Şimdi Ara

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
15
Favori
71.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın bilgi paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,

Aşağıdaki seri numarası ile kontrol edebilir misiniz lütfen? Isıtma amaçlı da kullanılacak çünkü. Özel mesaj atmak istedim ancak kapalı olduğu için burdan yazıyorum.

Dış ünitede yazan seri no: 70461417041900156767

0664

Birde beklenebilir mi kart kampanyası ve taksitten yararlanmak için? Malum a101 de yok bu olanaklar.

Teşekkür ederim şimdiden.

• Hocam selam. ürün 2017 üretim sorun yok, Aynı ürün REGAL adı altında 14 ünde Bİm mağazalarında satışa sunulacak. Araştırabilirsiniz.
    Bende Cuma günü gelecek olan ürünü almak istiyorum ama ayırtma felan yapmıyorlar yada sipariş usulü de getirtmiyorlar nasıl alacağımı bilmiyorum.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Sonradan talep ile en yakın mağazadan kaydırma yapıyorlar. Kampanyaların ilk günlerinde talebinizi dile getirirseniz ''YOK'' diyerek geri çevirmiyorlar sizi.

Bunlar alıştırma turları, ileride tüm bu marketlere yetki açacaklar ve YETKİLİ BAYİ adı altındaki para tuzaklarından alışveriş etmek yerine bu marketlerden daha ekonomik alışverişler yapabileceğiz nihayet.
    Gelecek mağazayı tespit etmeye çalışın. Sabah erkenden kapıda bekleyin açılınca alıp geçin. Başka türlü zor.
    Teşekkür ederim.

Hocam peki Sigma Inverter klimalarını önerir misiniz? Aynı özellikte ısıtma, soğutma ve ses bakımından Seg klimaya göre üstün müdür?

• Antalyada Montaja kaçıncı haftada sira geliyor teyit alan varmi

• Isıtmada üstün
    seste aynı
    soğutmada aynıdır hocam.
    Yani SİGMA ağır gelir terazide
  • Bizde işyerinde kullanıyoruz. Soğutma performansı gayet iyi.

@Ado

üstad dün PM atmışsın ancak dünden beri yanıtlayamıyorum. Üye PM alımı kapalı diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlık yollamıştım size, pm alımı sadece arkadaş listeme açık zira.

Çok önemli bir konu değil sorun yok hallettim zaten.

Saygı ile
    istek olarak düşmedi uyarı vs. bende kabul edemedim malesef.

şimdi size istek yapayım dedim istek gönderilmiştir dedi.

Hayırlı akşamlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 yılında Nexon marka (yani vestel'in SEG markası) klimayı A101'den almıştık. 2 yıllık garantisi geçen sene sona erdi, klima bu sene bozuldu :( ailem yazı memlekette geçirdiği için toplamda 2 ay ya çalışmış ya çalışmamıştır.

komşumuz 10 yıl önce arçelik klima almıştı, yaz kış kullanıyor ve hala sorunsuz çalışıyor.

özetle; yazın 15 gün kullanmak için bile olsa kaliteli marka alın, market klimalarından uzak durun derim.

Hocam dış ünitenin üzerine yağmur veya kar yağmasının bir zararı var mı?

Kalan şubeler oluyor illaki. İlk gün sabah bizimkiler almış. Birkaç gün sonra arkadaş klima araştırıyordu buldu bir şubede. Sen buldun mu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayagibi

2014 yılında Nexon marka (yani vestel'in SEG markası) klimayı A101'den almıştık. 2 yıllık garantisi geçen sene sona erdi, klima bu sene bozuldu :( ailem yazı memlekette geçirdiği için toplamda 2 ay ya çalışmış ya çalışmamıştır.

komşumuz 10 yıl önce arçelik klima almıştı, yaz kış kullanıyor ve hala sorunsuz çalışıyor.

özetle; yazın 15 gün kullanmak için bile olsa kaliteli marka alın, market klimalarından uzak durun derim.

İnverter mi bozulan klimanız?
  • Bursa da hal bulabilir miyiz

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, aksine yağmurun faydası olur kondanseri yıkar, toz birikmez vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Bursa da hal bulabilir miyiz

Şubeye sor hocam.

• Bende bimdeki urunu alacaktim lakin is guc sabahtan nasil gidip kapilarda bekleyecegiz derken birisi sagolsun paylasmisti asagidaki urun linkini mediamarkt uzerinden 27mt salono 18btu aldim gectim, servis sureci biraz sikintili olsada hallettik ve suan pufur pufur calisiyor, gayet memnunum, benim sormak istedigim kutunun uzerinde made in cin yaziyordu, filitre icin kapagini sokunce anolog ekran ve ledlerin oldugu yerde VESTEL yaziyor, tipi cismi herseyi zaten regal ve segle ayni, ayni kasada vestelde gordum, sadece sogutmasi olan.

Koenic knc 18 18000 btu

urun montaji sonrasi fotograflarda urun basliginda;
    https://forum.donanimhaber.com/koenic-knc-18-18000-btu-klima-1999-tl-bugune-ozel--127562728

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.