Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
50 Misafir (14 Mobil) - 36 Masaüstü14 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada iyi gelmedi Hunca.Vichy yesile geri döndüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.50 tl lik şampuan zaten neresine sarimsak ile defneyi koymuşlarsa :D Hayatinin geri kalanını el sabunu olarak devam edecek artik ;( H&D siparişini verdim bakalım o nasıl bit etki oluşturacak.

• Neutrogena T/gel kullanan varmı aranızda? Varsa memnun kaldımı ve hangi çeşidini kullandı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

bir tatlı kaşığı kuru kahve üstüne 1-2 damla limon sık ye onu. 2 saate birşeyin kalmaz

hocam dalga geçiyosanız söyleyin bak yapıyorum cidden -)
  • Rvp34 kullanıcısına yanıt
    head and shoulders kullandım kepeğe iyi geliyor fakat yağlanma konusunda iyi gelmedi bana ayrıca uzun kullanımı çokta yararlı değil bu şampuanın.Yediklerine içtiklerine dikkat et detoks kürleri var onu uygula geçmiş olsun
  • metin2blogun M kullanıcısına yanıt
    Sağlıkla dalga geçilmez, ailene sor istersen eski bir kocakarı ilacıdır Sağlığını düzeltir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 29 Ağustos 2016; 14:48:59 >
  • gmpmurat kullanıcısına yanıt
    Çok garip. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ben de sorun çıkmadı
  • Sanırım bu meretin başı bağırsaklardan, yediğimiz şeylerden geliyor. Candida adı verilen mantarı araştırın .

okyanusumyoutube
    250 milyon amerikalıya bulaşmış olan amerikan paraziti
    https://www.youtube.com/watch?v=VWghn2EWO9I

Şu videoyu da yarım saat ayırıp izleyin.

• Bugün duştan çıktım aynaya bi baktım burnum sanki zımparalanmış gibi kıpkırmızı ne nalet bişeymiş bu ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Çok garip. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ben de sorun çıkmadı

Hergün düzenli olarak duş alıyorum ve her seferinde 2 kez yıkamaktayim 10 gunu gecti benimde fakat suan kafamın içi rezalet durumda. Yüzümde sirke sürüyorum aksamda bi kez coresatin fazla bi kızarıklık yok suratımda

Terasan ısırgan otlu şampuan mı denesem birde

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Saçlarda dökülme oldumu hocam acaba

Hayır dostum dökülme falan yok. Ben şuanda çözümü buldum gibi. Yediklerimizle de alakalı diye düşünüyorum. Bulgur, çigköfte den uzak duruyorum. 2 haftadır tek bir kızarıklık yok.
  • Yaklaşık 1 aydır düzenli olarak günde iki defa, çay bardağına 10 damla propolis damlatıp içiyorum. Yüzüm de neredeyse problem kalmadı. Propolisin ne olduğunu internette araştırın derim. Gerçekten işe yarıyor. Bu illeti dışarıdan cildimize sürdüğümüz kremlerle ancak yatıştırabiliyoruz, kesin çözüm içeriden yıkmak. propolis mantar ve türevlerini içeriden tedavi eden arıların ürettiği mucizevi bir şifa kaynağı. En azından bir ay deneyin, günde iki ya da üç kez 10 ar damla ile kullanabiliyoruz. Ben günde iki kez kullandım, yeterli geldi.
  • Bugüne kadar okuyup öğrendiklerimi bir videoda toplamışlar :)

Çok teşekkür ederim bu güzel video için.

5 ay önce cc_cihan arkadaşımız 191. sayfada yazmıştı;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=21377564&p=191&f=412

Geçen 191 sayfada da benzer konu mtlaka geçmiştir. Belki zaten biliyorsundur. Yine de ğaylaşmak istedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: istavrit59

Bugüne kadar okuyup öğrendiklerimi bir videoda toplamışlar :)

Çok teşekkür ederim bu güzel video için.

5 ay önce cc_cihan arkadaşımız 191. sayfada yazmıştı;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=21377564&p=191&f=412

Geçen 191 sayfada da benzer konu mtlaka geçmiştir. Belki zaten biliyorsundur. Yine de ğaylaşmak istedim...

