Şimdi Ara

Sergenle kurusıkıya devam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibaryle derbi yorumu yapıyor ntvsporda.Galatasarayın kazanmasına %10 ihtimal bile vermiyorum bana göre kazanması mümkün değil dedi.İnşallah yenerizde maç sonu yorumlarını keyfiler izlerim bu futbol dehasının.

• Sergen antu.com'a üyeymiş hemde ilk üyelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

An itibaryle derbi yorumu yapıyor ntvsporda.Galatasarayın kazanmasına %10 ihtimal bile vermiyorum bana göre kazanması mümkün değil dedi.İnşallah yenerizde maç sonu yorumlarını keyfiler izlerim bu futbol dehasının.

aynı adamlar atletico maçında yenileceğimizi hatta dağılacağımızı söylüyordu
  • Bu adamı görünce felaket sinirleniyorum.
  • Günaha girmemek için kapattım
  • sergen futboldan anlayaman ağzına ne gelirse düşünmeden söyleyen bir adam.adamın söylediği laflara dikkat edin.5 dakika önce söylediğini unutup duruma göre aksini söyleyen komik bir şahsiyet.atletico maçında beraberlikle dönen bir takım elbetteki bjk ye karşıda galip gelebilir.ha olur olmaz orası ayrı ama bjk gs den şöyle üstün böyle üstün demek için bayağı bir futbol cahili olmak lazım.sağolsun sergende ayakları kadar beynini çalıştıramayan bir kişilik olarak bu tanıma cuk oturuyor.
  • Ntv gibi kuruma yakışmayan iki tane adam. Futbolculuğu boyunca adam tekmelemeyi ilke edinmiş odun Mustafa Doğan ile "ben fütbolü sevmiyorum benim tutkum beygir yarışları" diyip sözde futbol yorumculuğunu icra ettiren Sergen namı değer hormonlu Sergen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENSLE KAVGA EDEN OLDU MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ohaa be adamlar sarp tan elanodan bir girdiler gio, neill, arda tüm gs li futbolcuların yetersiz olduklarını söylediler neredeyse gs de tek bir adam bile yok....
  • Az önce Mustafa Doğan Elano için defans veya ofans olma arasında kalmış bi futbolcu dedi.

Bizde Elano oyunu çift yönlü oynuyo sanırdık meğersem oyun karakteri yokmuş.Aydınattı bizi sağolsun değerli yorumcu.
  • Offff
    Mustafa Doğanın Elano yorumu bomba.
    Ofans ve Dafans arası kalmış :)

Ayrıca Sergen'in amacı yorumdan öte kaos yaratmak.

Hani bende BJKyi şanslı görüyorum ama futbolda asla 10% şansı var denmez.
    Derbilerde bilemezsin

Duygusal olarak dersin belki kesin yenecez diye
    ama mantık olarak diyemezsin.
  • Zaten sözleşmeleri bitince Sergen ve Mustafa Doğan ile devam ediceklerini NTVnin sanmıyorum.

Ersin Düzen bile sinir oluyo bazen. Özellikle Mustafa Doğan'a.

Futbol emeklileri futbola yardım etmiyceklerse, garip yorumlarla kaos yaratmamaları lazım.
    Nasıl bir çıkar bu anlamadım.

Bi programda der Barcelona'ya kimi koyarsan oyna
    sorna bi kaç hafta sonra Arda Barcelona'da asla oynayamaz der

Sonra Der Giovanni Dos Santos ikinci ligde oynamış
    Kendisinin ikinci ligde oynadığını Siirt ve Eskişehirle unutur

Barcelona asla genç bi futbolcusunu vermez der. Dos Santosa atıfta bulunarak
    Fabregas ve Pique nin genç takımdayken Barcelona'dan ayrıldıklarını unutur.

we halen daha bu adam yorumcu.
  • sergen doğru söylüyor
    gslılar ne kadar alıngan karaktere sahiptir böyle
    sergen Beşiktaşın şansının olmadığınıda defalarca söylemiştir
    bana göre bu maçta Galatasarayı Beşiktaş çok fena harcar paramparça eder durum ve vaziyet bunu gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

sergen doğru söylüyor
    bana göre bu maçta Galatasarayı Beşiktaş çok fena harcar paramparça eder durum ve vaziyet bunu gösteriyor

Dur bi soluklan yeğen, çay söyleyin çocuklar!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

quote:

sergen doğru söylüyor

Dur bi soluklan yeğen, çay söyleyin çocuklar!!

• quote:

sergen doğru söylüyor

ee madem öyle senle de görüşürüz pazar akşamı
  • Simao'da böyle diyordu.. Açtıgım konular vardı ordan bilen bilir '' Noldu Simao Noldu ? '' diye konu açmıştım

Derbiden sonra macı alırsak bide '' Noldu Sergen söyle Noldu ? '' diye mi açsam ne yapsam
  • abi dün gece hiddinkin neden erken gelmediğini, niye ağustosu beklediğini anlatamadılar Mustafaya :D

adam vay efmdim niye şimdi gelmiyor da ağustosu bekliyor diyo, Ersin de sözleşme var rusyayla diyo, banane ben anlamam gelsin demediği kaldı Mustafanın bi de hemen 2 dk da dünya kupasına başka bi takımın başında gidecekmişmişgiddink dedi yazılıp çiziliyor ona gidiyosa bize niye gelmiyo diyo :D
  • quote:

sergen doğru söylüyor

• Dün biraz baktım. Saçmalasalar bile kabul etmiyor Sergen ile Mustafa Doğan. Ayrıca ikisi de birbirinin avukatı gibi hep birbirlerini destekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Simao'da böyle diyordu.. Açtıgım konular vardı ordan bilen bilir '' Noldu Simao Noldu ? '' diye konu açmıştım

Derbiden sonra macı alırsak bide '' Noldu Sergen söyle Noldu ? '' diye mi açsam ne yapsam

Ya şu Simao olayını açarmısın
    Ben Simao'nun tam ne dediğini bilmiyorum

Turu rahat geçeriz gibi bir laf mı etti?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.