciddi anlamda psikolojim bozuldu , fikirlerinizi bekliyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 8 Eylül 2012; 9:16:23 >
  • nasıl deneme yanılma yöntemi ? fikir verin lütfen, yapmadığm şey kalmadı, o çocukla bile konuştum, köpek gibi titriyordu karşımda, sevgilimin arkadaşını aradım beraber gittikleri, serpil doğru düzgün kimseyle öpüştüğünü bile bilmiyorum ben diyor, kesinlikle bişi olmadı çıkmak falan olmadı öyle bir olay oldu sonra zaten biz o çocukla mesafe koyduk diyor

• Benimde bu tarz bir şey başıma geldi 2 yıl idare ettim ve güvenilmeyecek birisi olduğunu öğrendim. Unutma seni seviyorum cümlesi değil senin aradığın sana güveniyorum cümlesi.. Bunu diyemiyorsan boşuna yıpratma kendini. Kız mı yok memlekette..
  • arkadaşlar olayı yanlış anladınız sanırım, yalnız kaldığı çocukla çıkmıyor bunlar, işte çocuk öpmeye çalışarak teklif etme gibi olmuş sevgilim de o kızı hala seviyor musun diye sorunca çocuk bilmiyorm tarzında bişey söylemiş, sevgilimde çantayı alıp çıkmış.

yani sevgiliyken öyle bir durum olsa tamam ozaman buraya bile yazmam neler neler olmuştur derim, sevgili olayı yok.

Orijinalden alıntı: benimyazim

arkadaşlar olayı yanlış anladınız sanırım, yalnız kaldığı çocukla çıkmıyor bunlar, işte çocuk öpmeye çalışarak teklif etme gibi olmuş sevgilim de o kızı hala seviyor musun diye sorunca çocuk bilmiyorm tarzında bişey söylemiş, sevgilimde çantayı alıp çıkmış.

yani sevgiliyken öyle bir durum olsa tamam ozaman buraya bile yazmam neler neler olmuştur derim, sevgili olayı yok.

ben sevgilim olmayan arkadasimlada sevistim neyin pesindesin seviyosan sorgulamayacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavute -- 8 Eylül 2012; 0:12:55 >
  • Çikarip vurucaksin masaya

• herşeyin herkesn üstüne yemin ediyor yalan söylemiyorum diye abartısız 3 aydır bunları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum, sinir krizlerine giriyoruz beraber ama hala ağzundan bi bakla alamadım. bişi söylese direk bırakcam.

Ağzından bakla almak için diyorum senin geçmişin önemli değil, onlar geçmişte kaldı ben herşeyi sana anlattım senden anlat ben seni olduğun gibi kabul edeceğim diyorum yok anlatmıyor hiçbişi, ben sana herşeyi doğru düzgün anlattım bundan başka bişi yok yemin ederim annemin üstüne babamın üstüne sevdiklerimin ölüsünü görmek nasip olsun ki bişi sakmalıyorum diyo 3 aydır bunun kavgasını yapıyorz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sevgilim olmayan kızla seviştim ama kız benden önce 15 kişiyle çıkmş tabiri caizse ka ş ar dı. sevgilim kesinlikle öyle birisi değil, zaten o olaydan sonra başka biriyle çıktmış kesinlikle evine gitmemiş, bunu başka birinden öğrendim çocuk evine çağırıyordu gitmiyordu diye, o çıktığı çocukla da 1 kere görüşüp ayrılmışlar.

çok kararsızım arkadaşlar.

Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.