Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.651
Cevap
209
Favori
1.282.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Git gide yüzümde çoğaldı.Traş olmasam daha çok çoğalıyor gibi. traş oluyorum ayrı çoğalıyor. Ne olacak komple yüzüm egzemamı olacak. Traştan sonra hayvan gibi kızaran bölgeye krem sürüyorum acayip kabuklanma yapıyor.

Benim merak ettiğim arada bir yanma oluyor.Muazzam seviyede bir yanma hatta 1-2 saat sonra bakıyorsun yanma olan kısım resmen evrim geçirmiş.Yanma olurken acil olarak müdahale edebileceğimiz yöntem varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 2 Temmuz 2016; 0:53:10 >

Orijinalden alıntı: melbourne

Mide yanmam ne zaman cogalsa aninda patliyor alerji o dikkatimi cekmeye basladi sizde mide yanmasi var mi arkadaslar..

Bende olmuyor hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efet bu meletin çözümunu ünlü sedef hastalığı uzmanı Tarkan Guveloglu bulmuş bi arkadasin kızı için İstanbul daki merkezine ugradik kız için bitkisel ilaçlar ve kremler yazdı bende hocam bendede sd var çözümü varmı dediğimde efet bu kurden seninde kullanman gerek öyle kurtulursun demişti bence işinde uzman çok iyileştirdiği hasta var ilaçlar baya bi pahalı ama degrr bende biraz durumu duzeltince basvuracagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp çözdü ama elinden tutulmuyor onu kesiliyor sırf ilaç sektörüne sekte vurmasin diye tekrar diyorum arkadaşlar sedef geçmeyen deri hastalıkları ve seboroit dermatite çareyi Takan Guveloglu bulmuştur bizzat kendi yegenim ve arkadaşımin kızını goturduk sonuç inanılmaz iyileşmez diyen Dr lar bile sasirdi

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Efet bu meletin çözümunu ünlü sedef hastalığı uzmanı Tarkan Guveloglu bulmuş bi arkadasin kızı için İstanbul daki merkezine ugradik kız için bitkisel ilaçlar ve kremler yazdı bende hocam bendede sd var çözümü varmı dediğimde efet bu kurden seninde kullanman gerek öyle kurtulursun demişti bence işinde uzman çok iyileştirdiği hasta var ilaçlar baya bi pahalı ama degrr bende biraz durumu duzeltince basvuracagim

Bahsettiğiniz doktorun sahtekar olduğu belirtiliyor.
    herbalistatabayguveloglu.blogspot.com.tr
    Sahtekar Herbalist Atabay Güveloğlu'na Dikkat !!!
    http://herbalistatabayguveloglu.blogspot.com.tr/2009/08/sahtekar-herbalist-atabay-guvelogluna.html?m=1

• Merhaba, ben daha 15 yasindayim ve yaklasik 4-5 yildir bu hastaliktan cekiyorum cogunuz benden epey buyuksunuz farkindayim ama 15 yasinda olmama ragmen denemedigim sey kalmadi, kalbi sokup takan tip bence bu hastaliga bir care illa bulabilir diye de yakinmiyor degilim. Belki de bi cozumu bulunmustur da kuresel sermayenin donebilmesi icin bize soylenmiyordur hani bilemeyiz =)

Benim kafama takilan bir yer var, burada deneyimlediginiz durumlari sayfalarca okudum. En son vardigim kani ise madem kesin cozum yok, gunu kurtarmaya bakacagiz. Ve gordugum kadariyla cogu kisi deniz suyunun iyi geldigini yazmis ki bende boyle dusunuyorum.
    Yazin denize girebiliriz fakat kisin tekrar nuksedecek evet biliyoruz, fakat soyle bir sey yapamazmiyiz mesela;
    Denizden su doldursak bi bidona denize girilmeyecek mevsimde de yuzumuzu onla yikasak, kafamizi icine sokup bekletsek falan olmazmi ya =)
    Dalga gecmeyin lutfen, sadece bir fikirdi neden olmasin. Bidonda ki deniz suyu da denizde ki degilmi yani.

