Şimdi Ara

Sevgilimi aldatmak üzereyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Kararsızım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlar çok değişken yaratıklar. Hızlı karar verme, bugun sevilirsin bi hafta sevilirsin sonra bir bakmışsın kız seni lamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun

2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Kız beni gerçekten çok seviyor, yapamayacağı şey yok benim için. Evlensem gözüm arkada kalmaz asla ama artık sıkıldım mı desem, sevmediğim yönleri beni uyuz ediyorum mu desem bilemiyorum ama bunaldım son zamanlarda. Şu ana kadar birlikte olduğum kızlar arasında en çok gülüp eğlendiğim kişi bu kız. Yanındayken kendim olabiliyorum, evli gibiyiz. Ona yaptıklarımı başka kıza yapsam beni anında terk ederdi belki ama onunla çok rahatım. Ayrı şehirlerde okuyup aynı şehirde yaşıyoruz bu arada.

Birkaç gün önce başka bir kızla tanıştım. Tanıştığımızda saat yanlış hatırlamıyorsam sabah 10 civarıydı ve tanıştığımız andan itibaren gece 12'ye kadar birlikteydik. Konuştuk, yemek yedik, oyun oynadık, çimlere uzandık, yürüdük.. gezdik.. Birçok şey yaptık. Sanki sevgili gibiydik. İlk izlenimime göre yeni tanıştığım kızın sevgilime oranla artısı kültür seviyesi ve dış görünüşü. Fakat dış görünüş o kadar da önemli değil, fikir edinmeniz için söyledim sadece. Yeni tanışmamıza rağmen birbirimize çabucak ısındık. Düşünce tarzı, hayalleri vb. çoğu şeyi benimle aynı.

Günlerdir ne yapacağımı düşünüyorum. Aklıma bir ton şey geliyor. Yeni tanıştığım kıza sevgilim olduğunu ama yakın zamanda ayrılacağımı mı söylesem yoksa gizlesem mi. Her şeyi anlatıp sevgilimi fazla sevmediğimi ama onunla(yeni tanıştığım kız yani) yakın bir arkadaş olarak kalmak istediğimi mi söylesem bilemedim. Bu kızı kaybetmek istemiyorum gerçekten. Hiç olmazsa arkadaş olarak kalmak istiyorum ama böyle olması onu da beni de üzecek, biliyorum. Keşke sevgilim olmasaydı diyorum hep ama var maalesef.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Eğer sevgilimden ayrılırsam kendine bir şey yapmasından ya da diğer kıza bir şey yapmasından korkuyorum. Bir yandan üzülüyorum onun için ama diğer yandan da kendimi düşünüyorum. İki arada bir derede kaldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Edit: Şimdi şöyle düşünüyorum; sevgilim gerçekten sevdiği ve birlikte olmak istediği kişi ile birlikte, mutlu şu an. Ben ise çok sevmediğim biri ile birlikteyim, yani o benden iyi durumda şu an. Ben ise sevgilimden daha çok mutlu olabileceğim birini buldum, bu da şu soruyu doğuruyor. Sevgilim ile birlikte olmaya devam edersem onu mutlu edeceğim, diğer kızla birlikte olursam hem kendimi hem de büyük ihtimal onu mutlu edeceğim. Kendimi düşünürsem ayrılmam mantıklı, sevgilimi düşünürsem ayrılmam fakat ayrılırsam sevgilim için üzülürüm onu üzdüğüm için. İşin içinden çıkamadım.

En sondaki mantığa acayip güldüm. Filozof olsaymışssın knk.

• kardeşim aynı olay benim başıma geldi sen sen ol, sevgilinden asla vazgeçme sonra acısı büyük oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

Keşke bizimde böyle sorunlarımız olsa

Oha bu nicki ne zaman aldin da 0 mesaj

Konu dışından başka bölüme mesaj yazmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişme
  • Bence sevgilini bırakma, ne olursa olsun bir kız üzülmeyi-aldatılmayı hak etmez. Hem çok seviyor diyorsun, durduk yere macera arama rahatlık batmasın

• doğru yoldasın, sevgili konusundaki en önemli kuralı bilmeden uyguluyor gibisin. eskisini bırakırken mutlaka en az 1 yeni sevgili ediniyoruz. yenisiyle devam edeceğimize karar verdiğimiz an birinciye yol vermeliyiz. geçiş dönemlerinde aynı anda 2-3 e kadar çıkabilir. bu şekilde hiç demoralize olmadan ve melankolik dalgalanmalar yaşamadan, aşkı, heyecanı ve neşe kaynağımızı tüketmeyiz. aşkın ömrü en fazla 3 senedir. sonrası alışkanlık...
  • Bence ayrılmalısın sevgilinden. Şu yaşadığın tereddüt bile zaten yeterli. Ayrıl ve yeni tanıştığınla konuşmaya başla. Olursa olur olmazsa ne yapacağını tekrar düşünürsün.