Rica ederim hocam, ben candida'nın varlığından haberdardım da bu kadarından değil. Halihazırda zaten 2 tane bağımlılığım var. Biri sigara, diğeri gazlı içecekler ( ice tea, gazoz, kola ) şimdi ben bunların hepsini bir anda bıraksam açlıktan geberirim. Üstüne üstlük candida için önerilen besinler hiç de kolay bulunacak şeyler değil. 195cm 90 kilo adam ekmeksiz sırf yemekle doymaz, yemek dediğin de organik tavuktur organik bilmem nedir falan yani öyle düz tavuk da istemiyor. Hindistancevizi ekmeği yok badem ekmeği. Biz ekmek bulduğumuza şükrediyoruz, adamlar nerede otantik yemiş var hepsinin ekmeğini istiyor. İşin değişik yanı da bu. :D

Bakalım, sigarayı bugün bırakıyorum, her gün neredeyse 2 litre içtiğim ice tea'den bugün bir bardak içtim. Hepsini bir anda bıraksam bu sefer stresten kafayı yiyeceğim. Benim de seboreik dermatit olayı kafamda büyük büyük neredeyse 5-10 kuruşluk bozuk para şeklindeki sivilcelerle baş göstermiş durumda. Ne zamna betnovate dermovate kullansam geçiyor. Beklazon bir işe yaramadı. Tetradox içiyordum, sanırım candidaları daha da besliyormuş. O yüzden yukarıda arkadşaın yazdığı propolis ve probiyotik takviyesini deneyeceğim. Az önce yürüyüşe çıktım, karnım da açtı. Baktım yol başında kokoreççi var. Ulan dedim candidadan ölmezsek açlıktan ölücez, bi yarım gömdüm ayıptır söylemesi. Yani işin garip yanı neredeyse hiç şeker yok. Ara öğün olarak meyve bile yemeyin denmiş. Yabancı kaynaklardan bugün çok araştırdım da bu kanıya vardım. Diyet listesi de yok ha. Kafana göre yiyorsun herhalde. :D

Bu arada eğer bu seboreik sorunu içeriden yani metabolizma, sindirimle ilgili bir sorunsa Head&shoulders şampuanının nasıl geçirdiğini merak ediyorum. Ya bu şekilde iyileşenler SD değildi ya da bu adamlar içine çok garip bilmediğimiz belki de ileride sorunlara yol açabilecek ileri derecede anti oksidan falan koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 29 Ağustos 2016; 23:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cc_cihan

ARKADAŞLAR DİKKATLİCE OKUYUN

VEDE
    3 AY SONRA BANA BURDAN ALLAH RAZI OLSUN DEYIN

beni tanımayanlar 120kg den nasıl 80kg ye dustugumu v.s resımlı olarak yaptıgım paylasımlarımı ınceleyebılırler

bende bu sıkayetler yaklasık 15 senedır vardı ama o donmelerde sadece saçlarımda ıdı

SON 18 AYDIR ISE BIYIK BOLGEMDE BURNUM ILE YANAK ARAMDAKI O BOLGEDE VE KAŞLARIMIN BASLADIGI BÖLGEYE YAYILDI

şimdi siz doktora gidiyosunuz vede size şunu yeme bunu yeme şöyle diet yap şöyle perhiz yap diyorya
    BAKIN BEN 120KG DEN 75KG DUSTUM DİET İLE

YANI YAPMIS OLDUGUM BU AĞIR VE HATASIZ MAX DIKKATLI DIETI ACABA DUNYADA KAÇ KISI YAPABILIRDI

yanı doktorun bana sunu sunu yeme sunlardan uzak dur ıste sunları kesınlıkle tuketme dedıgı seylerı zaten 18 aydır ağzıma surmuyorum

yanı bu ısın dıet ıle alakasıda pek yok sadece tetıkler

gelelım asıl çözüm yoluna

size bu söylediklerim kesınlıkle ama kesınlıkle doktor tanısıdır vede doktor tedavısıdır

ve bu hastalıgımın kesın tanısını ise fakulte hastanesı koydu araştıra araştıra benıde yıldırdılar ama sonucta buldular ve kesın cozum oldu 2 adet doç ve sayısız uzman dr ıle ıstıbatlı ıdım

gelelım bu sorunun ana merkezıne

bu hastalıgın ana merkezı bağırsaklar kalın ve ınce bağırsaklardakı bakterıyel durumlar

yanlış beslenme veya fazla ılac kullanımından dolayı bagırsak florasının dengesının bozulmasından dolayı oluşan alerjik bir reaksıyonmus bu durum

