Şimdi Ara

Servis pack 2 mi yoksa normal xp mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizca hangisini kurayım format atcam pcye Servis pack 2 mi kurayım yoksa normal xp mi ??????

Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • SP2 WindowsXP ye sonradan entegre edilen bir araç.
    Önerim ;
    WindowsXP yiSP2 CD si ile kurun ister kurmayın ama en sonunda mutlaka SP2 yi windowsunuza entegre edin.
    Birçok yararı var
  • 7 senelik,ilk çıktığı zamanki tüm açıkları içinde barındıran ve hiç güncellemeye,yamaya sahip olmayan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorsanız Service Pack 2 olmayan Windows Xp kullanmamalısınız...

ama direk SP2 entegre bir cd'den kurmanı tavsiye ederim. çünkü bir ara sp1'in üzerine sp2 kurunca bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlardı.

sonuçta ne olursa olsun sp2

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • arkadaşlar şimdi servis pack 2 yi yüklemeyimmi sadece xp mi yükliyim onu diyin siz

Orjinalden alıntı: Mr.Cenk

arkadaşlar şimdi servis pack 2 yi yüklemeyimmi sadece xp mi yükliyim onu diyin siz

tabi ki service pack 2'yi yükle dedik ya

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • Yükleyin üstadım..Hatta mümkünse sp2 entegreli xp cdsi ile yükleyin..Sp siz ileride sorun yaşarsınız..
  • evet service pack olmayan windowsla mutlaka sorunlar yaşarsınız
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.