• Sıkılmak nedir ya gencsin bak erkekler basittr 2yil seni cekmis bi kiz varken daha iyisini bulamazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 mesaj
  • Gidip de yeni kıza benim sevgilim var ama ayrılmak üzereyim falan deme sakın ikisini de kaybetmezsin ikinci kızı kaybetme olasılığın yüksek ama sonuç olarak mutsuz olacaksın.

Ayrıca başkasını düşünürsen sonra çok pişman olabilirsin. Şuanki sevgilinin 6 ay sonra senin yaşadığın duruma benzer birşey yaşarsa ne olacak? O da bir erkekle tanışsa çok beğense? Ama düşünmeden senden ayrılsa onla beraber olsa? Olmayacak şeyler değil bunlar. Sözün özü kesinlikle kendi mutluluğunu düşün.

Son olarak bana fikrimi sorarsan ben şöyle yaparım: Kızların birbiriyle karşılaşması gibi bir durum yoksa ikinci kızla takılırım sevgili olurum baktım çok mutluyum diğerine elveda demem ama soğur zaten zamanla ve biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

Töbe ya :D gece gece güldürdün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

İkisinide dene tarafını seç

auhsauhauhsasuh
  • quote:

Nasıl yani? İkisini de dene derken?

https://www.youtube.com/watch?v=6No2yOmcn4I
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Gidip de yeni kıza benim sevgilim var ama ayrılmak üzereyim falan deme sakın ikisini de kaybetmezsin ikinci kızı kaybetme olasılığın yüksek ama sonuç olarak mutsuz olacaksın.

Ayrıca başkasını düşünürsen sonra çok pişman olabilirsin. Şuanki sevgilinin 6 ay sonra senin yaşadığın duruma benzer birşey yaşarsa ne olacak? O da bir erkekle tanışsa çok beğense? Ama düşünmeden senden ayrılsa onla beraber olsa? Olmayacak şeyler değil bunlar. Sözün özü kesinlikle kendi mutluluğunu düşün.

Son olarak bana fikrimi sorarsan ben şöyle yaparım: Kızların birbiriyle karşılaşması gibi bir durum yoksa ikinci kızla takılırım sevgili olurum baktım çok mutluyum diğerine elveda demem ama soğur zaten zamanla ve biter

Tam da onu soracaktım. Sizce "Sevgilim var ama zorunluluktan dolayı birlikteyim, birkaç ay sonra ayrılacağım" gibi ya da başka bir tarzda yalan mı söyleyeyim yoksa ikisini de aynı anda yürütüp sevgilimden yavaş yavaş kendimi soğutup ayrılayım mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Gidip de yeni kıza benim sevgilim var ama ayrılmak üzereyim falan deme sakın ikisini de kaybetmezsin ikinci kızı kaybetme olasılığın yüksek ama sonuç olarak mutsuz olacaksın.

Tam da onu soracaktım. Sizce "Sevgilim var ama zorunluluktan dolayı birlikteyim, birkaç ay sonra ayrılacağım" gibi ya da başka bir tarzda yalan mı söyleyeyim yoksa ikisini de aynı anda yürütüp sevgilimden yavaş yavaş kendimi soğutup ayrılayım mı?

İkinci dediğini yap ama tek bi şart olmalı kızların karşılaşma durumu olmamalı yada ne biliyim bi kızla takılırken mesaj gelirse sen de açarsan yazarsan kız da sorarsa kim o falan diye sürekli yalan söyleyemezsin elbet şüphelenir eski kız şüphelensin soğusun istiyorsun ama tam tersi olursa yeni kızla takılırken eskiye mesaj atarsan sürekli yada ararsa seni o zaman yeni kız senden soğur.

Bilmem anlatabildim mi?

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Sevgilim sürekli mesaj atıp aradığından dolayı bunu yapmam zor gibi gözüküyor.
  • Ileriye dönük düşün büyük oyna ve her zaman kendini düşün kimse senden değerli değil deriz biri sana kazık attı mı? O kazığı yemeden bunu düşün ama kazık da atma sakın.

• Empati yap.
  • hocam onu bunu birakta hakkimizi yiyorsun. helal etmiyom la

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.