Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.651
Cevap
209
Favori
1.281.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watsons mendil cikartmis sebum duzenleyici..2.kere kullaniyorum bakalim etki edecek mi..malum sebum duzensizligi bizim sorunumuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kullandığınız ürünün içeriğinin ne kadar zararsız olduğunu şu siteden ewg kontol edebilirsiniz.

Gelişme olursa yazarım.
    Önceden de bahsettiğim gibi Schwarzkopf 3D Mensiondan bahsetmiş ve bunu kullanacağımı söylemiştim.2,5 Haftalık bir kullanım sonrası ürünün fos çıktığını söyleyebilirim.İlk yıkamada gayet memnundum kafam buram buram ferahlamıştı velakin sonraki yıkamalarda ne kaşıntıyı ne kepeği ne de yağlanmayı engellediğinden ötürü ve saçımı da normal oranından çok (Normalde 15-20 tel dökülürken bu şampuanla yıkamamda 40-60 tel döküldü) daha fazla döktüğünden bırakma kararı aldım.

Arkadaşlar kim ne derse desin ,elbet bir çözümü vardır velakin açıklamıyorlar/bulmuyorlar işte.Bu durumda bence yapmamız gereken en önemli çözüm kafaya takmamak.

Ben saçlarımı çok yağlandırmasından ötürü ve hacimsiz göstermesinden dolayı Vichy'i bırakmıştım.Velakin gerçekten kepek ve kaşıntı konusunda başarılı bir üründü.

Ben kendimce çözümü normal kullanımlarda 40 Tlye aldığım hacim veren ve saç güçlendiren Matrix Biolage Full Dentisty ve iki haftada birde vichyle yıkamakla bulacağımı düşünüyorum.

Artık ne şampuana ne de başka ıvır zıvırlara para yatırmayı da düşünmüyorum.

İnşallah Allah hepimize şifa verir.Ve arkadaşlar daha övede bahsettiğim gibi Almanyada yaşayan halamın gittiği dermotologda söylemiş ki , sd 'nin saç dökülmesine doğrudan bir etkisi yok.En önemli etken sdyi engellediğini iddia eden kimyasal şampuanların içeriğine her b~ku katması.Bundan dolayı asla kafaya takmayın. VE IVIR ZIVIRA PARAYI BAYMAYIN.NORMAL BİR MARKET ŞAMPUANI BİLE KULLANDIĞINIZ O ŞAMPUANLARDAN DAHA FAYDALIDIR.

Vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

arkadaş benim burun kenarında ve kafamda %90 azaldı. şimdide yanaklarım kırmızı. heidi gibiyim var mı benim gibi yanakları kırmızı olan. (yarına aldım bakalım doktor yanakalara ne dicek )

benimde kırmızı bazen utandı diye dalga geçiyorlar 2-3 yıldır al yanak geziyorum

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

arkadaş benim burun kenarında ve kafamda %90 azaldı. şimdide yanaklarım kırmızı. heidi gibiyim var mı benim gibi yanakları kırmızı olan. (yarına aldım bakalım doktor yanakalara ne dicek )

benimde kırmızı bazen utandı diye dalga geçiyorlar 2-3 yıldır al yanak geziyorum

Yine senin yanaklarda ve utandigini gosterecek gibi.Benimkisi burunda palyaco gibi dolasiyorum :D @himmet_dal ın deneyip sonuca ulastiran elma sirkesini denemeye basladim.Saclar iyi gibi ama burun ayni gibi.Tabi daha 3.gunum.Allahin izniyle gecekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinchesteeR

quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

quote:

Yine senin yanaklarda ve utandigini gosterecek gibi.Benimkisi burunda palyaco gibi dolasiyorum :D @himmet_dal ın deneyip sonuca ulastiran elma sirkesini denemeye basladim.Saclar iyi gibi ama burun ayni gibi.Tabi daha 3.gunum.Allahin izniyle gecekecek.

