Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.648
Cevap
209
Favori
1.274.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Chatgpt de bu hastalığın kökeni ve sistemini çözmeye çalışıyorum.

SIBO hastalığı + IBS > Karaciğere toksin yayma > karaciğer fazla toksini vücuda yayar > histamin ve toksin kana karışır > egzama + kepek + konka hipertofisi + alerji + beyin sisi gibi hastalıklar oluşur.

Histamin’i düşürmek:

Toksinleri temizlemek:
    -Spiriluna, Chlorella,

Karaciğeri temizlemek:
    Solgar Milk thistle + enginar yemek

Bağırsak onarmak:
    Sabah aç karnına, L-glutamin tozu suya katın + Eczaneden Reflor 250 mg alın, sabahları atın + Laktoferrin atın

bu yazdıklarımı chatgpt ye kopyalayın, “bana kapsamlı hastalık sistemi ve döngüsünü anlat. Ardından bu hastalık zincirini kıracak Şifa sistemini tasarla” yazın.

Şifalar dilerim herkese

Edit:

Head & Shoulders Clinical Strength bu saçı günlük temizliyor, ama saçı sertleştiriyor ve kabartıyor. Ayrıca selenyum ve SFS içerdiğinden Keratinli saçtaki keratini saçtan atıyor, çöp oluyor keratin. Vichy dercos önerinizi deneyeceğim.

Maalesef saç dökülme de başladı. Minoxidil ilaç + minoxidil sprey + The Ordinary Multi-peptum hair serum kullanıcam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Head & Shoulders Clinical Strength
    Malüm şampuan fiyatı 900-1200 tl arası. (Satıcı farkı)

Bunlar hep geçici çözüm. Bende çok kullandım bu şampuanı lakin asıl konu beslenme.

Temiz beslendiğim zaman saçım ve çene kısmım oldukça rahatlıyor.

Ne zaman pis besleniyorum ve stres yapıyorum her şey azıyor.

Size tavsiyem temiz gıda ile beslenin. Düzenli spor, egzersiz ve diyet.

Diyet derken kilo vs değil. Temiz gıdalar ile diyet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Şampuan losyon kremler sadece hafifletir ve erteler. Kesin çözümü bulmazlar buldularsada paylaşmazlar. Milyonlarca insan kozmetik sektörüne servet döküyor.

Olay kesinlikle mide bağıesak sindirim sistemi ile alakalı candida tedavisi ve çok iyi beslenme şart..

• Styric kullanıcısına yanıt

Beslenme olayına tamamen katılıyorum.

Bizler en kısa yoldan halletmeye çalışıyoruz ama bu uzun bir süre.

Bu olay hatta daha beteri bir tanıdığımda vardı. Yaralar artık diz kapağına, el dirseklerine kadar sıçramıştı.

Doktora gidiyor bir sürü ilaç krem veriyor.

En son temiz beslenmeye başlayınca hafifledi yaraları.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

happy de daha ucuzdu en son

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

870 lira evet.

Trendyol satıcı yine happy 940 lira aldım.

Seneye 1500 lira olur.

• Merhaba arkadaşlar bende 15 yıllık hasta olarak bir çok şey denedim bir çok şampuan ama hepsi geçiçi çözüm oldu son 1 yıldır bulduğum çözüm ise beni gayet memnun etti ve sizinle paylaşmak istiyorum.Bir kere şu Head And Shoulders Head & Shoulders Clinical gidip de binlerce lira para vermeyin sacı mahvediyor kel kalırsınız en son , onun yerine günlük kepek şampuanı alın bir tane ve banyoda sadece sacınıza sürün

Şimdi geçelim egzemayı yendiğim günlük bakıma

NOT : İlk başda sunu söyleyim yüzünüzde egzema cok varsa eczaneden bir tane konazol şampuan alın ilk önce yüzünüzdeki mantarı kurutun ( konozaldan sonra aşağıdaki nemlendiriciyi egzemalı bölgeye sürün)

Günlük Bakım

Arkadaşlar bu egzemayı bizim yüzümüzden uzak tutmamızın cok basit yolu varmıs

Günlük nemlendirici kullanıcağız ama içinde parfüm ,gluten ,alerjik yağlar gibi maddeler olmayan nemlendirici olucak ve günlük yüzünüzdeki T bölgesine veya kaşınan yerin üstüne sürdüğünüzde orada bir daha egzama olmadığı göreceksiniz.

Ben size pahalı olmayan ve icereğinde parfüm gibi yada değişik yağlar olmayan ucuz bir nemlendirici önereyim hatta iki tane öneriyim

1-Diadermine Ph5 Koruyucu Günlük Bakım Kremi

2- Cream Co. Cloud Moisturizer, Hassas Ciltler için Nemlendirici Yüz Kremi

Arkadaşlar bu nemlendiriciler yüzünüzde kirli yağ oluşmasını engelleyecek ve yüzdeki egzema mantarı ordan beslendiği icin ,egzema ortaya cıkmayacak.

Birde size şampuan önereyim gidip de binlerce lira şampuana vermeyin hiç gerek yok şu Şampuanı kullanıyorum

Head & Shoulders Kepek Karşıtı Etkili Pro-Expert 7 Kalıcı Kepek Kontrolü

Dip not : Arkadaşlar cok sık banyo yapmak vucudun nemini aldığı icin egzemayı kontrol altına aldığınız vakitten sonra banyo sayısını 2-3 günde bir olarak ayarlayın ve banyodan sonra nemlendiricinizi hemen sürün

Siyah çay , Enerji içeçeği, Alkol , glutenli beyaz ekmek siyah ekmek( simit bogca vb ) Şekerli market ürünleri özellikle asitli içeçekler ( Cola fanta sprite) bunlardan uzuk durun arkadaşlar ve en önemlisi biraz umursamaz olun bu sayede stresden de uzak durursunuz.

Benim cildim bu basit yöntem sayesinde temizlendi arkadaşlar.Herkese saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter85 -- 1 Eylül 2025; 13:29:37 >

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.