Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slayish

Rica ederim, bazı siteler var bilirsiniz oyun uygulama adı altında virüs taraması yapılmadan paylaşılıyor.Bilinçsizce telefona atıp kullandığımızda büyük sıkıntılarla karşılabiliriz.

Ben telefon değilde pc yi test amaçlı anti virüssüz bırakıp 1 ay boyunca çeşitli uygulama/oyun dosyaları indirdim telefon içinde dahil bir ay sonunda yapılan tarama sonucu 44 trojan 68 virüs sonucunu elde ettim MAkinaya keyloger koymuşlar ağ trafiğini kitlemeye çalışmışlar aklınıza ne gelirse troller basmış..

Sürekli Wifi açık şekilde bilinçsiz uygulamalar kurarsak telefonlar için hazırlanmış olan truva atlarına trojanlara ev sahipliği yaparız kişisel bilgilerimizden mesajlarımıza konumumuza kadar erişilebilir oluruz arkadaşlar bu cihazlar aslında çok tehlikeli özellikle marketten bile indireceğiniz programların izinlerine göz atarak indirin sonra mağdur olmayın.

Comodo Mobile Security Öneririm !

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Güvenilir olmayan apk dosyalarını yada sd içeriklerini telefona atmayın arkadaşlar, telefonunuzu virüs cennetine çevirirsiniz aniden kapanma, donma ağ trafiğinde artış gibi sorunlara etken olabilir virüs kaptıysanız çok dikkat edin..

Evde mutlaka Wifi kullanın dışarıda sadece whatsapp/viber tarzı programlarla iletişim kurun 100 mb internet pakedi yeterli olur sokakta/işte youtube videosu izlemenin manası zaten yok.

Avea hat kullanıyorsanız 100mb a üye olun ilk ay bedavaymış 2. aydan itibarende genç avealıyım diye 4 lira ödüyorum işimi görüyor.

evet kulağa küpe olacak türde bilgilendirmeler. Saol

• @KKopru

Tavsiyenizi deneyeceğim pc de baya sağlamdı comod nun firewall desteği

PC Tool's un mobile yazılımı varsa onu kullanmanızı öneririm benim masa üstü pc me giren trojan virüs vs leri tam anlamıyla bir tek spyware docktor ve Internet security isimli 2 farklı programı temizledi Nod32 Kaspersky çok ilkel kalmış programlar sizi hergün güncelleme yapıp kandırmaktan başka bir faydaları yok test edip denedim teker teker 1 gün 2 saatimi aldı tarama ve temizleme testi :)

Birde şüpheleniyorsanız ağ trafiğinizi denetleyen bir yazılım kurup herhangi bir download varsa kapatarak ağ trafiğinizi mutlaka izleyin en son benim pc de yakaladığım 1 fransa dan 2 tane rusyadan 3 kişi pc yi ddos için bot olarak kullanmaya başlamış sinsice 1 kb 2kb arası bağlantı trafiği oluyor arka planda sinsice.

Imei adreslerinizi kesinlikle kontrol amaçlı diye felanca sitelerde paylaşmayın arkadaşlar telefonunuzun tc kimlik nosudur imei numarası.
    Uygulamalarda sizin telefonlarınıza 3.4. cihazlar verdiğiniz izinler yüzünden ulaşıp bilgilerinizi elde edebileceğini unutmayın. Bir nevi teker teker fişliyorlar konum bilgilerinizi tercihlerinizi vs lerinizi alıp ileride ne olacağı belli olmaz tedbiri elden bırakmayın.

@last_legant Rica ederim hocam, akıllı telefon sahipleri telefonları gibi akıllı olmalı ki ileride şah mat olmasınlar..

• Bir de yanılmıyorsam bir önceki sayfada zararlı olduğu tespit edilen yazılımlar vardı markette bulunan. Onlarıda kontrol etmek lazım...
  • ROOT YAPMADAN, HAFIZA KARTINA TÜM UYGULAMALARI TAŞIYIN!!http://forum.donanimhaber.com/m_57161198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57166565
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

ROOT YAPMADAN, HAFIZA KARTINA TÜM UYGULAMALARI TAŞIYIN!!http://forum.donanimhaber.com/m_57161198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57166565

Bi aksilik çıkmasın Hocam
  • yav arkadaş.. gittik ipg denen zımbırtıyı aldık. renkli piksel yaptı. cepçiden aldık neo olmayan ancak boyutları tutan jelatini. o da renkli piksel yaptı. bu sefer gitti gidiyor dan aldık kılıf + 3x falan jelatin. e bu jelatinler de renkli piksel yaptı. şimdi mat jelatinler çok güzel diyen çok oldu burda, 3-5 kişi. onlara güvenerek anlaşılan renkli piksel yapmıyor diye gittim bu sefer de gitti gidiyordan iguardz marka mat ekran 4x jelatin aldım. e bunlar da renkli piksel yapıyor.

ben anlamıyorum bu renkli pikselleri bazılarınız farketmiyor mu nedir bu saçmalık??? renkli piksel yapmayan jellatin bulamayacak mıyım ben.. sıyırdım bu ne lan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Bir de yanılmıyorsam bir önceki sayfada zararlı olduğu tespit edilen yazılımlar vardı markette bulunan. Onlarıda kontrol etmek lazım...