Ayrica kendi deneyimlerimden sizlere soyle bir tavsiye de bulunayim;
    Vucuttan zararli bakteriler vs.vs. en iyi terleme yoluyla disari atiliyormus, ben bunu ogrendigimden beri her gun 30dk falan kosu bandimda kosup terliyorum hem saglik hem kilo vs. yardimci oluyor hem de seboreikinizin azmasini engeller. Ama onemli bir nokta var, terledikten, spor yapmayi biraktiktan sonra yuzunuzu soguk suyla epey bir durulayin. Boylece hem ter atma yoluyla tikali gozenekleriniz acilmis olacak hem de terlediginiz icin vucuttan zararli maddeleri atacaksiniz.

Kendim 1-2 haftadir uyguluyorum ve oldukca faydasini gordugumu dusunuyorum.

Hani o terledikten sonra yuzumu yikadigimda ferahlamis, yuzum acilmis gibi hissediyorum. Belki psikolojik bilemem ama ben aynen boyle devam edicem, ne de olsa uzaya roket gonderen abilerimiz buna cozum bulamamis. Gunu kurtarmaya bakicaz napalim.

• İlaç krem vs. kullanmadığımız taktirde deniz suyu işe yaramıyor !!! Bizzat kendim 2 hafta yazlıkta hemen hemen her gün denize girdim belki deniz suyu işe yarar diye, bu arada kremi (corestain) kullanmayı kesmistim, fakat daha 5.6. günde dermatitler yine hortladı !
    Yapmanız gerekenler : şarküteri ürünlerinden uzak durmak, spor yapmak, ve coresatin krem başka yolu yok bunun, herkese geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: zavzata

İlaç krem vs. kullanmadığımız taktirde deniz suyu işe yaramıyor !!! Bizzat kendim 2 hafta yazlıkta hemen hemen her gün denize girdim belki deniz suyu işe yarar diye, bu arada kremi (corestain) kullanmayı kesmistim, fakat daha 5.6. günde dermatitler yine hortladı !
    Yapmanız gerekenler : şarküteri ürünlerinden uzak durmak, spor yapmak, ve coresatin krem başka yolu yok bunun, herkese geçmiş olsun

Hocam sizde işe yaramamis belki ama şahsen çok faydasini goruyorum deniz suyunun, sirtimda ki sivilceler bile geciyor. Ve ben dedigim gibi bidona doldurup kışın evde kafami içine sokacagim
    Ve unutmadan ekleyeyim spor yaptiktan sonra yuzunuzu mutlaka soguk suyla durulayin ve havluyla silin yoksa o ter toksinler falan daha berbat hale getiriyor yüzü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• saçımın ön kısmında birden bire çıktı
    yıllardır böyle çıkmıyodu.
    advantan kullanıyorum saç harici yerler için.
    saça sürülür mü bu advantan?
    çok kurcaladım , tırnağımla kazıdım .
    şu an bi yanma var sanki, batma da diyebiliriz.
    advantan çok çabuk çözüyor, uygunsa saçıma da süreyim

• Yarından itibaren düzenli bir şekil de Propolis alacağım. Dışarıdan geçici çözüm dışında pek bir fayda göremiyor insan bu illete karşı, propolis içeriden bir destek olur mu deneyip göreceğiz bakalım.

Orijinalden alıntı: proteo

Yarından itibaren düzenli bir şekil de Propolis alacağım. Dışarıdan geçici çözüm dışında pek bir fayda göremiyor insan bu illete karşı, propolis içeriden bir destek olur mu deneyip göreceğiz bakalım.

Hocam bir tavsiye de ben vereyim bu candida mantariyla, yogurt gibi probiyotik iceren besinler savasabiliyormus. Milliyet`de okumustum `candida mantariyla yogurtla savasin` diye bir baslik vardi. Ben bugun basladim dogal koy yogurdu yemeye her gun 2 tas olmak uzere 1 ay duzenli tuketicem bir ise yararsa buraya yazarim.
    Denemedigimiz sey kalmadi bunu da deneyeyim bakalim, mantiksiz gelmedi cunku.

