Şimdi Ara

Selcuk Inan GS dusmanidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle en zayif halka. Onun yuzunden Sneijder sol da oynamak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Terimin galatasaraya kaziklarından biri

• Patos...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

Terimin galatasaraya kaziklarından biri

selçuğun şampiyonluğunuza çok katkısı oldu geçmişine laf etmeyin bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder geldi ortada oynadi, selcukun yeri degisti dediler. Sneijderi sola aldilar beyefendi eski yerinde, hala mehter takimi gibi. Bu adami savunanlar ya akrabasidir ya da sıkı bir voleybol seyircisidir. Adam takimin uzakara en berbat oyuncusu, istikrarli bir sekilde de her hafta daha kötü oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

Terimin galatasaraya kaziklarından biri

selçuğun şampiyonluğunuza çok katkısı oldu geçmişine laf etmeyin bari

1 verdi 1 aldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hajrovic gibi bunu da erkenden çıkarsa keşke. Bunun yerine hamit olsaydı şimdi. En azından şut falan denerdi. Şut dahi çekemiyoruz ki gol bulalım
  • Selcuk olmus ya eski halinden eser yok.Burakla selcuk hasta ettiler beni yine.

• GS'nin bi düşmanı varsa oda Drogba'dır.Kaç aydır eski takımıyla ilgili tantana yapıyor oynadığı futbol ortada.Rezil herif.
  • Umarim sakatligindan dolayi oyundan cikmak zorunda kalir. Bu arada takimin en iyisi Telles, helal olsun ona, keske ornek alsalar geriye kalanlar...

• Abi bir adam formsuz olabilir. Sen ne diye zorla oynatıyosun. Bu maç senin oynatman gereken taktik belli. 5-3-2 bekler ofansif oynayacak. Melo Ceyhun-yada-yekta önlerinde Sneijder. Selçuk babanın oğlumu. Hadi Drogba yı anlarım canı isterse çıkıp gol atar. Körü körüne bu sevda neden? Biz 6 tanede yesek 4 tanede yesek her maç bolca pozisyona giren bir takıma alışkınız. Böyle 90 dk bitsin gidelim triplerinde olan bir takıma değil.

• Abi çok yazık ya. Hep gs taraftarı skor taraftarı derlerdi inanmazdım ama şu an inandım. Adamın o kadar emeği var terimle birlikte gs'yi dirilten adam. Her insanın kötü zamanı olabilir ki bana göre adamın bu forumunun sebebi sneijder. Bence bu adama değil Sneijder'i alana kızın . Sanırım bu vefasızlığın sebebi kolej ekollü bir takım olmasından kaynaklanıyor.
  • Futboldan soğudum be bu adam yüzünden, soğuttun beni Selçuk!!! yeter be yeter yana geriye yana geriye yana geriye
  • Bu Selçuk 90 dk tamamlarsa ben daha bir şey demiyorum. Daha da maçları izleyip sinirlerimi bozmam.
  • Berbat otesi bir performans sergiliyor ama gs dusmanidir ne demek ya

• Ceyhun oynasın daha iyi yeminle, hiç bir olumlu hareketinin olmaması haricinde, hep top kaybı yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Abi çok yazık ya. Hep gs taraftarı skor taraftarı derlerdi inanmazdım ama şu an inandım. Adamın o kadar emeği var terimle birlikte gs'yi dirilten adam. Her insanın kötü zamanı olabilir ki bana göre adamın bu forumunun sebebi sneijder. Bence bu adama değil Sneijder'i alana kızın . Sanırım bu vefasızlığın sebebi kolej ekollü bir takım olmasından kaynaklanıyor.

dostum ben şimdiye kadar selçuk hakkında herhangi bir mesaj yazmadım. neden 1-2 maç sonra düzelir dedim. ama şimdi anladım ki patos doğru söylüyor. sneijder ilk geldiğinde selçuk yerinde değil dediler. sola geçti yine iş yok. adam yatıyor. sadece kolay maçlara asılıyor. nedeni de taraftarın gözünü boyamak. yoksa herhangi bir haltı yok. asıl suçlu selçuktur. daha sonra drogba. orta sahan ileriye top taşımazsa ne sneijder ne de burak hiç bir şey yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Abi çok yazık ya. Hep gs taraftarı skor taraftarı derlerdi inanmazdım ama şu an inandım. Adamın o kadar emeği var terimle birlikte gs'yi dirilten adam. Her insanın kötü zamanı olabilir ki bana göre adamın bu forumunun sebebi sneijder. Bence bu adama değil Sneijder'i alana kızın . Sanırım bu vefasızlığın sebebi kolej ekollü bir takım olmasından kaynaklanıyor.

He he sneijder
  • Sneijder olduğu sürece Selçuk oynamaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.