< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yorumunda tek doğru yer Ermenilerin toprakların yerlisi olduğu kısmı. Yunanlılar aynı Türkler gibi bu topraklara sonradan gelip fethedenlerdir. Üstelik Anadolu'nun tamamını değil sadece kıyı kesimlerinde koloniler kurmuşlardır. Anadolu'yu asıl fethedip halkları asimile edenler de Romalılar olmuştur. Kürtler ise bu topraklara Türkler sayesinde yayılabilmişlerdir. |
|
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
|
|
Chp bunu beğendi. |
|
ana vatanı selonun belli ermenistan |
|
-Bizim halkımız karnını doyurmak, neslini sürdürmek, hayatta kalmak istiyor. Ulan çoğunluğunuz yeşil reçeteli, ilaç bedava. Doğuda çoğu bölgede kaçak elektrik kullanırsınız, elektrik bedava, eğitim bedava, sağlık bedava, sigara kaçak, mazot kaçak, vergi desen vermezsiniz, neslini sürdürmekse tavşan gibi üreyen de sizlersiniz. Dilinizi de toplum içinde gerek aranızda gerek telefonda anıra anıra konuşan da sizlersiniz. Sen neyin derdindesin anlamadım ki, amacınız üzüm yemek değil bağcıyı kovmak, ezelden beri böyleydi, hala böyle... BABAYI ALIRSINIZ. Bu arada sizin doğal rakibiniz artık Türk'ler değil, Suri'ler ve Afgan'lar. Sizin ekmeğinize de, vasıfız işlerinize de, hayal ettiğiniz topraklara da göz koyacak olan onlar. Çift ararken bile sizden bakacaklar haberiniz olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 3 Ocak 2024; 20:51:5 > |
|
Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" | UPS: Powersonic 1000VA |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence HDP nin normallesmesi, hatta ülkenin normallesşmesi açısından, bu adam gerekli, olmalı. Zaten ülkeye zararı olan bi adamın hapiste ne işi var. İktidara zararı olan kim varsa içerde. Bu bile sormaya değer bir soru. Biri çıkıp adam terörist diye içerde demesin. Milyonları terörist diye yargıladılar. Öte yandan terörü kullanışlı aparat olarak görüyorum. Bilin bakalım kim için. En çok ağlayan için diyeyim. Milyonları ağaçtaki kurumuş yaprak gibi , vasıfsız yapmak için, ortak paydaya ihtiyaç var. Neyse herkes survivora devam etsin. |
|
CHP ve KK seçmeni sus pus |
|
AMD Ryzen 9 9950X3D2 /// Nvidia GeForce RTX 5090 /// Asus ROG Crosshair Glacial AMD X870E /// ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 /// ASUS Essence STX II Sound Card /// G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6400MHz CL32 64GB /// Seagate BarraCuda Pro 10TB /// Samsung 860 QVO SSD 4TB /// Crystal Series 570X /// Seasonic 1200W Prime // CableMod PRO ModMesh Renkli Kablo // Alienware 34 QD-OLED (AW3423DW) + Dell UltraSharp UP3218K Kroyum ama para bende. |
|
Erdoğan BOP Eşbaşkanı olduğunu itiraf ediyor ve "Diyarbakır, ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesinde bir yıldız, merkez olabilir.. bunun için Alt yapısı havaalanı ile vs ona hazırlıyoruz ki BOP'un Merkezine aday olabilsin...CIA onaylı https://www.youtube.com/watch?v=JFCz8-l0rLw |
|
Ne yani bu videoyu attinda ne oldu cevap mi vermis oldun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Her seçim öncesi Demirtaş HDP kışkırtnası hiç yabancı gelmedi nedense ama kimse kusura bakmasın milli manevi duyguları herkeste eşit sömüremezsiniz 🙂 alışmışsınız bu milletin duyguları zekâ seviyesinden yoğun hazır belediye seçimleri de geliyor hadi herkes düşman 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
👏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eksik akıllı yasin börü ve arkadaşlarını kim katletli kimin çıkın demesi ile sokağa çıktılar sen zavallı birisin tek kelime iile. |
|
sınırda ibo eşliğinde halay çeken chp lilerden bahsediyoruz değil mi? neyse survivorda mavilere tam destek. |
|
- Demirtaş'ın mahkemesi dün ve bugünde sürüyor. Demirtaş savunmasında şunları da söyledi; "Bu dava uzatılmaya çalışıyor ama aslında iki cümledir. Bu dava ‘Türksen övün, değilsen biat et’ davasıdır." "Devlet şu an MHP’dir. Artık devleti MHP yönetiyor. Sadece Yargıtay’a bakarak bunu görebiliriz. Bir daireyi tutup bütün herkese ayar veriyorlar. Birçok adliyede MHP’li mafyalar terör estiriyor. Cübbelerinizi çıkarın AKP-MHP rozetlerini göreceğiz. Birgün göreceğiz.. Devlet kendi evlatlarını yer, kendini temizler. Türk devlet geleneği böyledir.." "Bahçeli ve Erdoğan ittifakı 15 Temmuz’da değil, 7 Haziran gecesi başlamıştır. 'Kürtlere karşı dışarıda ve içeride savaşacaksan seni başkan yapacağız' dediler. Kurdukları kumpas, bu davaya kadar sirayet etti." "Özerklik bir yönetim biçimidir ve savunulması bölücülük değildir. İnsanlar bağımsız Kürdistanı da savunabilir ki bu da suç olamaz. Nedir demokratik özerklik? Bir yönetim modelidir. Başka bir parti başkanlık sistemini önerir. Bir başkası parlamenter sistemi önerir. Bunlar hepsi fikir düzeyinde tartışılır. Faşizmi oylamaya götüremezsiniz, ayrımcılığı ve kadın düşmanlığını sunamazsınız ama devlet mimarisi için modelleri sunarsınız. Mesela başkanlık sistemini önerenler ve hayata geçirenler serbest, bir başka modeli savunmak ise suç." "Türk’ü yeniden tanımlayalım ya da Türkiyeli diyelim. Ya da istiyorsanız 100 yıl boyunca Kürt diyelim. Türk’ün ne olduğunu Anayasa’da tanımlayalım." "Kürdistan'da Kürtçenin ikinci üçüncü resmi dil olmasının kime ne zararı olur? Hindistan’da onlarca resmi dil var. Avrupa'nın pek çok ülkesinde aynı şekilde resmi dil var." "Vali seçimle iş başına gelmeli. Sivil demokrasinin gelişmesi için bölge meclisleri, köy meclisleri kurulabilir. Demokratik özerklik yüz yıllık Kürt sorununun bitirilmesinin bir vaadidir. Özerklik konusundaki isteğimizden vazgeçmeyeceğiz.." "Ağabeyime siyaset yaptırmadıkları için dağa gitti. Benim ağabeyimi dağa ben değil, devlet gönderdi. Zorla gönderdiler." Haber Aktif (@haberaktifcom) on XtwitterSelahattin Demirtaş’ın yargılandığı davada Edirne Cezaevi’nden ifade verdiği görüntüler yayınlandı. https://twitter.com/i/status/1742837514115637566< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 4 Ocak 2024; 20:55:17 > |