Orijinalden alıntı: metin2blogun

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Yarından itibaren düzenli bir şekil de Propolis alacağım. Dışarıdan geçici çözüm dışında pek bir fayda göremiyor insan bu illete karşı, propolis içeriden bir destek olur mu deneyip göreceğiz bakalım.

Hocam bir tavsiye de ben vereyim bu candida mantariyla, yogurt gibi probiyotik iceren besinler savasabiliyormus. Milliyet`de okumustum `candida mantariyla yogurtla savasin` diye bir baslik vardi. Ben bugun basladim dogal koy yogurdu yemeye her gun 2 tas olmak uzere 1 ay duzenli tuketicem bir ise yararsa buraya yazarim.
    Denemedigimiz sey kalmadi bunu da deneyeyim bakalim, mantiksiz gelmedi cunku.

Sonuç alırız inşallah ne diyelim. Bu arada bu rahatsızlığı şayan arkadaşlar vücutlarında yanma hissi yaşıyorlar mı? Ben de belirtiler çıkmaya başlamadan önce çoğu zaman vücudumda yanma oluşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Sorunun mantar kökenli olduğunu düşünmüyorum.Sorun olunca orda mantar çoğalıyor gibime geliyor.Tıpkı çöpün etrafında sineklerin çoğalması gibi.
    Şimdi çöpün sebebi, sinektir diyebilir miyiz?

Bu rahatsızlıkla ilk tanışmam, geçirdiğim büyük bir stres sonrası oldu. Neredeyse bir hafta olmadık bir konu için bayağı bir sıktım kendimi. Akabinde yüzüm de burun kenarları ve kaşlarda kızarıklık ve döküntüler oluştu. Sonrasında 3 senedir inişli çıkışlı özellikle kışın artan bir şiddetle yaşıyorum bu sorunu.

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Sorunun mantar kökenli olduğunu düşünmüyorum.Sorun olunca orda mantar çoğalıyor gibime geliyor.Tıpkı çöpün etrafında sineklerin çoğalması gibi.
    Şimdi çöpün sebebi, sinektir diyebilir miyiz?

Hocam ben mantar kokenlidir demiyorum,uzmanlar diyor ve candida mantarini arastirin bir goreceksiniz ne oldugunu. Bu mantar zaten kizarikliga, kabuga vs. sebep olan etken. yani bu mantar sebep oluyorsa mantar olmadan kizariklik nasil olsun hocam. Sorun olunca orada mantar cogaliyor gibime geliyor demissiniz, evet mantikli olabilir bu da bir olasilik fakat o sorun ne o zaman mantar degilse. Zaten kafamdan sallamiyorum ya uzmanlar diyormus iste. arastirinca bende dogruladim sahsen.

Hepimiz sifa buluruz belki bir gun..

Orijinalden alıntı: CiKoLataLiPasta

quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Efet bu meletin çözümunu ünlü sedef hastalığı uzmanı Tarkan Guveloglu bulmuş bi arkadasin kızı için İstanbul daki merkezine ugradik kız için bitkisel ilaçlar ve kremler yazdı bende hocam bendede sd var çözümü varmı dediğimde efet bu kurden seninde kullanman gerek öyle kurtulursun demişti bence işinde uzman çok iyileştirdiği hasta var ilaçlar baya bi pahalı ama degrr bende biraz durumu duzeltince basvuracagim

Bahsettiğiniz doktorun sahtekar olduğu belirtiliyor.
    herbalistatabayguveloglu.blogspot.com.tr
    Sahtekar Herbalist Atabay Güveloğlu'na Dikkat !!!
    http://herbalistatabayguveloglu.blogspot.com.tr/2009/08/sahtekar-herbalist-atabay-guvelogluna.html?m=1

Kardeşim o yazıyı düzgün okusan bence daha ii olurdu senin dediğin atabay Guveloglu benim dediğim Tarkan Guveloglu ve Google Tarkan Guveloglu yaz iyileştirdigi hastaları bi bak istersen????

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Google Tarkan Guveloglu yaz ben bizzat başvurdum sedef ve seboroit dermatiti çözüm.deva bulan bi hocadir

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.