|
4 yıllık kız arkadaşımın ailesi beni ve ailemi beğenmiyor. Kızın annesi inançlı babası inançsız biri. Ayrıca babası inançlı insanlardan hoşlaşmıyor. Babası ben ve ailem inançlı olduğumuz (inançlı derken normal klasik Türk ailesi yani anam babam namaz kılar o kadar cemaat tarikat işleri vs yok kendi hallerinde yaşayan insanlar) için bana karşı hep mesafeliydi sanki hiç yokmuşum gibi davrandı. Kız arkadaşım çok uğraştı bu algıyı kırmak için fakat beceremedi. Annesi ise inançlı olmasına rağmen kızının özgür bir şekilde büyüdüğü için bizim tarafa uymayacağını düşünüyor. İlişki sürecinde ne ben ne ailem kıza hiç karışmadık onu olduğu gibi kabul ettik. Ailem sürekli ona hediyeler aldı. Eve davet etti vs. Lakin karşı taraftan ben ne bir hediye aldım ne bir yere davet ettiler. Ailesiyle tanışmak için bile ben direttim. Kız arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz, birbirimize uyuyoruz fakat ailesinin bu tutumu beni korkutuyor. Kız arkadaşım bile babasından çekiniyor. Sırf sizinkiler alkol içmiyor diye aile tanışmasında alkol masası kurabilir tarzı şeyler söylüyor. Babasıyla konuşmaya çalıştı fakat babası hep burnunun dikine giden bir adam. Bu ilişkinin devamında babasının bizim tarafla atışması, aileler arası gerginlik ve bunun bize yansımasından korkuyorum. Kız da babasını çok seviyor. Kıza da babana rest çek tarzı şeyler söyleyemiyorum ne haddime. İlerde kız babasıyla benim aramda kalabilir. Bir yandan da evlenene kadar idare etsek ondan sonra farklı şehre taşınmak istiyoruz zaten farklı şehirlerde ayda yılda bir görürüz aileleri sorun çıkmaz diyoruz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübesi olan oldu mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı