Şimdi Ara

SELAM SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resuge kardes ilgin icin tesekkur ederim. Ben genelde dizeline baktim corollanin. Benzinlisine dikkat etmemistim.tesekkur ederim uyarilar icin incelemeye alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    50 civarı diyince Bütçeyi fazla zorlamasan bile corolla alabileceğini söyledim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • I30 dizel oto elite bakın

• Sizi 5 yıl boyunca japonlar çok fazla üzmez. O yüzden seçeneklerinzideki S-cross mantıklıdır. Ama genel olarak çoğu japon aracının süspansiyonları serttir.

Benzinli otomatik her türlü çok yakar ş.içinde iseniz. Ama trafik derdim yok sehir dışında iseniz seçeneklerinizin benzinli seçenekleriniz sizi çok üzemeyebilir.

2.el olayı önemli değildir zaten engelden dolayı. Ama şunu söyleyim ötv siz son araç alımınız olacaktır. Çünkü bununla ilgili ciddi çalışmalar bir şekilde bizdende ötv alacaklar 1-2 sene içerisinde görecez.

Son olarak ülkemizde ekonomik kırılganlıkların artmasıyla artık benzinliden ziyade lpgye tam uyumlu veya dizel araç almanızı öneririm. benzinin litresi 10 lira olunca malum bide verilerle şimdi olmasa bile ileride çok canınızı sıkabilir.

Asfaltta devamlı sürmeyeceksiniz crossover-suv-jeep olmayan araçla bir kere bile o yola girmeniz başınızı ağrıtmanıza yeter hatta ertar bile..

• 75.000'lik aracın ötv'siz 53.000'e denk geldiğini nasıl hesapladınız?
    Herkes farklı hesap yapıyor da ondan soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugov07

Corollanin otomatigi bana gore degil. Corsa surdum bi keresinde arac otomatikten ziyade araci debriyajsiz yapmislarda mecburiyetten vitesi elinle ite kaka degistiriyorsun. Sarsinti yasadigin tuhaf iz cabasi

Hocam corollanin otomatigi degisti artik cvt kullaniliyor.

Vites degisimini hissedemezsiniz cunku degisim diye birsey yok.Cvt sanzimanli bir aracitest etmenizi tavsiye ederim.

Size tavsiyem ikinci eli iyi bir japona yonelmeniz.Suzuki guzel bir arac yapmis ama turkiye sartlarinda aracin 2.elini de dusunmek zorundasiniz.Ve suzukiyle bu konuda sikinti yasarsiniz.Unutmayin iyi mal kotu gunde belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Corollanin otomatigi bana gore degil. Corsa surdum bi keresinde arac otomatikten ziyade araci debriyajsiz yapmislarda mecburiyetten vitesi elinle ite kaka degistiriyorsun. Sarsinti yasadigin tuhaf iz cabasi

Hocam corollanin otomatigi degisti artik cvt kullaniliyor.

Vites degisimini hissedemezsiniz cunku degisim diye birsey yok.Cvt sanzimanli bir aracitest etmenizi tavsiye ederim.

Size tavsiyem ikinci eli iyi bir japona yonelmeniz.Suzuki guzel bir arac yapmis ama turkiye sartlarinda aracin 2.elini de dusunmek zorundasiniz.Ve suzukiyle bu konuda sikinti yasarsiniz.Unutmayin iyi mal kotu gunde belli olur.

evet cvtyi gayet güzel uygulamışlar manuelden de az yakıyor

• Bu şartlarda alacağınız aracı sizden başkası kullanamaz,eşiniz dahi olsa kullanamaz tabi yasal olarak.

• Problem olmasın demişsiniz Dsg demişsiniz onu kafadan direk eleyin bence , Powershift'li Ford modellerine , Edc'li Renault modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.
  • Alman yada japon dusunuyorum. I30 yada reno ford almam. suan ilk yazdigim mesaja gore corollayi yada auriste olabilir ekleyebilirim.s cross testlerini yorumlarini okudum 8 i geceni duymadim yakit olarak.corollayi arastiricam.baska fikri olan varsa sevinirim. Bazi firmalarin sitesinde otv kdv ayri ayri verilmis.net fiyat+kdv toplm fiyatin ortalama %32 sine denk geliyor. Fiyat indirimi ni de boyle hesapliyorum. Yakin bi deger cikiyor.

