Şimdi Ara

Beni Tipim Param Statüm Başarılarım İçin Sevecek Varsa Sevmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkar için gelenlere kapım kapalıdır.

Sporumu yaparım, kitabımı okurum, paramı kazanır keyfime bakarım.

Bu hayat birisinin kaprisini çekemeyeceğim kadar kısa.

Sahtelikten uzak olmak iyidir.

Ben belki çok zorluk çektim o başarılar için diyelim, onca zaman neredeydin? Ben başarılı olunca mı ilgi gösteriyorsun?

İnsan doğası bu kadar sahtedir. Beni hatalarımla, başarılarım ve başarısızlıklarımla kabul edecek birisi gerekiyor.

Tip, imaj, para, statü hepsi gelip geçicidir. Bugün milyonlar kazanırsın ertesi gün bir hastalığa yakalanırsın ve tüm paran seni sadece hayatta tutmaya yarar belki bitkisel hayatta yaşayacaksın yıllarca ama orada senin statün, paran hiçbir şeyin seni kurtarmayacak.

Sana hayran olanlar seni bırakacak. İşin özü şu ki hepimiz birgün gideceğiz. Bu kadar sahtelikle, maskeyle hareket etmek için gerçekten korkak olmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 3 Haziran 2025; 20:0:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir şişko kız için bu kadar kendini kasıp duracağına, zırt pırt " gönderme" içeren konular açıp ego tatmini yapacağına, bir kereliğine de olsa delikanlı gibi kızı blokla ve başta şahsın olmak üzre forum dahil herkeşleri bu sıkıntıdan kurtar... Yap bunu ve herkeşleri rahatlat artık...

• fakir tanıt hocam sen de kendini asgari ücret alıyon vs. ben öyle tanıttıydım hanıma seven öyle de sever ama herkes parayı daha çok sever 🤩

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt
    Fakir de tanıtsak insanlar sahteliklerini devam ettirirler.

Hayır olay para değil, olay insanların ciddi anlamda korkak olması, dürüst olamaması, yalan söylemesi ve boş vaatler vermesi.

Birisi için çabalarsınız ama o emeklerinize asla değer vermez.

Ben parayı, statüyü seven birisinden nefret ederim. Elimde korkunç paralar, güçler de olsa nefret etmeye devam ederim çünkü üzerinde kos koca satılıktır etiketi asılıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 3 Haziran 2025; 20:28:52 >
  • asgari ücret alıyom dersen yanına uğrayan olmaz zaten hocam herkes paraya tapıyor bu devirde. bulursan öyle birini kaçırma. hediye mi bekliyo kirayı zor yetiştirdim bu ay dersin tepkisine bi bakarsın mesela? babam icraya girmiş asgariyle ona yardım ediyorum falan filan de. bunları dersen %99.9 u kaçar zaten %0.1 ihtimalliyi bulursan nikahı bas bas bas :)

• tip para statü diye girince sen konuya bağyanlardan girdim ben de

Onlarda da sahtelik var.

Paran olmazsa, tipin için, tipin olmazsa çalıştığın yer için, o olmazsa okuduğun okul veya bölüm için, hiçbir şey olmazsa araban varsa araban içindir, borç verebilmen içindir.

Çıkarcı pislikleri sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 3 Haziran 2025; 20:38:27 >
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt
    paranla hiç alakası yoktur mesela tipini sever, düşünceni sever, kafa dengi bulur sever, insanlığını sever, zeki bulur sever, kalbini sever insan sevmeden birine niye yanaşsın zaten.

kimi de araba sever, para sever, yaptığın işi sever birinci tarz kız bulursan (bu devirde zor da) bas bas bas nikahı abi.

edit: sen yine zenginsen bile asgari ücretli ya da orta halli tanıt kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 3 Haziran 2025; 20:40:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim demek istediğim bir nedene bağlı çıkar amaçlı seven kişi zaten elinizde olanlar kaybolunca sizi ilk bırakacak kişilerdir.

Ben o yüzden gidecek kişilerin gitmesi için her türlü rezilliği çıkarırım.

Maksat çamur üstüme sıçramasın.

benim durumum iyiydi mesela hocam. kumar illetine bulaştım borç batağındayım şu an. hanım bırakıp gitmedi hep destek oldu misal. tanrı karşınıza iyi insanları çıkarsın ekstradan güç oluyor. o gideydi ben daha da dibe çökerdim.

• Sen tipine bakarak kimseyi seçmiyorsun yani

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    hiç bu açıdan bakmamıştım

Pek seçmiyorum. İnsan olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 3 Haziran 2025; 20:47:14 >
    Peki bu Beni Tipim Param Statüm Başarılarım İçin Sevecek Varsa Sevmesin

Dost olunabilir?

Bir insanın dost vs olması için tipinin iyi mi olması gerek?

Demek istediğim sadece sevgili mevzusu değil dost mevzusu içinde geçerli.

Beni Tipim Param Statüm Başarılarım İçin Sevecek Varsa Sevmesin

Benim lisede böyle bir arkadaşım vardı sınıfta.

Çocuk kötü biri değildi.

Hatta saçma sapan arabesk dinlerdi, çocuk ortaokuldan arkadaşımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 4 Haziran 2025; 0:34:2 >
  • Bir şişko kız için bu kadar kendini kasıp duracağına, zırt pırt " gönderme" içeren konular açıp ego tatmini yapacağına, bir kereliğine de olsa delikanlı gibi kızı blokla ve başta şahsın olmak üzre forum dahil herkeşleri bu sıkıntıdan kurtar... Yap bunu ve herkeşleri rahatlat artık...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Delikanlı mi bu bizim gibi infernix bı eline alsa bunu adam eder de

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

doğru diyon la kurbağa. elime verecekler bunu allah çarpsın 3 günde vatana millete hayırlı bir adam haline getiririm.

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    İlaç kullanıp kafayı çeken, baba parasıyla alınan arabayı alkolden polislere kaptıran, çakar taktırmayı düşünen ortalama bir bilkentlinin daha kendisine faydası yok.

Ben zaten adamım. Millete boy, tip sormuyorum sabah aksam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 4 Haziran 2025; 8:25:55 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.