YANI BAĞIRSAKLARDAKI YARARLI BAKTERILERIN AZALMASI VE ZARARLI BAKTERILERIN COGALMASIYLA VUCUTTA ALERJIK DURUMLARIN ORTAYA CIKMASI KASINTI DOKUNTULER SAÇ DERISINDE VEYA YUZDE VEYA TUM VUCUTTA REKASIYON GÖSTERMELERİ

BANA UYGULANAN TEDAVİ İSE ŞU İDİ

KİLO VERMEK İÇİN YAPTIĞIM DİYETE AYNEN DEVAM

YANI HAYATIMDA KESINLIKLE AMA KESINLIKLE ABUR CUBUR YOK
    HICBIR GAZLI IÇECEK YOK MADEN SUYUDA DAHIL
    AYÇİÇEK YAĞI KULLANIMI YOK
    BAKKAL EKMEGI YANI KLASIK EKMEK YOK
    CIKOLATA CIPS FAST FOOD ZATEN YOK
    MEYVE SINIRLI
    SÜT ÜRÜNLERİ SINIRLI

VARSA YOKSA EV YEMEKLERI YIYORUM YAĞ OLARAK TEREYAĞ YADA HAYVANSAL YAĞ YADA SON TERCIH ZEYTIN YAGI
    ET YIYORUM BALIK YIYORUM TAVUK YIYORUM
    CORBA ICIYORUM
    KURUFASULYE NOHUT BAKLAGILLER
    BULGUR PILAVI VS YANI ANNEMIN YEMEKLERINI YIYORUM :)

ANLIYACAGINIZ ZATEN BENDE BU DIYET VARDI

GELELIM TEDAVI EDILMESI KISMINA

BAGIRSAKLARIMDAKI FLORA DENGESINI SAĞLAMAK ICIN VE YARARLI BAKTERI SAYISINI CANLANDIRMAK ICIN
    YARARLI BAKTERI TAKVIYESINE BAŞLANILDI .
    AMA BU KONUDA SGK NIN KARŞILADIGI ILACLAR ÇOK YETERSIZ VE GELISIMSIZ KALIYOR
    BANA MAFLOR ŞASE YAZILDI TOZ SU ILE KARISTIRIP KULLANIYOSUNUZ AMA CANLI BAKTERI SAYISI YETERSIZ

BUNUN YERINE PARAM ILE ALDIĞIM PROBİX DENILEN TABLETI KULLANMAYA BAŞLADIM
    XYZAL denılen bır tur alerjık rahatsızlık ılacı yazdılar
    VE BU ILAC MINIMINNACIK OLMASINA RAGMEN YANI 5MG BU ILACI BANA GUNDE YARIM TABLET ICMEMI SOYLEDILER
    5MG ILACIN YARIYA BOLUYORDUM VEDE OYLE ICIYORURDUM ( sonra bıraktırdılar geçince tabii )
    VE GUNDE BIR DEFA BIR DOLU KASE YOĞURT YEMEMI SOYLEDILER AMA YOĞURT MARKET YOĞURDU OLMAYACAK
    EVDE MAYALANACAK VEDE MAYALANIRKENDE MAFLOR ŞASE BIR KULLANIMLIK OLANI EKLENECEK OYLE MAYALANACAK
    VE BU YOĞURTTAN UYANIR UYANILMAZ BIR KASE YENECEK

BROBİX İSE ÖĞLEN YEMEĞİNDEN ENAZ 1 SAAT ÖNCE SU İLE TÜKETİLECEK

BENIM BIYIK VE OZELLIKLE BURUN ILE YANAK ARASINDAKI KALAN O BOLGEDE KIZARIKLIK VEDE PULLANMA VEDE KOTU GORUNTU ICIN ISE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI KULLANMAMI SÖYLEDİ BİR AKTAR
    VE ALDIM KULLANDIM ŞU ANA KADAR HICBIR MERHEMIN GOSTERMEDIGI ETKIYI ILK KULLANIMDA GOSTERDI