• quote:

Alman yada japon dusunuyorum. I30 yada reno ford almam. suan ilk yazdigim mesaja gore corollayi yada auriste olabilir ekleyebilirim.s cross testlerini yorumlarini okudum 8 i geceni duymadim yakit olarak.corollayi arastiricam.baska fikri olan varsa sevinirim. Bazi firmalarin sitesinde otv kdv ayri ayri verilmis.net fiyat+kdv toplm fiyatin ortalama %32 sine denk geliyor. Fiyat indirimi ni de boyle hesapliyorum. Yakin bi deger cikiyor.

Hocam satış fiyatlarını 1.45 e bölerseniz çok yakın fiyat bulursunuz. Ayrıca az önce de dediğim gibi o aracı yasal olarak sizden başka hiçkimse kullanamaz. Buna eşiniz çocuğunuz anne babanız da dahil.

• S cross gerçektende çok güzel bir otomobil hani futbolda undarrated terimi vardırya onun otomobildeki karşılığı, donanımıda gayet tatmin edici üstelik çekicide sizde farklılık yaratacaktır.Biz ekım ayında sıfırını almak için niyetlendık ama türkiyeye şubattan önce gelmeyeceğini söylemişti satıcı arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Alman yada japon dusunuyorum. I30 yada reno ford almam. suan ilk yazdigim mesaja gore corollayi yada auriste olabilir ekleyebilirim.s cross testlerini yorumlarini okudum 8 i geceni duymadim yakit olarak.corollayi arastiricam.baska fikri olan varsa sevinirim. Bazi firmalarin sitesinde otv kdv ayri ayri verilmis.net fiyat+kdv toplm fiyatin ortalama %32 sine denk geliyor. Fiyat indirimi ni de boyle hesapliyorum. Yakin bi deger cikiyor.

Hocam satış fiyatlarını 1.45 e bölerseniz çok yakın fiyat bulursunuz. Ayrıca az önce de dediğim gibi o aracı yasal olarak sizden başka hiçkimse kullanamaz. Buna eşiniz çocuğunuz anne babanız da dahil.

Öyle birşey yok, en az 3-4 kişi ismi kaydettirilebiliyor bir tanıdığımız almıştı.

• Araci benden baska kimse kullanamaz biliyorum. Zaten kullanmasini da istemem. Esimle ben kullanicam derken henuz 2 kisi oldugumuzu anlatmaya calismistim.

• mugov07 M kullanıcısına yanıt
    Bir ara forumda engelli araç tavsiyesinde denk gelmiştim. Bayiler engelli aracı için fiyat verirken farklılık gösterebiliyormuş. Aynı marka model farklı bayilerde farklı fiyat verebiliyorlarmış. İsterseniz almadan önce çevre iller veya daha büyük şehirlerdeki bayilerden de fiyat alın.

• Oncelikle gecmis olsun merakimi mazur gorun bu otv indirimi sadece 1,6 litre hacime kadar olan motorlar icin mi gecerli?
    %90 veya 145 dilimindeki motorlarda boyle bir indirim soz konusu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 cc ye kadar olani kapsar baska teferruatlarda var 1.6 nin ustu motorlar icin ama beni kapsamadigi icin arastirmadim.baska illerden fiyat alicam araca karar verip bendeki passati satinca

• mugov07 M kullanıcısına yanıt
    Ayda 1000 km yapacaksanız ve özellikle şehir içi yapacaksanız bunu dizel almanızı tavsiye ederim. Leon tdi dsg seçenekleriniz arasında en iyisi f/p açısından bana göre. Ancak mutlaka garanti uzattırın. Sonra başınız ağrımasın.

• Bence honda civic alın, 5 yıl sorunsuz kullanıp zarar etmeden satarsınız.

• Passattan sonra Polo size düdük gibi gelir, sınıf farkını olumsuz hissedersiniz.

En mantıklısı Leon, Golfüde düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.