Şimdi Ara

Sende İtiraf Et, Rahatla (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

-İki hafta sonra ÖSS,üç hafta sonra YDS var,cofcoflamaya başladım.
    -İki sene önce civa içmiştim.
    -İddiaya girdik,ve salak gibi yılan derisi yedim ve üç gün hasta yattım ve sürekli kustum.
    -Arkadaşlarım bana sarışın aptal der,aptal olmaya başladım.
    -Bana ilk teklif eden erkeğe el hareketi çekmiştim o da bana tokat atmıştı.
    -Kedimin üstüne basmıştım.
    -Ben 14 yaşındayken araba çarptı ama kimseye söylemedim,neden bilmiyorum.

yds puanların nasıl? bende yds ye giricem de dil den:D yaklaşık 270 alıyorm.

dersaneden bi kızdan hoşlanıyorum ama itiraf edemiyorum böylesi daha zevkli

YDS 95 net falan geliyo,ÖSS'den Türkçe 3 yanlış sosyal da öyle.Mat 10 Net civarı fen de aynı.Senin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 30 Mayıs 2008; 0:33:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gollory

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

kendimi hayat karşısında başarısız hissediyorum

aynen bende bu durumdayım

• bi saattir odamda kocaman uçan bir yaratık var.öldürmeye kıyamıyorum ama yakalayıp dışarı atmaya da üşeniyorum.uykudan bayılmak üzereyim ama uyursam yüzüme konar yutarım yanlışlıkla bişey olur diye korkuyorum.aptal aptal kendi çıksın diye bekliyorum.demin üstüne sigara üfledim bana mısın demedi
  • yavru bir kediyi eve getirmiştim sonra annemler kızar diye ortadan kaldırmak için ezmeye çalışmıştım. yaşım 6 dı heralde. hala üzülür ağlarım.
  • ıtıraf edıyorum;
    Wınampstaki unknown(bılınmeyen) sanatçı. ışte o benım
  • Ya bu gençlerin abazanlık sorunu nedir böyle?Maşallah ortalık (Kayseri gibi mazbut bir yerde bile) çıtır kaynıyor.Para sıkıntınız yoksa 20-30 YTL harcayın hatuna,iki geyik,iki dil...Sonra cumba yatak.Bu zor bir şey değil.Benim ayağıma geliyorlar,başım bağlı diye sallıyorum..Ortamlara girin,havuz,cafe bilmemne..Her şeyi biz mi anlatalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: polanski

bi saattir odamda kocaman uçan bir yaratık var.öldürmeye kıyamıyorum ama yakalayıp dışarı atmaya da üşeniyorum.uykudan bayılmak üzereyim ama uyursam yüzüme konar yutarım yanlışlıkla bişey olur diye korkuyorum.aptal aptal kendi çıksın diye bekliyorum.demin üstüne sigara üfledim bana mısın demedi

• quote:

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

...'nın Allah Belasını versin Sevmiyorum Ulan işte O Tipini Gösterme Artık Bana İğreniyorum ya..defol git hayatımdannnnnnn....beğenmiyorum işte varmı diyeceğinnnnn

aynen ya, bıktım uğraşmaktan, türkçe konuşuyorum anlamıyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ki
    bi de 4 ay önce yemin etmiştim bi daha içmeyeceğime, bu salak canımı çok sıktı bozdum yemini falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: gollory

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

kendimi hayat karşısında başarısız hissediyorum

aynen bende bu durumdayım

• quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Kemal abi o camı ben kırmıştım...

Biliodum lan senin kırdıgını

DÜZELTME: Ben Kemal Abi
  • Ablamı çok özlüyorum
  • bu itiraf anneme;
    bugün dersaneye falan gitmedim, ortaokuldan arkadaşlarla buluştuk beşiktaşta fal baktırdık, sonra da tophanede nargile içtik.. dün de bilardoya gitmiştim yine yoktum dersanede.. ondan önceki gün de.. neyse yeter bu kadar itiraf
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzin

bu itiraf anneme;
    bugün dersaneye falan gitmedim, ortaokuldan arkadaşlarla buluştuk beşiktaşta fal baktırdık, sonra da tophanede nargile içtik.. dün de bilardoya gitmiştim yine yoktum dersanede.. ondan önceki gün de.. neyse yeter bu kadar itiraf

Kızlarda bilardo oynarmıy mış ?
  • yarın 2 tane sınavım var ve ben hala çalısmıyorum yanımdaki arkadaşa güveniyorum ...
  • ya o da çalışmamışsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

quote:

bu itiraf anneme;

oynar tabi, zaten başıma ne geldiyse bilardo yüzündn geldi, her gittiğimde biri geliyo yanıma tanışabilir miyiz diye.. yakında eve alıcam bi bilardo masası, kökten çözüm

• annemin cüzdandan para çalıp ataricide jeton almıştım.
  • quote:

quote:

quote:

bu itiraf anneme;

oynar tabi, zaten başıma ne geldiyse bilardo yüzündn geldi, her gittiğimde biri geliyo yanıma tanışabilir miyiz diye.. yakında eve alıcam bi bilardo masası, kökten çözüm

sen çok tuhaf birisin belki kısmetini bilardo oynarken bulabilirsin bi apaçi çıkarda aklını alırsa hiç saşırma

• quote:

sen çok tuhaf birisin belki kısmetini bilardo oynarken bulabilirsin bi apaçi çıkarda aklını alırsa hiç saşırma

o zor işte ya, olay şartlı reflekse dönüştü, hiç bakmıyorum bile direk 'hayır' diyorum
    bazen de annemin tektaşını takıyorum, kimse yaklaşmıyo, öyle uzaktan bakıyolar masum masum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.