Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.651
Cevap
209
Favori
1.282.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaş kaç seboroit yüzünden mi dökülme yoksa varmiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaşım 20 dökülme hiç yoktu yağlanma ve kepek vardı.Muhtemelen sd nin belirtieriydi gittiğim doktorlar bana hiçbirşey söylemedi konazol verip gönderiyorlardı.Sonradan t bölgesinde gözlükten dolayı sd oldu.Ailede tek babamda saçlar dökülmüş.Dedemin bile daha çok saçı var.Belkide piyango bana vurdu bilemiyorum :)

• arkadaşlar ben de çok muzdariptim bu dertten ama nizoral şampuan kullandım 1 ay ve spora başladım. şuan ne saçımda ne sakalımda tek bir beyazlık yok. rahatça siyah giyebiliyorum. nizoral bir yere kadar bence. işin özü sporda diye düşünüyorum. zira daha evvelden de spor yaptığımda azaldığını gözlemlemiştim

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

arkadaşlar ben de çok muzdariptim bu dertten ama nizoral şampuan kullandım 1 ay ve spora başladım. şuan ne saçımda ne sakalımda tek bir beyazlık yok. rahatça siyah giyebiliyorum. nizoral bir yere kadar bence. işin özü sporda diye düşünüyorum. zira daha evvelden de spor yaptığımda azaldığını gözlemlemiştim

Nizoral sadece günü kurtarır..kısa zamanda etkisizleşiyor...doktorlar hapı ile beraber verirdi eskiden..hap üretimden kalktı,halbuki etkili idi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • Benim doktorum 4 aydır kullanıp hiçbir etkisinı göremediğim Zoretanin 20-10mg hapı ısrarla devam etmemi istiyor.Bu şekil hapları kullanıp da etkisini gören var mı ?

Düzenleme : 13 gündür ilacı kullanmıyorum.Burnum ve saçım tekrardan yaglanmaya başladı.Çıkan kepekler boyutu kepek boyutunu aştı ve sd sd diye bağırmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteeR -- 17 Haziran 2016; 21:32:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tüm hastalıklara (psikolojik ve fizyolojik) çözüm GAPS

Orijinalden alıntı: Coutinho

Bu hastalık sedef/egzama/ürtiker ile bağlantılı mı? seboerik dermatit olup diğer cilt hastalıklarına da sahip olan var mı?

Evet araştırdığım kadarıyla romatizmal hastalıklarla da bağlantısı var çünkü seboreik dermatit otoimmün durum sindirim ve otoimmün sistemimiz can çekişiyor! Romatizma da çıkar sedef de lupus da...
    merak ettim açıkçası deneyeceğim sağolun
  • En ufak stres, sıkıntı da burun kenarları ve kaşlarda kaşıntı, kızarıklık ve pullanma ile ortaya çıkıyor meret. Susuzlukta azmasın da bir etken. Kışın ortaya çıkma sıklığı artıyor. Bir kaç krem denedim ama çare olmadılar. Bir yerlerde okuyup denediğim menekşe yağı, kızarıklık ve kaşıntı oluşmaya başlayıp sürdüğüm de ertesi gün şikayetlerim azalıyor, eskiden bir başladı mı 4-5 gün sürerdi. Menekşe yağını sürekli sürmüyorum, sadece şikayetler ortaya çıktığında oluşan kısımlara sürüyorum. Menekşe esansı değil saf menekşe yağı olacak. Yalnız stres ve sıkıntıdan uzak kalmak maalesef günümüzde mümkün değil, bu yüzden bu hastalıktan tamamen kurtulmanın bir yolu da yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • Hocam stres yapıldıkça vücut sinir sistemini uyararak ve çeşitli hormonlar salgılayarak cevap verir.Her turlu hastalığın başlangıcında ve devam etmesinde stres yatar.👍

Orijinalden alıntı: Privyet

Sudocrem isimli bir ürün var ve ben bu ürüne neler desem hangi methiyeleri dizsem harika,yüzümü bembeyaz yaptı vallahi.Eczanelerde satılıyor fazlada pahalı değil imkanı olan varsa alıp denesin.

Ben Sudocrem'i kullanıyorum 3 gündür. İlk gün işe yaradı ama sonraki günden itibaren kullanmaya devam etmeme rağmen etkisi azaldı. Şuan yüzümde kızarıklıklar çıktı yine. Sizde nasıl olmuştu süreç?

İlaç da sayılmaz aslında. Bebek bakım kremi diye geçiyor. İçinde zararlı madde olacağını sanmıyorum. İşin ilginç yanı sabah kalktığında kızarıklıklar oluyor ama gün içinde cilt normale dönüyor. ilginç bir etkisi var. :)

Orijinalden alıntı: Pherus

quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Sudocrem isimli bir ürün var ve ben bu ürüne neler desem hangi methiyeleri dizsem harika,yüzümü bembeyaz yaptı vallahi.Eczanelerde satılıyor fazlada pahalı değil imkanı olan varsa alıp denesin.

Ben Sudocrem'i kullanıyorum 3 gündür. İlk gün işe yaradı ama sonraki günden itibaren kullanmaya devam etmeme rağmen etkisi azaldı. Şuan yüzümde kızarıklıklar çıktı yine. Sizde nasıl olmuştu süreç?

Ben 1 haftadır kullanıyorum ve yüzüm her geçen gün güzelleşmeye devam ediyor,sadece seboreik bakımından değil yumuşacık tertemiz bir yüz oluyor

• Ben sorunun içten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Acı ekşi ve şekerli gıdalar tükettiğim zaman resmen aziyor hastalık. Bence bu hastalığı çekenler olarak uzun soluklu bir diyetle bağırsaklardaki dengeyi kurmak gerekli. Bi arkadas ekmek demiş katiliyorum. Beyaz ekmek yerine tam tahilli ekmek tuketilebilir. Şekerli mesrubatlardan uzak durmak gerekiyo. Bugün alerji testi yaptirdim belki bir bağlantısıcçıkar diye ama sonuç olarak hiçbir besine alerjim çıkmadı.Nar eksisekşisi limon acı kivi ve kakaolu gıdalar tukettigim zaman başımda kaşınma şeklinde sinyaller veriyor sonrasi zaten malum biliyosunuz. Pullanma ve kabuklanma. Bu şampuanlar ve ilaçlar faydasiz degildir eminim ama sorun bağırsak kaynaklı. Icten yani kökten sorunu cozersek ve hayat tarzimiza böyle beslenmeyi gecirirsek şifa buluruz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 23 Haziran 2016; 13:41:56 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.