BU TEDAVIYE BASLADIGIM ILK ZAMANLARDAN SIMDIYE KADAR OLAN DURUMU YAZIYORUM

TÜM İLAÇLAR ALINDI VE BAŞLANDI

1. HAFTA NEREDEYSE HICBIR ILERLEME YOK

AMA DOKTORLAR ISRARLA KESINLIKLE AMA KESINLIKLE ENAZ 3 AY KULLANDIKTAN SONRA BELLI EDECEK BU IYILESME KENDINI DEDILER
    VEDE HER NE OLURSA OLSUN FAYDASINI GOR GORME 3 AY DEVAM EDECEGIZ BELKI 6 AY BILE DEVAM EDECEGIZ DEMISLERDI NEYSE

2. HAFTA YINE HICBIR DEGISIKLIK YOK

3. HAFTA YINE BI DEGISIKLIK YOK GIBI AMA MIDE VE BAGIRSAK RAHATSIZLIKLARIM ARTIK YOK GIBI VE VUCUDUMDA BIR RAHATLAMA VAR

TABI BU ARADA DUZENLI OLARAK ILACLAR KULLANILIYOR VEDE KAYISI CEKIRDEGI YAGI SURULUYOR

4. HAFTA YINE HERSEY AYNI
    AMA BI CENZEMIZ OLDU VE ANTALYAYA GITMEK ZORUNDA KALDIM AYNI HAFTA YIĞENIMIN DUGUNU VAR YINE ANTALYADA VEDE CENAZE DEN 8 GUN SONRA DUGUN OLACAK
    KOSUSTURMACA VS DERKEN BENIM KAYISI CEKIRDEGI YAĞI BITTI VE ALMADIM USENDIM YADA TELASTAN ONEMSEMEDIM VS

5. HAFTAYA GIRERKEN HIC KAYISI CEKIRDEGI YAGI SURMEDIM VEDE BAKTIMKI O PULLANMALAR KASINTILAR VE KIZARIKLIK NEREDEYSE YOK
    AMA ESKIDEN KALMA TAHRİŞ İZLERİ VAR GİBİ

NEYSE BEN YINE ALMADIM O KAYISI CEKIRDEGI YAGINI

6. HAFTA ILACLARI HALA KULLANIYORUM VE YA ALIŞTIM YADA NE BILIM ISTE ONEMSEMIYORUM HERALDE HIC INCELEMEDIM KENDIMI

7. HAFTA OLDU DOKUNTU V.S YOK KAŞINTI YOK KIZARMA YOK

8. HAFTA OLDU ILACLARA DEVAM DERKEN DOKTORA KONTROLE GITTIM VEDE ARTIK XYZAL KULLANIMINI BIRAKMAMI SOYLEDI

INCELEDILER BAKTILAR HIMM EVET DEGISIKLIK VAR DEDILER YANI FAYDASINI GORMEYE BASLADIN DEDILER

9. HAFTA DEVAM ILACLARA VEDE BU ARADA CILDIMDE FARKETTIGIM SEY SANKI CILDIMDE CIDDI CIDDI BI GUZELLEŞME EFENIM BIR BEBEK YÜZ DURUMU HASIL OLMAYA BASLADI

10. HAFTA YINE PULLANMA YOK KASINTI YOK KIZARMA YOK

11. HAFTA YINE ÖYLE

12. HAFTA YINE OYLE
    13, HAFTA DOKTORA KONROLE GITTIM VEDE INCELEDILER
    BU SEFERKI KONTROLDE BAYAGI BI KURCALADILAR

ELLERINDE BOYLE TAHTADAN IĞNE GİBİ SEYLERLE KAZIDILAR KAŞ DIPLERIMI BIYIK BOLGESINI VURUN ILE YANAK ARASI KISIMI VS BUYUTEC ILE YUZUMU O BOLGELERI INCELEDILER
    O KURCALADIKLARI YERLERDEN ALDIKLARI DOKUNTULERI MIKROSKOPTA FELAN INCELEDILER

VE SONUC EVET %50 İYİLEŞME VAR

AYNEN DEVAM DEDILER

BANA KALSA %100 İYİLEŞME VAR
    ÇÜNKÜ NE PULLANMA VAR NE KASINTI NEDE KIZARIKLIK

VE ŞU TAVSIYEDE BULUNDULAR DEDILERKI BIRAZ TERLE
    YANI SPOR MU YAPARSIN SAUNAYAMI GIRERSIN NE BILIM NAAPARSIN AMA DEDILER TERLE
    VEDE BOL BOL SU IC :) BENDE DEDIM BEN SON 20 AYDIR GUNDE ISTISNASIZ 3LT ODA SICAKLIGINDA SU ICIYORUM VE BU KILOYU BOYLE VERDIM :) GULDULER . OZAMAN DEDILER TERLE
    CUNKU VUCUDUN ZARARLI VE ALERJIK BAKTERIYI VEYA TOKSINLERI EN HIZLI ATMA YONTEMI TER ILE OLURMUS

