Şimdi Ara

Sevgilimin en yakın arkadaşının erkek olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim de liseden beri en yakın arkadaşım bir kız, şuan üniversiteyi bitirmek üzereyiz. Emin ol iki tarafın da kendini, sınırlarını ve statülerini bilmesi halinde hiç bir sıkıntı çıkmıyor. Üstten bir arkadaşın dediği gibi biraz kanı bozuklukla ilgili diğer durumlar. Hem ne güzel demişsin bak iyi birine benziyor diye. Aranı iyi tut sen de, dost olmaya çalış. Kaptanım diyorsun; senin yokluğunda kız arkadaşını güvendiğin ve de kızın yıllardır yakın arkadaşı olan birine emanet etmen mantıklı değil mi? Gözün arkada kalmaz, korur-kollar.
  • Jumanji J kullanıcısına yanıt
    o cocuk senmisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heathen

    Beyler şuraya hiç bu tarz bi konu açacağım aklıma gelmezdi de, içimi dökmek istiyorum biraz.

    Şimdi bu kızla uzun süredir bi birlikteliğimiz yok ama kıza bağlandım ve hakikaten seviyorum. Ciddi planlarım da var, onun da benim de.

    Ama bunun liseden gelen hala kopmadığı bir arkadaşı var, en yakın arkadaşım diyor. Eleman da hani iyi birine benziyor dışarıdan, benim görmüşlüğüm yok henüz. Kızın instagramında kiloyla bununla başbaşa fotoğraf vardı benden önce, geçen yaz başbaşa tatile de gitmişler.

    Şimdi ben denizciyim, gemide çalışıyorum 4. kaptan olarak. Bugüne kadarki deniz hayatımda arkamda hiç sevgili bırakarak gittiğim olmamıştı. Fakat şu an düşünmeye başladım, içim içimi yiyor anasını satayım. Etrafındakilere karışmamaya çalışıyorum ama şu en yakın arkadaşım, kardeşim dediği herifi bir türlü kabullenemiyorum. İstesem de olmuyor yani... Diyorum eğer böyle bir yakın kız arkadaşım olsa, sen ne düşünürdün nasıl hissederdin? Kabullenebilir miydin diye soruyorum, olmazdı diyor. Haydar dümen'e dert yanıyormuş gibi hissediyorum kendimi ama içimi dökmem lazımdı be gençler...

    Siz bir fikrinizi yazın hele, başkaları nasıl düşünüyor bu konuda, siz yaşasanız ne hissederdiniz? Tavsiye, eleştiri yardırın biraz faydası dokunur belki.

    Eyvallah şimdiden
    Dikkat Tokmakçı Var Beyler




  • yakın arkadaşının erkek olması bence kötü. Neden dersen, birader, sen denizdeyken bu kızın başına üzücü bir olay geldiğinde gidip en yakın arkadaşı olan bu herife anlatacak olayı. Kızın bir anlık boşluğundan faydalanıp byük bir ihtimal yakınlaşmaya çalışacaktır kıza. Bir erkek ailesi-akrabası hariç hiç bi kızı kardeşi gibi görmezzz. Kardeşim desede içinde kurduğu hayalleri taşan hormonları söylemem bile gerek yok. Ya o arkadaşındna ayrılcak yada sen kız dan.
  • Arada bi bj yapıyordur seninki kanka
  • Amacım moralini bozmak değil ama o tatilde birşeyler olmuş olabilir.Biz kişileri tanımadığımız için ne desek boş bence iyice tart ve kesin bir karar ver.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thad Castle

    Arada bi bj yapıyordur seninki kanka

    buna güldüğüm için kötü hissediyorum kendimi
  • Ya abi senin durum gerçekten kötü yani ne bileyim bir kızla, erkek arasında mesafe olmalı özellikle kızın bunun bilincinde olmalı sonuçta sevgilisi var ve karşı cinsden birisiyle tatile vs... gidiyor en yakın arkadaşı erkek hemde ne bileyim olmaz bence kız arkadaşınla konuşmalısın yoksa iş, işten geçer sende böyle sürekli için, içini yer birgün adam gibi konuşup hatta en kısa zamanda sevgilini karşına al ve durumdan, aranızdaki mesafeden rahatsızlık duyuyorum diye kız bunu anlamalı şayet anlamıyorsa yol ver abi başka kızmı yok? Kız seni seviyorsa zaten her isteğini kabul eder ben sevgilim için en yakın arkadaşımdan vazgeçtim üstelik oda kızdı. Ve inanırmısın onun en yakın arkadaşıda erkekti Barış diye bir çocuktu içim, içimi yedi ve birgün aldım karşıma oturdum, konuştum ve beni gerçekten sevdiğini gösterdi çocuğa hayatımdan çık birdaha seninle konuşmak istemiyorum dedi çocuk ne olduğunu bile anlamadı kibarca konuşsaydı çocuk bırakmayacaktı çocuğu kovdu resmen hayatından bence sende konuşmalısın sevgilinle abi seni seviyorsa isteğini yerine getirir yoksa daha çok için, içini yer.




