Şimdi Ara

sevgilimi kendime bağlamak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
21.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor fakat son zamanlarda benden soğudu, uzaklaştı onu kendime bağlamak için ne yapmalıım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilinizi Kendinize Bağlamanın Yolları

İlişkilerde sevgi ve bağlanma çok önemlidir. Sevgilinizi kendinize bağlamak için atabileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

• Etkin İletişim Kurun: Açık ve dürüst olun, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade edin. Aktif dinleyin ve sevgilinizin söylediklerine değer verin.

• Güveni Oluşturun: Güven, sağlıklı ilişkilerin temel taşıdır. Sözlerinizi tutun, güvenilir olun ve saygı gösterin.

• Kaliteli Zaman Geçirin: Birlikte kaliteli zaman geçirmek, sevginizi ve bağınızı güçlendirir. Birlikte ilgi alanlarınızı keşfedin, seyahat edin ve yeni deneyimler paylaşın.

• Sevgiyi ve Şefkati Gösterin: Sevginizi sözlü ve fiziksel olarak ifade etmek önemlidir. İltifat edin, dokunun ve sevgilinize ne kadar önem verdiğinizi gösterin.

• Anılarınızı Paylaşın: Birlikte özel anılar yaratın ve bunları sık sık hatırlayın. Fotoğraflar çekin, mektuplar yazın ve sevgilinizle paylaşın.

• Destekleyici ve Yardımsever Olun: Sevgilinizin yanında olun, hem iyi hem de kötü zamanlarında. Onları destekleyin, cesaretlendirin ve ihtiyaç duyduklarında yardım edin.

• Sınırları Saygı Gösterin: Sağlıklı ilişkilerde sınırlar önemlidir. Sevgilinizin kişisel alanına saygı gösterin ve kendi sınırlarınızı da belirleyin.

Sevgilinizi kendinize bağlamak zaman ve çaba gerektirir. Yukarıdaki adımları uygulayarak, aranızdaki bağı güçlendirebilir ve ilişkinizi uzun ömürlü ve tatmin edici hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu dönemde, iken evilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 28 Mart 2013; 17:43:50 >
  • up
  • Eğer onunla yatmayı becerebilirsen hayatta kopamaz senden..Fakat sende hafif kız şeyi var gibi avatarda kelebek nickde aşkım falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 28 Mart 2013; 17:49:58 >
  • Halat kullan. Bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

4S

5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle konu ne arıyor lan burda
  • Sende onu takma soğumuş gibi yap bağlanır.

Kaçan kovalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Sende onu takma soğumuş gibi yap bağlanır.

Kaçan kovalanır.

veya .iken sevilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Eğer onunla yatmayı becerebilirsen hayatta kopamaz senden..Fakat sende hafif kız şeyi var gibi avatarda kelebek nickde aşkım falan.

yatamam o da benle yatmak istiyo ama yatcak ev falan yok ki bide yaşlar küçük ama yarın sinemaya gitcez büyük ihtimalle gidersek sinemada sevişcez. kelebek falanda yanlış anlama kardeşimavatar başka bir şeydi forumda ban yedim sonra öyle koymuşlar bende uğraşmadım değiştirmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASSKIMM -- 28 Mart 2013; 18:00:33 >
  • Kaçan kovalanır. Bir kıza vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin an vazgecilirsin. Soğuk davran ve mutlaka onsuz yapabileceğini hissettir. Farklı kızlarla da da konuş. Hatta mümkünse konuşmanı istemediği kızlarla konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynuna kalem sapla
  • İp al ya bunudamı ben sölimm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray22486 -- 28 Mart 2013; 18:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Sende onu takma soğumuş gibi yap bağlanır.

Kaçan kovalanır.

kaçan kovalanır bunu çok yaşadım ama nasıl kaççam? kaçamıyorumki nasıl kaçabilirim?
  • Noluyor ya la burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Kaçan kovalanır. Bir kıza vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin an vazgecilirsin. Soğuk davran ve mutlaka onsuz yapabileceğini hissettir. Farklı kızlarla da da konuş. Hatta mümkünse konuşmanı istemediği kızlarla konuş

böyle olunca ya beni kovalamazda benden vazgeçerse?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Kaçan kovalanır. Bir kıza vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin an vazgecilirsin. Soğuk davran ve mutlaka onsuz yapabileceğini hissettir. Farklı kızlarla da da konuş. Hatta mümkünse konuşmanı istemediği kızlarla konuş

vazgeçemez kardeşim sen merak etme, ve ona sakın ondan vazgeçemediğini hissettirme arkadaşlarında dediği gibi yoksa terkedilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihfidann

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

vazgeçemez kardeşim sen merak etme, ve ona sakın ondan vazgeçemediğini hissettirme arkadaşlarında dediği gibi yoksa terkedilirsin.

tamam kardeşim çok saol uygulamaya çalışcam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.