Bildirim
Servis pack 2 mi yoksa normal xp mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
service pack 2 windows'un güncellemesi değil mi yav.zaten mecburen normalini kuracaksın da.ben güncelleme diye biliyorum güvenlik açısından. _____________________________ Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI -
SP2 WindowsXP ye sonradan entegre edilen bir araç.
Önerim ;
WindowsXP yiSP2 CD si ile kurun ister kurmayın ama en sonunda mutlaka SP2 yi windowsunuza entegre edin.
Birçok yararı var_____________________________ -
7 senelik,ilk çıktığı zamanki tüm açıkları içinde barındıran ve hiç güncellemeye,yamaya sahip olmayan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorsanız Service Pack 2 olmayan Windows Xp kullanmamalısınız... _____________________________ -
Yazılımlar kurulmak için SP2 isterdi oldu çoktandır. Daha az açık da söz konusu. SP2'li Windows XP = Şukella.
_____________________________ -
Tabi ki SP2,
ama direk SP2 entegre bir cd'den kurmanı tavsiye ederim. çünkü bir ara sp1'in üzerine sp2 kurunca bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlardı.
sonuçta ne olursa olsun sp2_____________________________
University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
-
arkadaşlar şimdi servis pack 2 yi yüklemeyimmi sadece xp mi yükliyim onu diyin siz _____________________________ -
E dedik ya,birer kez daha mı diyeceğiz...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Cenk
arkadaşlar şimdi servis pack 2 yi yüklemeyimmi sadece xp mi yükliyim onu diyin siz
tabi ki service pack 2'yi yükle dedik ya
evet service pack olmayan windowsla mutlaka sorunlar yaşarsınız _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler