Şimdi Ara

google video indir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü iyi ve kullanışlı bir video google indirme & dönüştürme sitesi & programı bulamadım.
    Değerli tavsiyelerinizi bekliyoru..

• VDownloader kullan.Aşağıadaki linkten indirebilirsin.
     google video indir

Pek çok sitede youtube ve google’dan video indir ibaresini görmüşsünüzdür.Fakat bu videoları indirdiğinizde .FLV uzantı olurlar ve bunları izlemek için flv player ve çevirmek içinde dönüştürücü programlara ihtiyacınız olur… Bir blog sitesinde rastladığım VDownloader isimli bu program sayesinde youtube ve google videoya ait linkleri giriyorsunuz ve bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz formatı (avi-mpg-psp) seçip bilgisayarınıza indiriyorsunuz…

google video indir

http://www.vdownloader.es/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 27 Ağustos 2008; 9:54:21 >

• Ben mümkünse programsız olarak site yardımıyla indirmek ve sonra flv'yi gerekirse dönüştürmek istiyorum.
  • O zaman şu sunumumu incele.

Öncelikle aşağıda verdiğim sitelerden birini açıyoruz.Aynı görevi gören birkaç site var.Bu sitelerin hangi video sitelerini desteklediklerini görürsünüz zaten.Bir nevi yönlendirme yapacağız.(Anlatım tamamen bana aittir)
    Açabileceğiniz siteler:
    http://keepvid.com/
    http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

Bu sitelerden herhangi birini açtıktan sonra youtube veya diğer destekli sitelerin izlediğniz video url sini aşağıdaki resimde olduğu yere yapıştıracağız.
    Resim:1
     google video indir

Bu işlemi yapıp,downloada basınca size bize asıl indirme linkini verecek.

Resim:2
     google video indir

Hepsi bu kadar..

• Çok sağol. Bir de bu flv'yi dönüştürme linki alabilir miyim?. :)
  • Yazımı sonuna kadar oku.Programa gerek yok.İndirdiğin video get_video şeklinde olur.Sen bunun sonuna .avi koyacaksın.Yani get_video.avi olacak.Böylece avi olmuş olacak.Sonra istediğin ismi ver.Dediğim adımlarla yapki hata almayasın.

Ayrıca flv dönüştürücü olarak "total video converter" dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 27 Ağustos 2008; 10:22:32 >
  • Süpermiş. Çok sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google drive PDF indirme
    6 yıl önce açıldı
    Videoları indir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Süpermiş. Çok sağol.

Sende sağol kardeş.
  • moziila kullanıosan eğer downloadhelper eklentisi var ne kadar flash varsa indirir ayrım yapmaz
    ayrıca formatfactory video se resim dönüştürücü ücretsizdir hepsi
  • firefox için fast video download, magic's video, media converter vs indirdim ama işe yaramadı, bunları indiriyorlarsa nereye indiklerini bile anlamadım diyebilirim
  • Bir de şunu sorayım. Çok özgür ve modern ülkemizde youtube denen gereksiz şey asırlardır yasak. ktunnel vs ile girebiliyoruz. Peki ktunnel'den girdiğimiz youtube linki nasıl indirilebilir?
  • Bunu dene.Ben sorunsuzca giriyor ve indiriyorum
    Bu program sayesinde 2500 küsür IP sisteminize kaydolur ve istediğiniz zaman -programsız- bir şekilde girebilirsiniz.
    Bir kere kurmanız yeterlidir.
    Kurduktan sonra herhangi bir programı açmaya gerek yoktur.
    Direkt giriş yapabilirsiniz.

Program Denenmiştir %100 işe yarıyor
    İNDİR:
    http://rapidshare.com/files/134343743/YouTube.Jacker.rar

Programsız indirmek içinde yukarıdaki resimlki anlatımda yazdığım yöntemi kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 27 Ağustos 2008; 13:21:33 >
  • flashget le indirebilirsin sanırım.
  • mozillada indirdiğin dosya için araçlar indirme yöneticisi var orada indirdiğin dosyanın üzerine sağ tıkla indirme dizinin aç diebişi olacak oraya bak ayrıca ktunnelden falanda inidirio downloadhelper ben hep bunla indiriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Bir türlü iyi ve kullanışlı bir video google indirme & dönüştürme sitesi & programı bulamadım.
    Değerli tavsiyelerinizi bekliyoru..

Bunun için en iyi program burda istediğin videoyu indir istediğin formata çevirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.