Şimdi Ara

Sennheiser kulaklıklar hakkında deneyimli olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, günde yaklaşık 3 saat müzik dinleyen biri olarak kulaklık arıyorum ve bi kaç sorum var. İphone uyumlu olmadığı için dönüştürücü ile kullanacağım bu sese etkiler mi? Aynı markanın cx300 ya da uygun bulursan cx400 modelini almayı düşünüyorum. İphonun orijinal kulaklığı veya jbl 500btye göre sesi nasıldır? İphon kulaklığı çok kötü geliyor bana. Jbl500bt ise uzun kullanım için sıkıntı ve kulak üstü kulaklık kullanmak istemiyorum. Bunlarla kıyaslayıp bir kaç bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senheiser ın üst seviye kulaklıkları dahil kullandım.

Cx 300 çok iyi kulaklıktır, 3 sene falan kullandım bozulmadı. Sonra kedi yedi kablosunu.

• Sennheiser olarak cx200 ve cx300 modellerini kullanmıştım. Sorunsuz, sıkıntısız kulaklıklar. Cx200 kullanım sürecinde rahat dört kere çamaşır makinasına girmiştir:). Her birinde de sorunsuz çalıştı. Sesi oldukça dengeli sunuyor ikiside. Cx300 biraz daha dolgun baslara sahip. İkisini de kaybettim. Şimdi cebimde hissetmediğim de sol kolumda uyuşmaya neden olan Shure Se215 i kullanıyorum. Sennheiser cx300 u tavsiye edebilirim. Bass seslerini enstrüman sesini kesmeden verebilen güzel bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 30 Ekim 2019; 10:41:26 >
  • Preonun bluetooth
    kulakligi var sarji cabuk bitiyo ama guzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren herkese teşekkürler. CX300S modelini almayı düşünüyorum. Fiyatı şuan 400 Tl para ayarlayabilirsem veya 11.11 de ucuz yakalarsam alacağım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.