Şimdi Ara

= Usturayla Saç Kesimi =

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sacını bu sekılde usturayla kestıren var mı?Ben sacımı genelde usturayla kestırıyorum.Makastan daha guzlel ve dogal oluyor..Son trasımı yıne kuafore usturayla yaptırdım.Fakat uzun model kestırdıgım ıcın cabuk uzadı..Size de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 17 Ağustos 2012; 1:56:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

*Usturayla Saç Kesimi: Zararlı mı?

Usturayla saç kesimi, eski bir teknik olsa da günümüzde hala popülerliğini korumaktadır. Ancak bu yöntemin saç sağlığı üzerindeki etkileri hakkında endişeler mevcuttur.

Usturayla Saç Kesiminin Zararları

Usturayla saç kesimi, saç tellerinin uçlarını keskin bir şekilde kestiği için saçların kırılmasına ve yıpranmasına neden olabilir. Ayrıca usturayla saç kesimi, saç derisinde tahrişe ve kesiklere yol açabilir.

Saçı Usturayla Kesmek Zararlı mı?

Saçı usturayla kesmek, saç derisinin ve saç tellerinin sağlığına zarar verebilir. Usturayla saç kesimi, saç tellerinin uçlarını keskin bir şekilde kestiği için saçların kırılmasına ve yıpranmasına neden olabilir. Ayrıca usturayla saç kesimi, saç derisinde tahrişe ve kesiklere yol açabilir.

Kadınlar İçin Usturayla Saç Kesimi

Kadınlar, saçlarını daha uzun süre uzatmak için usturayla saç kesimi yapabilirler. Ancak bu yöntemin saç sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini göz önünde bulundurmalıdırlar.

Saçı Usturayla Kesmenin Alternatifleri

Saçı usturayla kesmenin yerine, saç makası veya tıraş makinesi kullanılması önerilir. Bu yöntemler, saç tellerinin uçlarını daha az keskin bir şekilde keser ve saç derisine daha az zarar verir.

Sonuç olarak, usturayla saç kesimi saç sağlığı için zararlı olabilir. Saçlarını usturayla kesmeyi düşünüyorsan, bu yöntemin potansiyel risklerini göz önünde bulundurmalısın. Saçını daha sağlıklı bir şekilde kesmek için saç makası veya tıraş makinesi kullanman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 kere kestirmiştim. Değişik oluyor biraz. Makasla daha iyi gidiyor bana

Galatasaray & Arsenal
  • bende usturayla kestiriyorum şekil vermesi daha kolay oluyor ve saçları yıkadıktan sonra hafif kabarınca şekil duruyor

POTANSİYEL TROLL
  • 1-2 defa kestirmiştim, bundan sonra da öyle yapıcam. Daha güzel oluyor, bazı saç telleri uzun bazıları kısa falan şekil duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç kabarık duruyor bence yapmayın
    Kızlarda saç dökülmesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçlarım sarı ve dalgalı(kıvırcığa daha yakın) Sizce nasıl olur? bu arada ilk defa böyle bir şey duyuyorum konuya kelleri görürüm diye girdim.

• Ben hiç kestirmedim. Her kuaför kesemez heralde. O değil de böyle bayan erkek kuaförü var mı buralarda?

Beyler usturayla saç kesimi saçı yıpratıyor diyen bi kuafor arkadasım var.Dogru mudur acaba ? Ikı uc kere ust uste ustura kesımınden sonra muhakkak makasla kestır dıyor.Jilet saçı kopartarak kestiği için saç seyreliyormuş gücünü kaybediyormuş.3-4 senedir usturayla kestiriyorum bunu duyunca farkettim ki saçım eskisi kadar diri ve canlı değil.

Beyler saçım kısa ama çok sık ve gür bu şekilde yapsam ne olur seyreltmek istiyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.