Şimdi Ara

sevgilim olmasını istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sevgilim olmasını istemiyorum.sürekli gereksiz mesajlaşmak,sürekli hesap vermek,onun için kavga etmek gibi sorumluluklar altına girmek istemiyorum.şuan sevdiğim bi kız var.kız da beni seviyor.hatta baya seviyor.benim teklif etmemi bekliyor.muhabbetimiz filan çok iyi.kızı sevdiğim halde kızla çıkmak istemiyorum.yardım edin bana

• Demekki yeterince aşık olmamışsın kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin şeylerin hepsi doğru ayrıldıktan sonraki psikolojide cabası.
    Sütten ağzın yandıysa bulaşma derim.
    Sevgili olmak güzeldir ama cicim ayları bitince bir o kadarda streslidir.
  • Ben yalnizliktan bileklerimi kesme noktasindayim adam sevgili istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Demekki yeterince aşık olmamışsın kardeş

oldum kızın yanında eskiden çok rahat konuşabiliyordum.şimdi hiç konuşamıyorum.o da aynı.anca faceden konuşabiliyoruz rahat rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Kızı montla zıçarken düşün

Kıza da seni öyle düşünmesini söyle olsun bitsin

bu gidişle öyle olacak hocam.kız sürekli baskı yapıyor bana.benle konuştuktan sonra twittera ne cesaretsiz insansın sen teklif et de bitsin bu ayrılık filan yazmış.
  • Suan iki kızla birlikteyim,ikiside beni seviyor,ama kızla sevgili oldugum zaman butun hevesim kaciyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Suan iki kızla birlikteyim,ikiside beni seviyor,ama kızla sevgili oldugum zaman butun hevesim kaciyor

Bunu alın burdan
  • quote:

Suan iki kızla birlikteyim,ikiside beni seviyor,ama kızla sevgili oldugum zaman butun hevesim kaciyor

yani hocam.neyi anlatmaya çalışıyorsun.kızla çık ama sevgili olmamı diyosun
  • Neyine yardım edelim dostum, tercih senin tercihin. Sevgili yapmak istemiyorsan yapma, bu kadar basit.
  • quote:

Senin gibileride var.
  • quote:

umarım onlar da seni seni aldatırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

quote:

Senin gibileride var.

Niye hocam. İkiside bunun farkında gibi. Ayrılsalarda unrumda olmaz

• Okuyunca ben de bi üşendim şimdi
  • Black Sabbath kullanıcısına yanıt
    Farkındalar ve ayrılmıyolar ozaman o kızlarda sorun var
  • sorumluluklarım bana yetıyor bırde kız çekemem

• quote:

Orijinalden alıntı: şaklaban herif

beyler sevgilim olmasını istemiyorum.sürekli gereksiz mesajlaşmak,sürekli hesap vermek,onun için kavga etmek gibi sorumluluklar altına girmek istemiyorum.

beni tarif etmişsin ama şöyle, ben sadece sevdiysen kalkışmak isterim böyle bi işe.

şimdi etrafımdakilerin bana söylediği: "sevsen de sevmesen de bu işlerle uğraş, deneyim kazan, kadın milleti zordur ve bu zorlukla yüzleşeceksin zaten, deneyim kazanmak en iyisi"

e iyide kardeş, sevmediğim bi kız için neden sürekli haftasonu dışarı çıkıp akşama kadar gezeyim? neden onun dertlerini dinliyim hergün? onun işlerine koşturayım???
  • Tam olarak onun tanımı korkaklıktır kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaklaban herif

beyler sevgilim olmasını istemiyorum.sürekli gereksiz mesajlaşmak,sürekli hesap vermek,onun için kavga etmek gibi sorumluluklar altına girmek istemiyorum.şuan sevdiğim bi kız var.kız da beni seviyor.hatta baya seviyor.benim teklif etmemi bekliyor.muhabbetimiz filan çok iyi.kızı sevdiğim halde kızla çıkmak istemiyorum.yardım edin bana

Sen akıllı birine benziyorsun amman ha aman diyorum sevgisi aşkı eksik olsun kafanı kullan işine gücüne okuluna bak paranı kazan odnan sonra istediğin kız senin
  • Hiç bişey istemiyosan deneyim kazan ilerde pişman olursun bu yaşlarımı değerlendiremedim diye.genelde yaşlılar öyle söyler çünkü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.