Toshiba Taşınabilir hdd bağlantı kopması
Merhabalar,
Elimde Toshiba'nın yaklaşık 15 yıllık 1 tb taşınabilir hdd si mevcut. Uzun bir süredir bağlantı kopmasından dolayı kullanmıyordum ama içerisindekiler lazım olduğu için kullanmam gerekiyor. Çok nadir sıkıntı olmadan verileri aktarıyor ama çoğunlukla kopyalamayı yapmıyor. Kablosunu değiştirdim yine düzelmedi. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır ? Yoksa içerisini bir şekilde boşaltıp çöpe mi atmalıyım ?
Yeni yapılan binaya altyapı başvurusu
Evimiz kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Şu anda bulunduğum konumda Türknet gigafiber kullanıyorum. Yeni yapılan evin çevresindeki tüm evlere gigafiber gelmiş. 1.5 aydır online işlemler üzerinden başvuru yapıyorum ama bir türlü gelip 2 bir yan binadan 2 tane kablo çekmiyorlar. Tekrar sorduğumda bilgi veremediklerini söylüyorlar. Bu durumu nasıl çözebilirim ?
SSD çalışıyor ama boot etmiyor
Bilgisayarı normal kullanımdan sonra kapattım. Üzerinden bir hafta sonra tekrar açmak istediğimde Reboot and select proper boot device uyarısı verdi. Biostan kontrol ettiğimde asus anakart ana ekranında uefi olarak gözüken ssd normal olarak gözüküyor. Daha önce olduğunda kabloları oynadığımda düzelmişti bu sefer düzelmedi. Yeni sata kablosuyla denedim yine olmadı. Biosta bir problem yok boot için 1. sırada . SSD yi dönüştürücü ile başka bir bilgisayara taktığımda ssd içeriğine ulaşabiliyorum. Gerekli görselleri ekte bıraktım. Format atmadan bios üzerinden bir çözüm öneriniz var mı ?

5.000 TL 0 faizli 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans ve 1 yıllık BluTV üyeliği ister misiniz?
DenizBank bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli 0 faizli 5.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kaçırmayın!
Kampanya, 01.11.2022 - 30.11.2022 tarihleri arasında geçerlidir.
DenizBank.com'dan kart başvurusunda bulunan veya Kasım ayında MobilDeniz'den yeni müşterimiz olup, yine MobilDeniz veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilir.
6 ay taksitli nakit avansı direk kapatabiliyor muyuz acaba ?
Silinebilir
Silinebilir.........
Çözüldü silinebilir
Çözüldü silinebilir.
Silinebilir
Silinebilir.
silinebilir
|
(Servis iade kararı verdi) Problemler silsilesi
|
Silinebilir
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 974
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 424 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0