Şimdi Ara

sevgili adayı kız arkadaşa hitap şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bayanlar kız arkadaşım bana paşa diye hitap ediyor bende ona hep ismiyle değilde onun bana hitap şekli gibi bir kelimeyle seslenmek istiyorum bayanlara nasıl hitap etmek daha çok hoşlarına gider aga dicem olmaz reis dicem oda olmaz hocamda diyemiyorum bi çözüm lütfen arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgili Aday Kız Arkadaşa Hitap Şekilleri

Erkeklerin kız arkadaşlarına "yavrum" diye hitap etmeleri, Türk kültüründe yaygın bir uygulamadır. Bu hitap şeklinin çeşitli nedenleri vardır:

• Şefkat ve Sevgiyi İfade Etme: "Yavrum" hitabı, genellikle sevecenlik ve şefkat duygularını ifade etmek için kullanılır. Erkekler, kız arkadaşlarına bu şekilde hitap ederek onlara önem verdiklerini ve onlara değer verdiklerini gösterirler.

• Korumacı Bir Tutum: "Yavrum" kelimesi, aynı zamanda korumacı bir tutumu da yansıtabilir. Erkekler, kız arkadaşlarına bu şekilde hitap ederek onları korumak ve kollamak istediklerini ifade ederler.

• Yaramazlık ve Şakacılık: Bazı durumlarda, "yavrum" hitabı yaramazlık veya şakacılık amacıyla da kullanılabilir. Erkekler, kız arkadaşlarıyla flört ederken veya onları gülümsetmek isterken bu hitap şeklini kullanabilirler.

• Küçümseyici Bir Ton: Nadiren de olsa, "yavrum" hitabı küçümseyici veya aşağılayıcı bir tonla da kullanılabilir. Bu tür durumlarda, hitap şekli ilişkinin sağlıksız olduğunu gösterebilir.

Genel olarak, "yavrum" hitap şekli, erkeklerin kız arkadaşlarına sevgi, şefkat, koruma ve bazen de yaramazlık ifade ettikleri bir hitap şeklidir. Ancak, bu hitap şeklinin kullanımının bağlama bağlı olduğunu ve saygılı bir şekilde kullanılması gerektiğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bağyan.
  • Başkan
  • Hatunum de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincap de sincap

• sen sevgili adayi diyorsun ve aga demeyi dusunuyorsun, kafan guzelmis. sonra beni neden arkadasi olarak goruyor diye konu acarsin.

• Kizin fiziksel ozelliklerini yazarsan biseyler oneririz. 1.90 kiza findik kurdum demek aga kadar malca olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

sen sevgili adayi diyorsun ve aga demeyi dusunuyorsun, kafan guzelmis. sonra beni neden arkadasi olarak goruyor diye konu acarsin.

o anlamda değil tabiki öyle demeyi düşünmüyorum onlar erkekler için kullanılıyor kızlar içinde bunun gibi şeyler varmıdır anlamını vermek için yazdım onları ama türkçem yetmedi
  • Valla ben bir şey söylerdim de onu sadece ben kullanıyorum, o yüzden söyleyemem. Bunu da neden söyledim bilmiyorum.
  • Düşes, yarim, fındık, fıstık, çikolata, balım, çileğim, çiçeğim, Papatyam, ceylanım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

Valla ben bir şey söylerdim de onu sadece ben kullanıyorum, o yüzden söyleyemem. Bunu da neden söyledim bilmiyorum.
    prenses her zaman iş yapar.

Bir de kuzum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Kizin fiziksel ozelliklerini yazarsan biseyler oneririz. 1.90 kiza findik kurdum demek aga kadar malca olabilir.

1.72 boylarında 60 kilo civarı beyaz tenli siyah saçlı sessiz konusur hep yani bunlara dayanarak bişiler düşündüm ben bulamadım
    yani hakkaten acıyom kendime bi hitap kelimesi bulamadıgıma
  •  sevgili adayı kız arkadaşa hitap şekli

• oha murat sen misin.s.s

• quote:

Orijinalden alıntı: Sapientia

sevgili adayı kız arkadaşa hitap şekli
    kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brütal -- 28 Eylül 2014; 20:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Düşes, yarim, fındık, fıstık, çikolata, balım, çileğim, çiçeğim, Papatyam, ceylanım..

sevgili adayı dedik hocam daha henüz sevgili olmadım bunu evliler kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

quote:

Düşes, yarim, fındık, fıstık, çikolata, balım, çileğim, çiçeğim, Papatyam, ceylanım..

Alıntıları Göster
    biladerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

quote:

Alıntıları Göster
    Yavrum

• Hatun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Kizin fiziksel ozelliklerini yazarsan biseyler oneririz. 1.90 kiza findik kurdum demek aga kadar malca olabilir.

1.72 boylarında 60 kilo civarı beyaz tenli siyah saçlı sessiz konusur hep yani bunlara dayanarak bişiler düşündüm ben bulamadım
    yani hakkaten acıyom kendime bi hitap kelimesi bulamadıgıma

bebişim de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.