Şimdi Ara

Secret Circle (2011) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
1
Favori
27.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İptal olmasına üzüldüm diyemicem. Çok klasik bir konuydu artısı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana ya aşık olan tek ben değilmişim

Secret Circle (2011)

Diziyi takip ediyordum ama üzülüp üzülmediğime henüz karar veremedim

Ama bu kızı başka dizilerde göremezsem üzüleceğim...

Fotoğraflarda bazen garip çıkıyor ama dizide büyüleyici bir güzelliği var.

Bu kızın cadı olmasına gerek yok bi üflesin 2.80 yere uzanırım

• iptal olmasaydı hiç değilse zaman geçiriyordum
  • Feci ısınmıştım diziye , tamda güzel gidiyodu açılmıştı konu.

Aynı muameleyi the river.a da yaptılar.

Bir daha kesinlikle en azından 2-3 sezon onay haberini öğrenmediğim diziyi izlemicem.
    Sinir oluyorum.....
  • olmasa da olur, çokta şaşırtmadı, ilk sezondaki bir dizi zırt pırt araya girmemeliydi.
  • güzel gidiyodu ya hayırlısı
  • Dizinin sonlandirilmasina Uzuldum acikcasi

Flashforward, V , Alcatraz ve bu dizi... Adamlar bu dizileri begenmiyor iptal ediyor bizde ki dizileri bir birseler hahah
  • Dizinin bitmesine üzüldüm, ama konusundan vs. değil. O bana kalsın.
  • başlıcaktım indirmiştim bi anda twitterda iptali gördüm sildim
  • Diziyi kim sonlandırdıysa Allah'ına gurban diyorum. Lan fantastik öğelerdir dedik izlemeye başladık, sabret sabret sabret 10 bölüm filan gittim anca. Sonraları ara ara Cnbc-E'yi geçerken denk gelip bakıyordum yine 1-2 dakika rezalet. Fantastik dizi diye başladığım dizi bildiğin One Tree Hill'in daha ergen ve daha kötü versiyonu çıktı daha ne diyim. Bugüne kadar aldıkları paralara yazık.
  • Güzel diziydi bitmesine üzüldüm. Sezon kapanışı da güzeldi.
    Çok tutkulu, bağlayıcı bi dizi değildi, hatta bazı kısımlarda sıkıyordu da. Ama Flash Forward bir, bu iki. Ne kadar 'mükemmel' olmasalar da izlemeye değer dizilerdi. En azından renk katıyordu.
    Neyse başka dizilere artık...
  • Takip .
  • Bazen televizyonda e2 kanalında denk geliyordu bakıyordum fantastik bir dizi denmiş fakat ben hiç bir şey göremedim herhalde izlediğim bölümlerde fazla bir sahne yoktu sürükleyici sadece görebildiğim cadılar konuşma sahneleri çok fazla birde dikkatimi çeken 3 kız gayet başarılı buldum performanslarını bitmeseydi belki daha iyi olabilirmiydi bilmiyom ama bütün bölümlerini izlemediğim iyi oldu bitmeseydi tüm bölümleri izlerdim
  • Diziye başlayamadan iptal oldu İzlemediğim halde Faye'yi çok iyi tanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Dizinin bitmesine üzüldüm, ama konusundan vs. değil. O bana kalsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergen dizilerini izlemem genelllikle( tüm karakterlerinmanken gibi kızlar ve erkeklerin olduğu), herkesin sexy olduğu filan çok sıradan ve basit oluyo,Fakat baş roldeki Britt Robertson ablamız yüzünden izleyeceğim, anladığım kadarıyla dizi bitti ilk sezonda değil mi ? ve devam etmiyecek değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 4 Temmuz 2012; 14:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Dizinin bitmesine üzüldüm, ama konusundan vs. değil. O bana kalsın.

Yok ondan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

Ergen dizilerini izlemem genelllikle( tüm karakterlerinmanken gibi kızlar ve erkeklerin olduğu), herkesin sexy olduğu filan çok sıradan ve basit oluyo,Fakat baş roldeki Britt Robertson ablamız yüzünden izleyeceğim, anladığım kadarıyla dizi bitti ilk sezonda değil mi ? ve devam etmiyecek değil mi?

Evet ilk sezonda yarım kalarak iptal edildi. Aslında çok da yarım kalmadı, izlenebilir. Asıl olay açığa kavuşuyor en son 5 dakikada da 2.sezona hazırlık yapılıyor. Oralar izlenmezse sorun olmaz

• Konunun ilk mesajında bilgi bence yetersiz .
  • Bir kaç bölüm sonra dizi dağıtıyor kendi konusunu mistik havasını.Ortalamanın altında bence.İzlenme nedeni gençlik dizi-ucuz efektler-güzel bayanlar -yakışıklı erkekler falan filan .Ne konuya dikkat çeken var ne de gidişata
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.