Şimdi Ara

SERGEN HANGİ TAKIMLI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şöyle bir yanlış algı var. Bizim takımın adamı bizi koruyacak, başkasını övmeyecek gibi.

Asıl kendi camiasının içini bilenin, bel altı vurmadan yaptığı eleştirileri büyük şans olarak görüp değerlendirmek gerekir.

Sergen yapıcı konuşur, hakaret etmez, belaltı da vurmaz.

Sergen Guti'yi eleştirince ne biçim Beşiktaşlı tarzı şeyler dendi. Ama bir bakıma haklı çıktı, çok fayda sağlayamadı Guti oyun anlamında. Eleştiri mantıklı sebeplerle yapıldıkça saygı duyulmalı. Hele Sergen gibi futbolu bilen ve kendi içinizden bir adam bunu söyleyince olumlu değerlendirilmeli eleştiriler.

• Sergen 4 büyüklerde de oynadı ama o takımın taraftarlarından kötü bir tepki almadı Emre,Tümer gibi "mesela"...Çünkü takım değiştirdi diye ayrıldığı takımı yermedi küçük düşürmedi...Tümer gitmem dedi gitti ,ama Sergen öyle demedi..
    Keza Emre Aşık da öyleydi.
    Sergen Beşiktaş'lıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Şöyle bir yanlış algı var. Bizim takımın adamı bizi koruyacak, başkasını övmeyecek gibi.

Asıl kendi camiasının içini bilenin, bel altı vurmadan yaptığı eleştirileri büyük şans olarak görüp değerlendirmek gerekir.

Sergen Guti'yi eleştirince ne biçim Beşiktaşlı tarzı şeyler dendi. Ama bir bakıma haklı çıktı, çok fayda sağlayamadı Guti oyun anlamında. Eleştiri mantıklı sebeplerle yapıldıkça saygı duyulmalı. Hele Sergen gibi futbolu bilen ve kendi içinizden bir adam bunu söyleyince olumlu değerlendirilmeli eleştiriler.

yok gerçekten merak ettiğimden soruyorum çünkü ben bu adamın hiç beşiktaşlıyım dediğine denk gelmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Şöyle bir yanlış algı var. Bizim takımın adamı bizi koruyacak, başkasını övmeyecek gibi.

yok gerçekten merak ettiğimden soruyorum çünkü ben bu adamın hiç beşiktaşlıyım dediğine denk gelmedim.

Ben de denk gelmedim de Beşiktaşlı diye biliyorum.

•  SERGEN HANGİ TAKIMLI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_eren

SERGEN HANGİ TAKIMLI?

Sene '99 ve yine Aziz Yıldırım
  • sergen fenerli rüştü fenerli alemin gözü yaşlı q7 beşiktaşlı
  • Profesyonel futbolcuya takımı sorulmaz.
  • Zamanın ligtv sinde kendisi için hazırlanan programa konuk olmuştu.

Şöyle bir şey anlatmıştı:

Altyapıdan sorumlu şahıslar benimle profesyonel sözleşme imzalamayı unuttular. Düşünebiliyor musun unuttular ya! O dönem fenerbahçeli yöneticiler babamla irtibat kurmuşlar, bir dünya para teklif etmişler, tabi bizde para yok o zamanlar. Babam ısrar etti para için fenere gitmeme. Ama ben gitmedim ve aynı evin içinde babamla yaklaşık sene küs kaldık tek kelime konuşmadık, düşünebiliyor musun bir sene...

Yorum sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen bu ülkenin yetiştirdiği en büyük yetenek ancak bencil ve egoist bir insan bildiğim kadarıyla da Fenerbahçeli
  • Neci oldugunu bilmiyorum ama besiktas hakkinda dobra konusur severim kendisini

• tabiki beşiktaş. 100.yılda attığı gol en sevindiğim gol demişti.
  • Bu adamların takımı olmaz, bir öğrenemediniz şunu. Para neredeyse onlar oradadır. O yüzden takımların gerçek sahibi ne yöneticiler, ne futbolcular tamamen taraftarlardır.
  • Sergen sağlam Beşiktaşlıdır.Babası Fenerbahçe'ya gitmesi için baya uğramıştır ama Sergen Beşiktaş'la imzalamıştır.Hatta zamanında Beşiktaş'tan ayrılınca Beşiktaş'a karşı sahaya çıktığında tepki görmemek için pankart yaptırmıştır.Sonuna da Beşiktaşlı Sergen yazmıştır.Bu adam Beşiktaşlı olmasa bu tarz bir şey umrunda olmaz karakteri ortada zaten relax bir adam.Hadi bunu da geçtim Kayserispor'dayken Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş'a atılan gollerde verdiği tepkiyi izleyin Beşiktaşlı olduğunu anlarsınız.

• sergen iyiyse bjkli kötüyse parasporlu xD
  • Beşiktaşla simge haline gelmiş bir insan kendiside biliyor bunu çıkıp fenerliyim demesi mantıklı mı? Sergen Fenerli ama saklıyor demiyorum sen bir futbolcusun yeteneğin var naparsın kulubu benimsersin klişe olmuş sözleri söylersin taraftarı översin falan filan.Adam turkiyedeki 3 buyuk camiadan birine ait zaten diğer 2'si de sana saygı duyuyor beşiktaşlı sergen olarak hala burda tartıştığınız şeylere bak.
  • paraspormuş sanırsın diğerleri aşkspor sergende burak gibi bjklidir ama sadece dönemin kosullarından dolayı bazı lafları olmuş o kadar yapacak birseyleri yok cunku bu duruma getiren ne yazık ki biziz.biz bu adamlar anadolu kuluplerinde buyuklere yenildiklerinde dahi o takımlı vermiştir macı diyoruz bu psikolojiyi futbolcularda dusunun atamadıgı ilk golde daragacına göndeririz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.