  • Sağ olun arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için. Seviyesiz yorum yapan bir iki velet var, onlara değinmiyorum, teşekkürüm düzgünce derdime ortak olanlara.

    İlerki zamanlarda bu konuyu deşmeye devam edeceğim. Bir arkadaş yukarıda "o kişiyi tanıman lazım" demiş, bunu ben de düşünüyorum. Ama yine de nerden tutarsan tut, çoğunluğun ortak fikri gibi benim de bu işe bakışım olumsuz yönde.

    Bir insanın, kadın ya da erkek olsun fark etmez, ailesinden başka kimse sevdiği insandan daha değerli olmamalı. Aileye hiçbir zaman lafım yoktur, çok değer veririm bu kavrama. Ben onun için hayatımdaki bütün planları tekrar gözden geçiriyorken, bu kadar özveriyi hak ediyorum.

    Yine de sizler yazmaya devam edin gençler, ben bakıyorum konuya
  • Baslik akillara Umut Sarikaya nin Meriç karikaturunu getiriyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son lafa yarıldım ya konya ovası nedir abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thad Castle

    Arada bi bj yapıyordur seninki kanka

    buna güldüğüm için kötü hissediyorum kendimi

    Acı gerçekler
    Malesef günümüzde bir çok örnek gördüm, yakın arkadaşım diyip öpüşeni yalayanı ve sonra hiçbirşey olmamış gibi sevgilisine gidip seni çok seviyorum bitanem diye sarılanı

    Bi de bu adam tutmuş gelmiş diyor ki tatile gitmişler hep beraberler
    Ulan nasıl yediriyorsun bunu

    Gidip 2 tane çakarım o en yakın arkadaşına seç lan birimizi derim
    Bu devirde ne bu yakınlık
    Sonu hoplamalarla biter AMAN DİKKAT !!!!

    Ne demiş Freud
    Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.




  • iyi genislik
  • Ben o yakin kankalardanim detaya girmek istemiyorum yol yakinken ayril detay istiyorsan ozelden anlatabilirim kankam dediklerimle olanlari bir tane degil ayrica

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoooo sen kendine bi boynuzlu sapka al hocam.adam sana ortakci cikmis.beles dertsiz tasasiz kanka ayagina yatiyor.bak guzel arkadas.sevmis olabilirsin.asik olabilirsinde muhakkak biseyler yasamislardir.kiz sana diycdkki sacmalama hicbisey olmadi.hayir.kizlara kadinlara inanma.bana gore seytana papucu ters giydircek tam bir yalan makinasidir kizlar.genelleme yapmam ama erkeklerdeki durustluk onur haysiyet onlarda pek yok.yol ver gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kusura bakma ama birlikte tatile gitmişler olayı cidden sakat
    Ayıp olacak belki ama aynısı benim başıma gelmişti.. İş için gittik, kız 10 dk bile beklemeden sevgilisi olan çocuğu hiçe saydı

    Şu dönemde sırf gelip bize şu soruları soracak kadar birisine bağlanma, kendi iyiliğin için
    Benim seninle çok güzel planlarım vardı ama senin iyiliğin için en iyisi ayrılmamız olucak de, müsadeni iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi aralar(5 ay evvel) bahsi gecen sebepten oturu ayrildim.evet cok kiskancim.meriçse sıkıntı yokta karizmatik falansa zor haci abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskanman kadar doğal bir şey yok ama içini rahat tutmaya çalış. Eğer kız seni gerçekten seviyorsa yalan söylemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bir kız ve bir erkek çok yakın arkadaş olamaz birbirine kardeş gözüyle bakamazlar ( kız güzel veya erkek yakışıklı ve p*çse )
  • Baş başa vakit geçirebilecek kadar yakın kız arkadaşlarım var. Hepsini de kardeşim gibi görürüm. Önemli olan yakın arkadaş olduğu erkek arkadaşın bakış açısı. Eğer hisleri dostluktan farklıysa durum kötü ama gerçekten hissettiği dostluksa sorun yapmamanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 11 Mart 2015; 9:22:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.