Şimdi Ara

Arkdaslar Bende Şeytan Tuyu Vardı Tekrar Cıkarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar Baslıkta Yazdıgım Gıbı Sag Umuzumun Ustunde Beyaz Tuy Vardı Ben Onu Yaklasık 5-6 Ay once Cektım

Bugun Onun Şeytan Tuyu Oldugunu Ogrendım Tekrar Cıkarmı Bu Kadar Zaman Cıkmadı Acaba Gecmı Cıkıyor.

Abım Gelsın Vurcam Onu O Cek Demıstı Bana

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşlar, Şeytan Tüyü Tekrar Çıkar mı?

Şeytan tüyü, genellikle doğum izine benzer şekilde, cilt yüzeyinde oluşan ve koyu renkli olan bir doğum lekesidir. Çoğu durumda zararsızdır ve zamanla kaybolur.

Şeytan tüyü, cilt yüzeyinin altındaki melanin pigmenti tarafından oluşturulur. Melanin, cilde rengini veren maddedir. Çoğu şeytan tüyü, birkaç ay veya yıl içinde kendiliğinden kaybolur. Ancak bazı durumlarda tekrar çıkabilir.

Şeytan tüyünün tekrar çıkıp çıkmayacağı, cilt tipi, yaş ve genetik faktörler gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Genel olarak, daha koyu cilt tonlarına sahip kişilerde ve daha genç yaşlarda şeytan tüyünün tekrar çıkma olasılığı daha yüksektir.

Eğer şeytan tüyünüz tekrar çıkmışsa veya boyutları büyümeye başlamışsa, bir dermatoloğa danışmalısınız. Dermatolog, şeytan tüyünün tekrar çıkma nedenini belirleyebilir ve uygun tedavi seçeneklerini önerebilir.

Şeytan tüyünü koparmaktan kaçınmanız önerilir. Koparmak, enfeksiyona veya kalıcı yara izine neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilgisi olan yokmu
  • Şu yazıyı yazarken,ruh halin ne kadar değişikmiş.Oha be.Bir gülüyon bi kafanı duvara vuruyon.
  • Ne kadar boş işler ile uğraşıyorsunuz.
  • Kafan güzel kardeşim senin
  • bu şeytan tüyü olayını çok garıştırdılar.
  • şeytan tüyünü kopardıktan sonra nickinde ı harfinin üzerine koy , seni silent seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet çıkar benimde sağ omuzumda var ve kocaman oluyor koparttıkça gene çıkıyor.Çok şanslıyım her yönden herşeyde şansım yaver gider diyebilirim çoğu zaman annem sende şeytan tüyü var diyor şakasına gerçekten var yani
  • bende bi sürü sarı sarı tüy var onlarda mı şeytan tüyü
  • Ruh Halım Iyı Ama Kopardıgıma uzuldum
  • Tak, çıkar, tekrar çalışır o.
  • bu sefer şeytan değilde melek tüğü çıkacak
  • ne içtiysen bize de söyle
  • sende melek tüyü adamım , şeytan tüyü kırmızı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.