Şimdi Ara

SELAM SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE 2000 MODEL 1.8 T OTOMATİK PASSAT VAR. ARTIK BİRAZ ORTA YAŞLARI GEÇTİ ARABAM O YÜZDEN SIFIR BİR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU ARADA ENGELLİYİM SOL DİZ ALTI PROTEZ KULLANIYORUM.ARACI ÖTV SİZ ALICAM. PASSATI EN KÖTÜ İHTİMALLE 23 SATARIM DİYE HESAP EDİYORUM. ÜSTÜNE DE KREDİ ÇEKİCEM. YANİ EN FAZLA 75 BİN LİK ARABA ALIRSAM BANA 50 CIVARINA GELECEK. EN FAZLA 30 BİN ÇEKEBİLİRİM. 23+30=53 ÖTV İNDİRİMLİ.

ŞİMDİ ARABADAN NE BEKLERİM
    -PASSATIN İÇ MEKANDAKİ TIKIRTILAR OLMASIN
    -OTOMATİK OLMASI ŞART.
    -YAKITI ÇOK TA FAZLA ÜZMESİN MEMURUZ SONUÇTA( GENELLİKLE Ş. İÇİ KULLANILACAK-AYDA EN FAZLA BİN KM-ANTALYA DA YAŞIYORUM.)
    -ÇOK HIZLI KULLANMAM ARACI AMA İHTİYAÇ DUYDUĞUMDA DA BENİ YÜZ ÜSTÜ BİRAKMAMASI LAZIM
    -ARACI EŞİM VE BEN KULLANICAZ
    -BİDE ENGELLİ OLARAK ALDIĞIM İÇİN EN AZ 5 YIL SATMICAM. PROBLEMSİZ OLMASI BENİM İÇİN İYİ.

2015- 1.4 TSİ 122 BG DSG JETTA CONF.
    2015- 1.4 TSİ 150 BG DSG ACT FR LEON
    2015- 1.6 TDİ DSG LEON
    2015- 1.4 TDİ DSG POLO
    2015- 1.6 SUZUKİ S-CROSS OTOMATİK GL+

YUKARIDAKİ ARAÇLARDAN DÜŞÜNÜYORUM. BENDE BİLİYORUM SINIFLARI FARKLI BU ARAÇLARIN AMA KULLANAN TEST EDEN DENEYİM YAŞAYAN YADA FİKRİNİ SÖYLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIN MESAJLARINI BEKLİYORUM...

SAYGILAR...

• 5 yıl kullanma zorunluluğu var ise ve DSG alacaksanız garanti uzatmanizi öneririm. Bunun dışında Leon o fiyata oldukça dolu bir araç. Benzinli yada dizel seçeneğine karar verin. Benim şahsi önerim ise Hyundai i30 (makyajlı kasa). Otomatik sanzimanlarini değiştirdiler. Biraz araştırın gidin bir test sürüşü yapın. Sanziman yeni olduğu için pek bir veri yok.(Arıza konusunda vs) Ancak Hyundai şu an bana DSG'den daha çok güven veriyor. Birde yanlış hatırlamıyorsam geçmiş senelerde müşteri memnuniyeti konusunda birinci olmuş bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatchback düşünür müsünüz bilmem ama;

A1 Sportback 1.4 TFSI 122 HP S-Tronic tavsiye ederim.
  • 1.6 TDI Leon alabilirsiniz önceki mesajda belirtildiği gibi baya dolu bir araç, led paketi ve sunroof ile 70.000 belki oluyor, DSG sıkıntılıdır tercih etmemenizi öneririm.
  • gönlüm jetta yada leon da ama dsg ürkütüyor beni. ama koskoca firmada bu kadar kötü olsa bu dsg yi kullanmazdı yıllarca diyorum. ama yinede içim rahat değil. onun için leon jetta ile alakası yok ama japon s-cross da bakıyorum.
  • 5 yıl kullanacaksanız ne tsi lere ne de dsg'lere bulaşmayın. Uzun ömürlü değiller kesinlikle.

Bahsi geçen s-crossa çok ilgi duyuyorum. Geçen ay yine bayiide inceledim. Eğer 5 yıl kullanacaksanız sizin için mantıklı bir seçim olur. Donanım ve fiyat olarak çok başarılı bir araç. Hafif kasası(1100kg civarı), euro6 uyumlu motorları ve cvt şanzumanıyla da çok ekonomik.

Suzuki s-cross gl+'yı 60bin gibi fiyatlara veriyorlar ama 2013 model. 2013 yılında bu aracı büyük umutlarda getirdiler ama çok kazık fiyattan satmaya çalıştılar, araçlar ellerinde kaldı. Araç tutulmayınca şimdi uyguna da satamaz oldular. O yüzden uygun fiyata güzel araç arıyorsanız s-cross mantıklı. Tıkırtı konusuna yorum yapamam. Ötv'yi düşünce s-cross almanız için 30bin kredi çekmenize gerek kalmaz.

