Şimdi Ara

arkadaşımın kız kardeşi sanırım benden hoşlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim? sanırım şüpheleniyorum benden hoşlanıyor olabilir? sizce kızla ilerleyen zamanlarda sevgili olmam kötü mü olur? yani arkadaşım ( yakın arkadaş ) kız kardeşi sonuçta sizce bu ayıp mı olur?

kız 18 ben 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the phantom of the opera -- 21 Temmuz 2014; 19:44:17 >

• Yaslar ?
    Edit: Bu dusunce aklinda varsa zaten hemen simdi ayril o kizdan yazik kiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Right- -- 21 Temmuz 2014; 19:44:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim? sanırım şüpheleniyorum benden hoşlanıyor olabilir? sizce kızla ilerleyen zamanlarda sevgili olmam kötü mü olur? yani arkadaşım ( yakın arkadaş ) kız kardeşi sonuçta sizce bu ayıp mı olur?

Hocam hiç yakınlaşma.Sonra arkadaşınla aran bozulur.Böyle kavgalara çok şahit oldum ve bizzat yaşadım da.
  • Nasıl anladınız bunu, size öyle gelmiş olabilir mi ?
  • Valla çok zor bir durum.Ve üstteki üyenin dediği gibi yaşlar kaç?Yaş bu konuda önemli.Belki de gelip geçici bir hevestir.Bunu biz bilemeyiz.
  • quote:

arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim? sanırım şüpheleniyorum benden hoşlanıyor olabilir? sizce kızla ilerleyen zamanlarda sevgili olmam kötü mü olur? yani arkadaşım ( yakın arkadaş ) kız kardeşi sonuçta sizce bu ayıp mı olur?

kız 18 ben 20

yakın arkadaşından temiz bir sopa yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right-

Yaslar ?

niye yazık??

dayak yersin diyen kişiye de bir cevabım var abi neden ayak yiyeyim ki? sevmek sevilmek suç mu? arkadaş da anlar zamanla

pi10 hocam anladım ama %80 falan doğruluk payı var. hal ve hareketlerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşına hatunları şöyle yaparım,şöyle yaptım vs dersen çıkma tabii
  • Dayak yemezsin ama olan arkadaşlığına olabilir eğer değerli bir arkadaşlıksa öyle az bulunan bir şeyse çıkma derim
  • Bir sıkıntı olmaz Eddard Stark ile Robert Baratheon da iyi arkadaşlardı ve Ned kız kardeşini nişanladı Robert ile.
  • Ciddi dusunuyorsan anlayisla karsilamali.

• hayır ciddi düşünmüyorum.

hayır hiçbir şekilde öyle konu konuşmadım sadece güzel bulduğum hatunları göstermişimdir o da nadir.

gianazzu hocam dizilerde mi yaşıyon
  • bana her gün 3 arkadaşımın kız kardeşi ilan-ı aşk ediyor ben anlatıyor muyum
  • Ağzından duymadığınız sürece hiç bir kızın sizi sevdiğine/hoşlandığına inanmayın. Hareketleriyle sizi kendine bağlar sonra ben öyle bi şey demedim yanlış anlamışsın diye ortada bırakır, siz acı çekerken egosunu tatmin eder.
    Oyuna gelmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Ağzından duymadığınız sürece hiç bir kızın sizi sevdiğine/hoşlandığına inanmayın. Hareketleriyle sizi kendine bağlar sonra ben öyle bi şey demedim yanlış anlamışsın diye ortada bırakır, siz acı çekerken egosunu tatmin eder.
    Oyuna gelmeyin.

illa diyorsun ki söyleteceksin adamı hocam kız bir arkadaşı ile mesaj yolladı
  • Arkadaş çok bulunur aklını kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Right-

Yaslar ?

niye yazık??

dayak yersin diyen kişiye de bir cevabım var abi neden ayak yiyeyim ki? sevmek sevilmek suç mu? arkadaş da anlar zamanla

pi10 hocam anladım ama %80 falan doğruluk payı var. hal ve hareketlerinden

arkadaşın maço biri değilse sorun olmayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.