SIMDI BI TERLEME EŞOFMANI ALDIM VE KOŞU BANDIMDA VAR 2 HAFTADIR SUREKLI TERLEYENE KADAR HAFIF TEMPO KOSUYORUM V.S

VE ILACLARIDA VE YOGURT MEVZUU SUNU AYNEN YAPIYORUM

TEDAVININ 4. AYINDAYIM VE ZERRE ŞİKAYETİM YOK

AMA DOKTOR BU TEDAVI BIR OMÜRDE SUREBILIR DEDI YADA 6 AY KULLANIP 1 YADA 2 AY ILACA ARA VERILEBILIR VS DEDI

VELASILI ÇOK MUTLUYUM ŞİMDİ

VE ARAŞTIRMA HASTANESI YADA FAKULTE HASTANELERI KURCALAYA KURCALAYA BU İŞİ ÇÖZDÜLER TIP A SAYGIM BIR DAHA OLDU

DENEYIN ZARAR GÖRMEZSİNİZ VE SABIR EDIN

BEN SABIR ETTIM UYGULADIM YILMADIM 120KG DEN 75KG YE DUSTUM

VE YINE SABIR ETTIM YILMADIM UYGULADIM BU ILLETI YENMIS DURUMDAYIM

HERKESE ŞİFALAR DİLİYORUM

Gerilerde böyle bir yorum gördüm.Cozume yakın gibi geliyor bana da sebebinin yararlı bakterilerin azalmasi veya zararli bakterilerin sayısının çokça artması olduğunda hemfikiriz.Bu olayı dengeye soktuğumuzda etki oluşturacak bir ortam kalmaz ? Yazıyı yazan arkadaşımız görüyorsan bir uğrar misin ;)

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi aldım 5.50 lira ama korkuyorum başka bi sampuana geçerken dökülme.cok oluyor birde yaglanmaya cozum olcakmi denemediğim şey kalmadı sonuç sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler alice bu bahsettiğin yağlanma saç derisindeki yağlanma değil mi ?
  • WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    ben kurtuldum . şuanda durum bu . ama bende birde sarımsak hassaiyeti varmış onuda kendim keşfettim . sarımsağı hayatımdan neredeyse cıkardım sayılır . ama yınede kacamak tarzında arada bır sarımsak tuketıyorum
    yukarıdakı yazdıklarımı deneyen bı kaç tanıdıgım daha oldu vede onlarda kurtuldular
    bu kısılerlede hastanede tanısmıstım

bu iş direkt olarak bağırsaklarla alakalı
    suanda mevcut probıyotık desteğine devam ediyorum
    yoğun baharattan uzak duruyorum ama bakın yoğun baharat dıyorum . yanı pişirilen önünüze gelen yemeğin içindeki baharattan bahsetmiyorum. yani o pişen yemeğe sofrada extradan atılan karabiber kimyon kırmızıbiber vs den bahsedıyorum
    vede düzenli olarak kese yaptırın yani hayatınıza bi hamam kültürü ekleyin
    enaz ayda bi gidin ve kendinizi sağlam bi şekilde keseletin
    terleyin evet terlemeninde çok faydasını gördüm

bu yazdıklarıma ısrarla sadık kalarak enaz 3 ay devam edın zaten 3-4 hafta içinde değişikliği fark edeceksiniz ve azminiz kırılmayacak ve mutlu olacaksınız

• Şuanki tedavimiz terleme ve probiyotik tüketmek üzerine.Gayet mantıklı görünüyor.Bu arada yine çıkarsa selenyum sülfidli şampuan ve coresatin krem ile devam edebiliriz gibi görünüyor.Şuan bende atak döneminde,yine pullandım, kızardım.Allah yardımcımız olsun.

• hocam tekrarlamanız tabi ki güzel olmuş ancak önce ki sayfalara dönerseniz bunu 10larca kez dile getirdik -)
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.