İkinci el önemliyse de honda civic ya da toyota c

• Sizin tercihlerinizin arasından s-cross
    Bana kalırsa baz donanım otomatik corolla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    çok emek veriyorum arkadaşlar..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dsg li araçları sil leona o para yazık günah ,ben yerinizde olsam kesinlikle peugeot 308 alırdım az yakar çok kaçar :) bence bi inceleyin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Executive Eco (Otomatik) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 75,750 77,880
    Civic alabilirsiniz hocam.5 yıl satamayacağınız için sorunsuz,az yakan bir araç almanız iyi olur.
  • 308 düşünmüyorum. corollaya gelince donanım az fiyat pahalı geliyor.honda olabilirdi ama oda bütçeyi aşıyor.görüştüm civic için 56 ya falan geliyor. s-cross içinde görüştüm 2015 modeli 2 ay sonra gelecek elimizde şuan 2013 kalmadı dediler. s-cross larda dizeli bi yakınımızda var ama dizelin torku yüksek. otomatikte sadece benzinlide var. acaba 1.6 o kasayı o torkla kaldırır mı.

bu arada cevaplar için sağolun arkadaşlar.

s-crossa doğru kayıyor gönlüm...
  • Golf Comfortline tdi + dsg %4 lük indirim + ötv indirim ile 54600 tl ye geliyor. Bütçeniz yeterse tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 13 Nisan 2015; 16:53:28 >
  • Dsg almamanızı öneririm.
  • arkadaşım eğer spor bir araç olması gerekmiyorsa corolla tavsiye ederim, tip olarak bişey diyemem ama uzun süre bineceksen otomatik ve tasarruflu olsun istiyosan alınır. yarı otomatik dizelleri çok ekonomik sen zorla bozmadığın sürece kesinlikle bozulmaz sattığın zaman da sana para kaybettirmez, leon da çok şekil ama dsg sıkıntısı mevcut ve 1.4 olmasından dolayı çok yakmaz ama gaza asıldığında resmen benzini içer onun için 1.4 TSİ almanı tavsiye etmem
  • 5 yıl satmayacaksiniz. Japonlara yonelmekte fayda var.

• Corollanin otomatigi bana gore degil. Corsa surdum bi keresinde arac otomatikten ziyade araci debriyajsiz yapmislarda mecburiyetten vitesi elinle ite kaka degistiriyorsun. Sarsinti yasadigin tuhaf iz cabasi

• mugov07 M kullanıcısına yanıt
    Nissan Qashqai 1.2 cvt.

Mükemmel bir motor ve şanzıman kombinasyonu var.

Sorunsuz otomatiği de cabası.

Bir test sürüşü yapmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

1.6 TDI Leon alabilirsiniz önceki mesajda belirtildiği gibi baya dolu bir araç, led paketi ve sunroof ile 70.000 belki oluyor, DSG sıkıntılıdır tercih etmemenizi öneririm.

1.6 TDI Leon Style donanım ve DSG ile zaten 70.000 TL. Dediğiniz paketle beraber en az 75.000 TL olur.

"Ama ben DSG önermemiştim" demeyin lütfeb. Konuyu açan arkadaşımız engeli olduğunu belirtmiş. Engeli olan bacağıyla debriyaja mı bassın?

Ya bazen gerçekten konuların sadece belirli kısımlarının (genelde son cümle) okunup, ezbere yorum yapıldığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Sizin tercihlerinizin arasından s-cross
    Bana kalırsa baz donanım otomatik corolla

Niye baz donanım corolla? Arkadaşın bütçesiyle, 1.6 Advance Multidrive Navigasyon alınabiliyor. Hatta biraz indirimle 1.6 premium alması bile mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mugov07

Corollanin otomatigi bana gore degil. Corsa surdum bi keresinde arac otomatikten ziyade araci debriyajsiz yapmislarda mecburiyetten vitesi elinle ite kaka degistiriyorsun. Sarsinti yasadigin tuhaf iz cabasi

Hocam siz Corolla'yı incelemeyeli epey olmuş sanırım.

Toyota ile Honda benzinli modellerinde aynı vitesi kullanıyor mesela. En sorunsuz şanzımanlardan biridir CVT şanzıman.

Donanım konusuna gelince; eski aracım yeni kasa auris advance donanımdı. Gayette tatmin edici özelliklere sahipti. En azından çok beğendiğiniz ve donanımı da hoşunuza giden S-Cross'tan Sunroof dışında fazlası var eksiği yok. Suv araçla kıyaslanmasına rağmen bagaj genişliği de cabası. Teknik verileri ve 5 sene sonraki 2. el piyasasını kıyaslamaya gerek yok zaten. Corolla'ya ayıp etmiş
    oluruz.

S-Cross ile Corolla Advance donanım ve teknik veri kıyaslaması;

SELAM SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR...

Benim tercihim Corolla'dan yana olurdu. Ama dediğim gibi "benim" tercihim... Siz s-cross dersiniz, kanın ona daha çok ısındı dersiniz, gönlümde o vardı zaten dersiniz... Biz de eyvallah, güle güle kullanın deriz.

Şimdiden hayırlı olsun tercihiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 13 Nisan 2015; 18:47:24 >

• hocam şöyle bir alternatifte olabilir

http://www.alfaromeo.com.tr/tr/#/ayinteklifi/kampanya-giulietta2014

@mugov07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 13 Nisan 2015; 18:55:57 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.