Şimdi Ara

kulaklık için tavsiye ,engin bilgi ve tecrübelere ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi beyler ben müzik dinlemekten zerre kadar hoşlanmayan başı ağrıyan bir adamım ama ne hikmetse kulaklıkla alakalı problemlerim var ve önerilerinize ihtiyacım var, şimdi mesele şu ki ben din tarih siyaset tartışma vs. videolarını mp3 olarak dinliyorum ama ses yalıtımı ve ses seviyesiyle alakalı ciddimi ciddi problemlerim var dinlediğim şeylerin ses seviyesi çok yüksek değil bunun yanında dolmuş otobüs servis vb. yerlerdede dış seslerle alakalı sıkıntı yaşıyorum. ben xaomi piston 3 aldım şuanda kendileri yolda buna bir adet custom uç yapmaya çalışcam.

ana fikir şu; Ben işitme cihazı yapan bir yere gidiyorum kulağın kalbını çıkarttırıyorum sonra bunu beynime kadar gitmeyecek bir şekilde ufaltıyorum sonra silikona kalıbını çıkartıyorum sonra bu silikon kalıba uv dayanımlı epoksi dökerek bir adet uç yapıyorum çokda detaya girmeye gerek yok işte bu kısımda tavsiyeleirnize ihtiyacım var eğer başarabilirsem resimli veya videolu olarak detaylı bir şekildede açıklamasını paylaşırım.

(sadede geldiğim bölüm)
    kısık sesli konuşma sohbet tartışma gibi (müzik değilde konuşma türü) sesleri bana temiz net ve yüksek bir şekilde duymamı sağlayacak kulaklık, fikir veya tavsiyeler.[bunlar telefondan az performans alırsın diyorsanız mp3 mp4 player olabilir, ses seviyesi sağlam kulaklık olabilir.]

2. custom uç yaparken kullanabileceğim kalıba dökmeye uygun aşınmazı zor suya neme kire dayanıklı malzeme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.