Şimdi Ara

Secret Circle (2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
1
Favori
27.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yalnız ben hala Isaac'in o gemide Jake'e "O çemberdeki tek Blackwell çocuğu Cassie Blake değil." deyişinden kaldım. Kim lan öbürü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Yalnız ben hala Isaac'in o gemide Jake'e "O çemberdeki tek Blackwell çocuğu Cassie Blake değil." deyişinden kaldım. Kim lan öbürü?

Aynı konuya bende acayip taktım düşünüyorum acaba Faye ve Cassie kardeş olabilirler mi belki Faye de de kara büyü vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtcn1 -- 25 Ocak 2012; 9:12:04 >
  • Şimdi 7. bölümü bitirdim çok iyi gidiyor. Her bölüm bir önceki bölüme göre daha iyi
  • 10. bölümü bitirdim şimdi 11e başlıyorum. Benden başka izleyen yok mu
  • izleyen çok ama forumda izleyen az heralde ara vermiş ouff neyse artık haftaya kadar sabretcez
  • 12 yide bitirdim. Merakla 13. bölümü bekliyorum. Dizi çok iyi
  • Geçen haftalarda imdb puanından ötürü şans vermek istememiştim. Önyargılı mı davranmışım sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Geçen haftalarda imdb puanından ötürü şans vermek istememiştim. Önyargılı mı davranmışım sizce ?

Bence önyargılı davranmışsın. Evet, dizinin ilk birkaç bölüm yavaş ve sıkıcı olduğunu kabul ediyorum ama şu anda her bölüm gitgide heyecanı ve sürükleyiciliği artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Geçen haftalarda imdb puanından ötürü şans vermek istememiştim. Önyargılı mı davranmışım sizce ?

Bence önyargılı davranmışsın. Evet, dizinin ilk birkaç bölüm yavaş ve sıkıcı olduğunu kabul ediyorum ama şu anda her bölüm gitgide heyecanı ve sürükleyiciliği artıyor.

Teşekkürler yorumunuz için. Bugün bir başlangıç yapayım .
  • 13 geldi
  • 1x13
    cassie git gide kara büyü'ye teslim ediyor kendini.
  • 13ü izledim çok iyiydi aksiyon dizi ilerledikçe artıyor ve artmayada devam edecek
  • aynen 13 ü izledim bende dizi böyle giderse 2. sezondan sonra baya iş yapar gibi geliyor banada
    john blackwell baya karizma yarattı daha görünmemesine rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naix -- 4 Şubat 2012; 21:28:14 >
  • Dizinin butun bolumlerini izledim gecen hafta. Harbiden on numara dizi. Ben de takipcisiyim.
  • jake kimin tarafında bi çözemedim ya ama dizi genel olarak güzel takipteyim
  • Cnbc-e'de yeni bolumleri ne zaman yayinlaniyor bilgisi olan var mi? Internetten degil de televizyondan izlemek istiyorum. Cnbc-e'nin siteisnde de herhangi bir yayin akisi sayfasi bulamadim.

Edit: Siteyi biraz daha karistirdim da dizi birkac hafta geriden yayinlaniyormus. Yok ben internetten devam edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 7 Şubat 2012; 9:39:21 >
  • Gelecek bölüm Sevgiller günü ile ilgili. Faye güçlerini kazanıyormuş. Cadı ruhları cassieye dadanıyormuş.
  • Guzel bi bolumdu genel olarak.

Kolyeyle ilgili her seyi ogrendik nihayet. Ama bana sorarsaniz sonunda bir surprizle karsilasacagiz yani babasi o toplulugu zorunda kaldigi icin oldurdugunu dusunuyorum. Cassie simdi gizlendigi yerde kalmali diyorsa da ileride babasının karsisina cikacagini dusunuyorum.

Ayni zamanda su Faye'in cok aptal oldugunu dusunuyorum. Boylesine bi insana nasil guvenilir hic anlamiyorum.

Secret Circle (2011)

Yatakta yatan baygin kiz, oldu dedigi kiz arkadasi olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

Bencede güzel bir bölümdü.

Bölümün sonunda gösterdiği kişi babasıydı sanırım? Birdahaki bölüm ortaya çıkar belki.
    Bencede kesin öldü dediği kız arkadaşı o. Heralde Faye'yi öldürüp yerine kız arkadaşını iyileştirmeye çalışacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.