Şimdi Ara

SELAM SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda 1.2 leonla basladim sonra 1.4 fr a gectim sonra 1.6 tdi leon sonra jetta 1.4 tsi ye bakiyordum ki 2 yil garanti dsg sanziman aklimda soru cogaldi.japonlar 5 yil veriyor garantiyi. O yuzden japonlara yoneldim. Cvt nasildir Tam olarak bilmiyorum ama torku az basit ve sorunsuz gibi bi algi olustu yorumlara bakinca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimde 2007 mitsubichi L 200 var otomatik cokta guzel.onun sanzimani da cvt mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Orijinalden alıntı: mugov07

Alman yada japon dusunuyorum. I30 yada reno ford almam. suan ilk yazdigim mesaja gore corollayi yada auriste olabilir ekleyebilirim.s cross testlerini yorumlarini okudum 8 i geceni duymadim yakit olarak.corollayi arastiricam.baska fikri olan varsa sevinirim. Bazi firmalarin sitesinde otv kdv ayri ayri verilmis.net fiyat+kdv toplm fiyatin ortalama %32 sine denk geliyor. Fiyat indirimi ni de boyle hesapliyorum. Yakin bi deger cikiyor.

Hocam satış fiyatlarını 1.45 e bölerseniz çok yakın fiyat bulursunuz. Ayrıca az önce de dediğim gibi o aracı yasal olarak sizden başka hiçkimse kullanamaz. Buna eşiniz çocuğunuz anne babanız da dahil.

Öyle birşey yok, en az 3-4 kişi ismi kaydettirilebiliyor bir tanıdığımız almıştı.

Hocam o tanıdığınızın raporu yüzde 90 üzeridir yada H sınıfı ehliyeti olup araç kullanması için otomatik vites harici herhangibir tertibat gerektirmeyen birisidir. Engelli aracı tertibatlı ise başkasının kullanımına uygun değil demektir. Sonuçta o tertibatlar kişiye özel düzenleniyor. Ha arakadaşın H sınıfı ehliyetinde herhangibir tertibat belirtilmemişse o zaman sizin dediğiniz gibidir. Son olarak ise tertibatlı yada tertibatsız farketmez her türlü engelli aracını kullanabilmeniz için engelli kişini 3. dereceye kadar kan yahut sıhri akrabası olmanız gerekir.

• Kia Ceed'in dizel otomatik versiyonları nasıl olur ?
  • Qashqai bakın birde hocam

• Icinizde s cross kullanan yok mu

• quote:

Corollanin otomatigi bana gore degil. Corsa surdum bi keresinde arac otomatikten ziyade araci debriyajsiz yapmislarda mecburiyetten vitesi elinle ite kaka degistiriyorsun. Sarsinti yasadigin tuhaf iz cabasi

hocam yarı otomatikte biraz sarsıntı mevcut tabi onun için yarım otomatik fakat alıştıktan sonra manuele almadanda ayak ayarıyla rahat değişim sağlayabiliyorsunuz bir de yeni kasayı sürmedim bir önceki makyajlı kasa kullandım dediğiniz kadar sıkıntı yaşamadım. tabi tam otomatik alırsanız oyle bır sıkıntı yasamazsınız ama tüketim fark eder
  • Arkadaslar yok mu baska yardimci olacak

• Suzuki'de şu anda otomatik araç yok ellerinde.2015 modellerin gelişine önce mart-nisan deniliyordu şimdi facebook sayfalarında Eylül'de deniliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Dsg li araçları sil leona o para yazık günah ,ben yerinizde olsam kesinlikle peugeot 308 alırdım az yakar çok kaçar :) bence bi inceleyin hocam.

Forumun gereksiz insanı konuşmuş
  • peki corolla yada mazda 3 kullanan var mı
  • Octavia iyi bir alternatif olabilir.
  • Hocam durumumuz hemen hemen aynı. Bende ÖTV indirimli araç alacağım. Bütçemiz de benzer ölçüde. Uzun süredir araştırıyorum.

Öncelikle dizel - benzin arasında karar vermem gerekti. Az km yapacağım için benzin almaya karar verdim. Ayrıca otomatik vites istiyorum.

1.2 tsi ve 1.4 tsi motorlar için polo, fabia, leon, golf, rapid spaceback tercihlerim arasında. Hatta 1.6 tdi + dsg + led paked + sunroof + ötv indirimi için kabaca 50.000 TL teklif aldım. 1000TL'ye kadar da inebilirdi, sıkı pazarlığa girmedim.

1.2 tsi + dsg + lounge donanım + sunroof polo ile 1.2 tsi + dsg + sunroof leon arasında 5000 TL var. Leon daha pahallı.

Bunlardan sonra Hyundai yeni İ20 bakayım dedim. 1.4 benzin otomatik + panaroma için 35.000 TL fiyat aldım ama manuel klima ve motor-şanzıman yakıt tüketim gözümü korkuttu, bundan vazgeçtim. Eğer yeni DCT şanzıman ile otomatik klima seçenekleri gelirse tekrar düşünebilirim.

308i de inceliyorum. 1.2 puretech motor ile yeni eat6 şanzımanları çok verimli çalışıyormuş. Yakıt tüketim verilerine göre de tutumlu bir araca benziyor. Bu hafta sonu gidip test etmeyi düşünüyorum.

Mayıs ortasına doğru almayı planlıyorum. vw grubundan sipariş edersek 3 aya kadar bekleme durumu da oluşabiliyor, böyle bir handikap da var.

Sonuç olarak kafam karışık. Bütçemin tamamını yatırmadan B sınıf bir araç mı, yoksa tamamını kullanıp c sınıf mı alsam karar veremiyorum. Buradaki mesajlara daha çok ihtiyaç duyuyor insan

• allah kolaylık versin kardeşim. bende ilk mesajımdaki araçlara bakıyorum. ek olarak corolla otomatik bakıyorum ama yakıttan korkuyorum.
  • quote:

allah kolaylık versin kardeşim. bende ilk mesajımdaki araçlara bakıyorum. ek olarak corolla otomatik bakıyorum ama yakıttan korkuyorum.

spor gözükmesede olur diyorsan corolla için en kısa sürede test sürüşüne gitmeni tavsiye ederim.
  • 1.Ferik kullanıcısına yanıt
    Kardes 50 bin fiyati hangi arac icin nerden aldiniz. Irtibatta kalalim bende haziran gibi alicam benden once falan alirsan izlenimlerini paylas memnun olurum

• mugov07 M kullanıcısına yanıt
    Eskişehir Asil Seat Leon 1.6 tdi + dsg + led paked + sunroof + ötv indirimi için kabaca 50.000 TL teklif aldım.

1.6 Benzin Toyota Auris Advance Skypack Multidrive S için de 45.000 TL fiyat aldım. Eskişehir Toyota Plaza.
  • lon icin antaalya basaran bana 52.500 fiyat verdi sizinki baya uygunmus

• Leon icin 52.5 fiyat aldim sizinki baya uygunmus

• Toyota auris 1.6 cvt premium a karar verdim arkadaslar. Satilik passat var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.