Şimdi Ara

Bozulmayan Kulaklık Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
8.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım artık kulaklık almaktan.En fazla 3 ay dayanıyor.Sonra bir tarafından ses gelmiyor.

Daha 2 hafta önce biri Xiaomi biri Sony iki tane kulaklık aldım.İkisi de bozuldu bir tarafından ses gelmiyor.Ne yapmalıyım siz hangi kulaklıkları kullanıyorsunuz? En azından 5-6 ay kullanmak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bozulmayan Kulaklıklar: En Sağlam Seçenekler

Müzik dinlerken, film izlerken veya oyun oynarken kulaklıkların bozulması sinir bozucu bir deneyim olabilir. Neyse ki, piyasada uzun süreli kullanım için üretilmiş dayanıklı ve sağlam kulaklıklar bulunmaktadır.

En sağlam kablolu kulaklıklar genellikle örgülü kablolara ve sağlam yapı malzemesine sahiptir. Bu tür kulaklıklar aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklıdır ve zorlu koşullarda bile kullanılabilir. Örneğin, [marka adı] [model adı] kablolu kulaklık, darbelere ve suya dayanıklıdır ve ağır kullanım için tasarlanmıştır.

Bozulmayan kulaklıklar kablosuz modellerde de mevcuttur. Kablosuz kulaklıkların sağlamlığı genellikle kullanılan malzemelere ve yapıya bağlıdır. Ö ???? ??????, [marka adı] [model adı] kablosuz kulaklık, dayanıklı titanyumdan yapılmıştır ve aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde gürültülü ortamlarda bile net ses kalitesi sunar.

Dayanıklı kulaklıklar genellikle daha pahalıdır, ancak uzun ömürleri ve sağlamlıkları nedeniyle bu ekstra maliyete değebilirler. En sağlam kulaklığı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Kullanım Amacı: Kulaklıkları hangi amaçla kullanacağınızı belirleyin. Aşırı koşullarda mı kullanacaksınız? Seyahat için mi ihtiyacınız var?
    • Bütçe: Sağlam kulaklıklar genellikle daha pahalıdır, bu nedenle bütçenizi belirleyin.
    • Özellikler: Gürültü engelleme, su direnci ve mikrofon gibi ek özellikler sizin için önemliyse, bu özelliklere sahip kulaklıkları araştırın.

Sağlam ve bozulmayan kulaklıklar, müzik dinleme deneyiminizi iyileştirirken, uzun yıllar boyunca güvenilir bir kullanım sunar. Kullanım amacınızı, bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, en dayanıklı kulaklığı seçebilir ve bozulma endişesi yaşamadan keyifle kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kulaklıkları hiç sevmem. hoparlör candır, o camlar titreyecek!
  • Merhaba,

Yok.

İyi günler.

• Telefon için kullanıyorsan sağlam ve kulakiçi kulaklık olarak sağlam birşey istiyorsan Sennheiser öneririm. Alman malı kolay kolay bozulmaz ve ses kalitesi oldukça iyidir.
  • şimdi kendi kulaklıgımı övecem ama nazar değer diye korkuyorum :D

sony xb50,zamanında 120 liraya almıştım 3 sene olacak galiba sapasağlam maaşallah
  • Kablosuz kulaklık denedinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer, Sennheiser in üst segment ürünleri gayet sağlam hocam .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da lazım.Lütfen yardımcı olun bıktım artık.Kulaklık dışa ses veriyor,insanları rahatsız edecem diye sesi kısıyorum.Zaten ses kötü geliyor.İyi bir şey arıyorum

• ben de bıktığım için paraya kıyıp airpods aldım çok memnunum
  • 2 sene önce Samsung orjinal aldım, hala kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır Sennheiser cx400ii kullanıyorum analog ses ayarlamadaki hassaslık harici sapasağlam

• earpods

su döküldü, sandalyenin ayağının altına girdi ezildi, çantada kitapların arasında kaldı ezildi, kabloyu bikaç kere fark etmeden fazla çektim zorladım :D, takarken de jak kısmını birkaç kere zorladım

yok arkadaş bozulmuyor

tavsiye ederim ses kalitesi de iyi kulak içi sevdiğim tek tür bu başka kullanamıyorum
  • Arkadaşlar sennheiser filan önermişsiniz ama en ucuzu 150 lira.Ben 50 liraya filan arıyorum.Sadece müzik dinleyeceğim.4-5 ay bozulmasın yeter.

• İkinci el discoverynin yaninda gelmişti yıllar önce.
    Tahminim iphone 5s kulakligi falan ama orjinal
    Her değiştirdiğim telefonda onu kullaniyorum hem ergonomik hem saglam, ses de süper.

İphonedan nefret ederim bu arada.
    Android kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

İkinci el discoverynin yaninda gelmişti yıllar önce.
    Tahminim iphone 5s kulakligi falan ama orjinal
    Her değiştirdiğim telefonda onu kullaniyorum hem ergonomik hem saglam, ses de süper.

İphonedan nefret ederim bu arada.
    Android kullaniyorum.
    ben de aynı şekilde android kullanıyorum

uzun süredir earpods kullanıyorum değiştirrsem de para olduğu zaman kablosuzunu alırım başka kulakiçi kullanamam :D
  • şu kocaman kablosuz kulakliklardan al

• Daha nazik kullanın.
  • Kz zsn pro veya zsa pro öneririm ben zsa pro kullanıyorum ses kalitesinden çok memnunum hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabiliyor fakat kablosuz kullanmak için modulü kendiniz satın almanız lazım ben şarkıları flac olarak dinlediğim için kablo ile kullanıyorum. Bu kulaklıklarda dediğiniz sorun yok çünkü kablo değiştirilebilir zaten kutudan kablo ve kulaklık ayrı çıkıyor siz kendiniz takıyorsunuz. Bu kulaklığı almamdaki en büyük etken kablo sorunu olmaması ve ses kalitesinden dolayıydı. Türkiye de 150 TL civarı fakat aliexpressten vergi hariç 65 TL ye alabilirsiniz

• 6 aydir syroxun 20 liralik kulakligini kullaniyorum ses kalitesi harika ve hic bi bozulma yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.