Şimdi Ara

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
15
Favori
71.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba,

Bim den regal klima almayı düşünüyorum, bir tanesinde buldum. 70743817618001607970680 Seri numarasının üretim yılı hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykesici Y kullanıcısına yanıt
    Seri no hatalı sayın hocam, lakin genel olarak bilgi vereyim ki bu parti üretimlerin TAMAMINDA LG kompresör kullanıldı ve tamamı yeni kasa ürünlerdir.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkür ederim.

• ykesici Y kullanıcısına yanıt
    Rica Ederim
  • Batmak 12000 btu.. 3 ay kullanilmis.. montaj dahil 1000 tl.. alınır mı arkadaşlar?

hocam kullanılan lg lerin model numaralarını biliyormusunuz?
  • kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    Çok tanıdık birisi, Çok geçerli bir neden olmadıkça klima ikinci el alınmamalı düşüncesindeyim.

Yine de montaj dahil 1000TL enteresan bir rakam, bu bence almamak için daha etkili bir neden

(Bu sezonda en kötü klimacı bile montaj için 200Tl alıyorken insan neden 800TL için klima satsın ki, Tabi Rabbim böyle zor durumlara düşürmesin o da ayrı konu)
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Yayınlamıştım hocam, aklımda değil lakin DA108 den büyük olduğunu hatırlıyorum bir ara bakar bilgi veririm A101 SEG veya BİM REGAL konularında bir kaç mesajda yamzıştım hatırlayamadım şimdi.
    biz servis amaçlı gmcc ve lg rotary kompresör getiriyoruz.aynı mı diye merak ettim
    Klima alacağım kişi düşme klimalar satıyor hocam.. kendisi 3 metreye kadar ücretsiz montaj da yapıyor.. üstelik 6 ay garanti veriyor.. memnun kalmaz isen paranı iade edip klimayı dökerim diyor.. Tşk ederim cevabınız için..

• kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    6 Ay garanti veriyorsa sorun yok, bir klima sorun çıkartacaksa 6 ay içerisinde çıkartır zaten.
    Hocam oha diyorum. Bu nasıl bir teknik bilgi Bilgiye doyurmamışsın bizi resmen boğmuşsun

edit : Bu arada DH maceramız aynı yıl aynı ay başlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 8 Ağustos 2017; 18:36:59 >
    Hocam merhaba, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim öncelikle. Eve klima yaptıracağım ev 1+1 mt2 kaç tam bilmiyorum ama küçük bir ev. Salona tek klima alsam yatakodasına ne kadar fayda sağlar acaba? Birde 12000 olanlar yeterli gelir mi yoksa daha yüksek bir şey mi almam lazım? Biliyorum verdiğim bilgiler az ama yine de yardımlarınızı rica ederim.
    Üstad internetten Regal Rac 5012 12000 A+ İnverter Klima almayı düşünüyorum. Bu üründe diğerleri gibi yeni seri bir ürün mü?Tavsiye edermisin?

• lolodayi L kullanıcısına yanıt
    Hocam internet satışlarına dikkat ediniz, üretimin 2017 olduğunu teyit ediniz 2017 ise alınız, bunu garanti etmiyorlarsa ALMAYINIZ

2017 üretimleri gözünüz kapalı alın hocam oldukça iyileştirdiler sistemi.
  • iandi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam izolasyon iyi ise ve zaman kavramını da kullanırsanız, inverter teknolojisinin verdiği düşük tüketim avantajının da etkisi ile KAPATMAYARAK genel iklimlendirme yapabilirsiniz ancak klimanın bulunduğu alan ile diğer alanlar arasında kısmi hissedilir bir ısı farkı olur bunu unutmayınız, yine de evdeki nem ve ısı faktörünü çok rahat absorbe edecektir.

M2 nin bu konuda büyük bir etkisi olduğunu söylememe gerek yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Hocam oha diyorum. Bu nasıl bir teknik bilgi Bilgiye doyurmamışsın bizi resmen boğmuşsun

edit : Bu arada DH maceramız aynı yıl aynı ay başlamış

Kalplerimiz bir demek ki azizim

Bu arada ''teveccühünüz'' diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Hocam internet satışlarına dikkat ediniz, üretimin 2017 olduğunu teyit ediniz 2017 ise alınız, bunu garanti etmiyorlarsa ALMAYINIZ

2017 üretimleri gözünüz kapalı alın hocam oldukça iyileştirdiler sistemi.

Hocam
    2016 üretimi Vestel Nature Plus 12 A+ 12000 klima aldım.Bunun kalitesi hakkında ne denebilir
    Kompresör hangi marka kullanılmış olabilir?
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Hocam ısıtma soğutma kalite anlamında lafım yok lakin o ürünleri ben kışın ısıtma modunda ses bakımından çok eleştirdim halen de eleştiriyorum. Akşam bakarım üretimde kullanılan kompresör lakin büyük olasılık GMCC çıkacaktır. Bu arada GMCC nin kötü bir kompresör olması değil, o üretimlerde kullanılan kodun küçük kalması nedeniyle eleştiriyorum ben.
  • Düşük model kompresör seçmeleri kötü olmuş.
    Bu arada bilmeyip GMCC hakkında olumsuz fikir sahibi olanlar olabilir diye yazayım.GMCC Toshiba-Midea ortaklığı olup şuan Toshiba ile bağlantısı kalmamış rotary kompresör üretiminde dünyanın açık ara en büyük fabrikasıdır. Yıllık üretimleri en son 48 milyon adetti.Kalite olarak kimsenin şüphesi olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.