burnum ve çevreside pembe hatta kışın sıcak duş alınca iyice cosuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 29 Nisan 2016; 20:20:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

kesinlikle şampuanlara verdiğim paraları eğlenceye harcasam daha iyiydi. Şampuanlar anca günü kurtarıyor geçici.

dostum ben vichy dercos yeşil olanı kullandım. yarısını bitirdim .(haftada 2-3 falan yıkıyodum bununla ) neredeyse geçti. denemişmiydin bu şampuanı ?
  • melbourne kullanıcısına yanıt
    Kardeşim mendilin adı neymiş yaz bakalım benim burun kenarlarında azcık var söylede kullanalım beş on paket :)

• Sirke ve şarap iyileştirir sizi yada kefir sirke sürülür diğerleri içilir anlamayanlara bende 10 yıllık illet geçti hayatım kaydı şimdi yok. 2aydır sıfır seboroit stresde olsam yok kanserde olsam yok

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Sirke ve şarap iyileştirir sizi yada kefir sirke sürülür diğerleri içilir anlamayanlara bende 10 yıllık illet geçti hayatım kaydı şimdi yok. 2aydır sıfır seboroit stresde olsam yok kanserde olsam yok

+ bal ve tae tree oil deneyebilirsiniz ikiside kaşındı ve mantara iyi
  • Migros fermente elma sirkesi (en ucuzu) 2lira falan parmağınızı temizleyip suratınıza surun yıkamayın sirkeli sirkeli gezin ilk başlar günde 2kere surun sabah akşam. Sonra günde bi kere akşam. Bende 1 2haftada geçti sürmeye devam ettim şuan surmesemde çıkmıyor azıcık azıcık var. Bugün surecem gene kokudan etkilenmeyin geçiyo kokusu 5dkda kimseyi rahatsız etmiyor kız arkadaşıma sordum hiç sirke kokmuyon dedi

Valla bende head sholls almadigima pişman oldum bu 3d men tamamen fiyasko bi urunmus bende çok dökülmeden dolayı bıraktım insan saçlarını yıkarken korkarmi ben korkuyorum kesinlikle diplerine kadar ovmuyorum narin nari n yıkıyorum oda zamanla katman yapıyo ekilen saçlar da döküldü ve sunuda anladım bu hastalıktan varsa saçta ektirmiyceksin saç ekimi ve şampuanlarla bitane doğan alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Ben dediğini yaptım daha beter kudurdu sirkede çözüm deil demekki her ciltte farklı tepkiler veriyor

Sirkeyi doktoruma sorduğumda içerisinde ki asitten dolayı ise yarayabilecegini ama bazı ciltlerin aşırı reaksiyon verebileceğini söylemişti.Muhtemelen aşırı reaksiyon gösterdi cildiniz.

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Geçmez kardeşim surme bak bakalım bi zaman tekrar ortaya çıkmıyor mu vücut yapıyor içerden bitirmedikten sonra dışardan bitmez keşke öyle olmuş olsa

4 haftadır sürmüyorum kızarıklık yok alnımda hafif hafif kaşıntı başladı bugün gene sürdüm sirkeyi bir iki gün devam edicem o kaşıntılarda geçene dek.
  • illa ilaç isteyenlere ilaçda yazayım protopic. (şu ana kadar kullandıklarım 3 yıl vichy 3 ay ducray ds 4 5 tüp coresatin sarı başka markalarda vardır hatırlamadığım) ilaç ve şampuan işinin tamamı geçici çözüm ve kanserojen ihtimali yüksek eninde sonunda baışıklık kazanıyor egzamanız.
  • Protopic bende yan etki yapıyor.Sürdüğüm yeri çok sıcak hissediyorum.Atıyorum bıyık bölgesine sürdüm.Ertesi gün burnumdan çıkan hava sıcaklığını 70derece hissediyor cildim.O yüzden kullanamıyorum.Sağlam ilaçtır ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.