Yüzbaşı
07 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 80 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar, bu laptopa sahibim. Bir gün mavi ekran hatası alana kadar sorunsuz kullandığım bilgisayarım o günden beri sorun yaratıyor. Artık laptopta bulunan ekran kartı çalışmıyor. Aygıt yöneticisine girince AMD Radeon HD 7670M ekran kartımın yanında ünlem bulunmakta ve driver kabul etmiyor. AMD Radeon HD 7640G'te ise ünlem yok fakat herhangi bir oyun yada program bu ekran kartını görmüyor. Bu nedenden midir bilmem kurduğum tüm işletim sistemlerinde bilgisayar 5 dakika içinde kendini kapatıyor. Windows Vista, Windows 7, 8, 8.1 ve son olarak Windows 10 denedim fakat hepsinde aynı şekilde kapanmakta. Sadece Windows Xp kurunca kullanabiliyorum fakat çoğu program artık Xp desteklemediği için de sorun yaşıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Bilgisayarın kendini kapatmasının ekran kartı ile ilgili bir bağlantısı olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selamlar, Samsung NP355V5C modeli bir bilgisayarım var. AMD Radeon HD 7640G + HD 7670M Dual ekran kartına sahibim. Bir süre önce Cs: Go oyununa girerken mavi ekran hatası aldım ve daha sonra bilgisayarım açılışta mavi ekran hatası vermeye başladı. Format atarak yeni bir windows sürümü yükledim. Driver kurulumlarını yaparken ekran kartının yanında ünlem olduğunu gördüm, sorunlu ibaresi vardı ve bir süre sonra bilgisayarım kendini durduk yere kapatıyordu. Şuan windows xp'ye kadar geriledim ve bilgisayarım kapanmadan çalışıyor diğer sürümlerdeki amd hatalarını almıyorum. Vakit geçirmek için ufak tefek eski oyunları açmak istediğimde bile ekran kartı yok hatası veriyor. Ben sadece entegre grafiği kullanarak bu oyunları açamaz mıyım acaba? Aklıma gelen olay bu iki ekran kartının birlikte çalıştığı ve diğer ekran kartım bozuk olduğu için bunu da kullanamıyor olduğum. Değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği yok maalesef sanırım xp yüklü olduğu için kaynaklanıyor. Sitesindeki windows xp için son sürüm sürücüyü kullanmama rağmen. Biraz uzun ve karışık olmuş olabilir fakat yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, heim'in karşısındaki arkadaş oyunu bilmeyince atlıyor taretlerin üzerine ve kastırıyor heim'i. Zhonya çıktıktan sonra daha da durduramıyorsun heroyu başka lane'de olsa bile oyunu zehir ediyor. Bu durumda nasıl karşı koyabiliriz ona karşı? Ne yapmak daha mantıklıdır sizce? Trollemeden yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar kuzene 1000 lira civarı masaüstü almak istiyoruz i3 4 gb ram 1 gb ekran kartı yeterli. Sadece kasa alacağız. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımla konuşurken muhabbet e250 şarkılarına geldi ve geçmişi yad ettik. Bende foruma konu açayım hep birlikte geçmişe dönelim dedim. O zamanların popüler şarkılarını paylaşalım. Benim paylaşabileceğim şarkı çok ama katılım artsın diye sadece bir tane paylaşacağım

Sizlerden de bol katılım bekliyorum
Son günlerde ülkemizde yabancı dizi izle me oranı iyice arttı. Daha önceleri genel olarak genç kesimin dikkatini çeken yabancı diziler artık tüm yaş grupları tarafından dikkatle takip edilir oldu. Özellikle Arrow izle yicileri bir hayli artmış bulunmakta. Dizinin 3. sezonu oldukça sürükleyici olduğu için bu artışın olması çokta şaşırtıcı değil aslında. Oliver Queen'in başına birçok önemli olayın geldiği son sezonu izlemediyseniz mutlaka izlemenizi öneriyoruz. Öte yanda Supernatural izle yenlerin sayısıda bir hayli fazla durumda. Dizinin ana karakterleri olan Dean ve Sam Winchester kardeşler ile Castiel'in bunda payı büyük. Zira diziyi takip eden bir kısım kişiler onları sevdiği için devam etmekte diyebiliriz. En son çıkan yabancı diziler ile eski tarihli bitmiş dizileri sizin için seçip harmanladığımız sitemize hepinizi bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar bugün bime notebook soğutucu geldi. 12,50 fiyatı var baktım çok fena değil gibi ama sizlere sormak istedim. Öyle çok oyun oynayan biri değilim ama arada fifa oynarken ısınıyor, kasmaya başlıyor. İşimi görür mü dersiniz?

Merhabalar, bir arkadaşım kapalı alanda sigara içerken polisler ceza yazmış. Mekan sahibi cezayı ödeyecekmiş fakat tutanakta tutulmuş kızın adına. Şimdi ailesinin haberi olabilir mi olaydan? Kız reşit bu arada, üniversite öğrencisi. Bir de ceza siciline işler mi, ileri de sıkıntı olur mu? Öğretmenlik okuyor çünkü.
Herkese iyi geceler arkadaşlar, telefon masaüstü konularından birinde bir arkadaşın masaüstü resmi barbara palvin idi. Böyle gemi kaptanı gibi giyinmiş dürbünden bakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bir türlü bulamadım o resmi. Atabilecek olan varsa çok sevinirim
Beyler geçen can sıkıntısından c2'de takılırken aynı şehirden bi kıza mesaj attım. Sonra twitter ardından facebooku'mu istedi. O merkezde ben ise bir ilçede oturuyorum. Neyse fb'dan bana mesaj atıyordu 1-2 gündür akşam yarın işim olup olmadığını sordu. Yok dediğimde merkeze gelir misin yarın dedi. Neyse anlaştık yarın gidicem merkeze ama çekincelerim var. Kız durduk yere naber yazıyor konuşuyoruz sonra yine naber yazıyor az önce gelmiş bana masal anlat, dizine yatayım vs. dedi. Böbrek.avi olabilir mi? Ne diyosunuz gideyim mi?

Sonuç:

Beyler eve geldim şimdi; öğlen gittim kızla oturduk konuştuk, iyi muhabbet döndü diyebilirim. En kısa sürede onu benim eve çağırıcam bakalım neler olacak. Çağırdığım zaman da konu açarım. Kız güzelmi diyen arkadaşlar için fiziği iyi sayılır yüzüde fena değil diyebilirim ama muhabbetiyle 10 numara kız. Samimi muhabbettlerde ettik hafiften merak eden varsa

Konuşmalarda SS'ler:

Hakkında
Forum İmzası:

Dare to Zlatan
Sistem ve Tercihleri
LOL
Lux
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.609
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.616 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.239 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.