Google o uygulamaları aynı gün içerisinde sildi marketten
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan örümcek

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

Orijinalden alıntı: insan örümcek

XPERİA NEO'M ile çekildi.

bu fotografın boyutu nasıl 180kb..iyice abartmıs sıkıştırma işini.

8 mp değil bu fotoğraf.

dostum ben bunu upload sitesine yükleyip buraya koydum. hiç bir oynama felan yoktur. orjinal boyutu 1.36 mb. ama upload sitesi boyutunu küçültmüş olmalı..

8 mp bir kamera 1,5 mb'lık fotoğfraf oluşturmaz ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

yav arkadaş.. gittik ipg denen zımbırtıyı aldık. renkli piksel yaptı. cepçiden aldık neo olmayan ancak boyutları tutan jelatini. o da renkli piksel yaptı. bu sefer gitti gidiyor dan aldık kılıf + 3x falan jelatin. e bu jelatinler de renkli piksel yaptı. şimdi mat jelatinler çok güzel diyen çok oldu burda, 3-5 kişi. onlara güvenerek anlaşılan renkli piksel yapmıyor diye gittim bu sefer de gitti gidiyordan iguardz marka mat ekran 4x jelatin aldım. e bunlar da renkli piksel yapıyor.

ben anlamıyorum bu renkli pikselleri bazılarınız farketmiyor mu nedir bu saçmalık??? renkli piksel yapmayan jellatin bulamayacak mıyım ben.. sıyırdım bu ne lan..

bu olay benimde çok canımı sıkıyo kardeşim.. ya hiç takmıcaksın yada renkli piksele katlanıcaksın ben fullbody kullanıyorum renkli piksel ve diğer sorunlardan dolayı pek kullanışlı deil olduğu gibi kabul etmekten başka bi şansımız yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

quote:

Orijinalden alıntı: solventh

yav arkadaş.. gittik ipg denen zımbırtıyı aldık. renkli piksel yaptı. cepçiden aldık neo olmayan ancak boyutları tutan jelatini. o da renkli piksel yaptı. bu sefer gitti gidiyor dan aldık kılıf + 3x falan jelatin. e bu jelatinler de renkli piksel yaptı. şimdi mat jelatinler çok güzel diyen çok oldu burda, 3-5 kişi. onlara güvenerek anlaşılan renkli piksel yapmıyor diye gittim bu sefer de gitti gidiyordan iguardz marka mat ekran 4x jelatin aldım. e bunlar da renkli piksel yapıyor.

bu olay benimde çok canımı sıkıyo kardeşim.. ya hiç takmıcaksın yada renkli piksele katlanıcaksın ben fullbody kullanıyorum renkli piksel ve diğer sorunlardan dolayı pek kullanışlı deil olduğu gibi kabul etmekten başka bi şansımız yok

yav öyle kullanırsak bu sefer de çizik olursa 3-4 yıl sonra satmakta çok zorlanırız.. yok mu bu işin çaresi anlamadım ben..

• Oh be Android varmış. Kardeşimin aylık 8TL.'ye sınırsız Vodafon hattını küçük bir rüşvet karşılığı alıp, Android'in keyfini çıkartıyorum. Goran Bregoviç'in mağazalarda bulamadığım parçaları (Ederlezi [Hıdırellez], in the death car, Lullaby, Dreams, Gypsy Reggae....) bir kaç tık ötemde basıyorum şakırt indiriyorum. 1,5 aydır interneti kullanamıyordum ilaç gibi geldi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 30 Ocak 2012; 19:37:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

ROOT YAPMADAN, HAFIZA KARTINA TÜM UYGULAMALARI TAŞIYIN!!http://forum.donanimhaber.com/m_57161198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57166565

Bi aksilik çıkmasın Hocam

Hocam. En xperia arc kullaniyorum sorunsuz calisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Oh be Android varmış. Kardeşimin aylık 8TL.'ye sınırsız Vodafon hattını küçük bir rüşvet karşılığı alıp, Android'in keyfini çıkartıyorum. Goran Bregoviç'in mağazalarda bulamadığım parçaları (Ederlezi [Hıdırellez], in the death car, Lullaby, Dreams, Gypsy Reggae....) bir kaç tık ötemde basıyorum şakırt indiriyorum. 1,5 aydır interneti kullanamıyordum ilaç gibi geldi resmen.

Bizde bulabilsek öyle bir pakette kullansak
  • Arkadaşlar panorama ve 3d panoramada normal kameraya gore cok daha karanlık oluyor sizde de boylemi yoksa sorunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogguzko

Arkadaşlar panorama ve 3d panoramada normal kameraya gore cok daha karanlık oluyor sizde de boylemi yoksa sorunmu ?

cok daha değil ama inceden daha karanlık..:):)

işe yarar antivirus paylaşırmsnız...tşkler.....

ve 8 tl sınırsız ...süper yaa...:(:(:(

trcell 1GB 39 tl sanırım fln..:(:(
  • quote:

Yani fazla kullanmıyosanız ve paketiniz yoksa veri alışverişini kapalı tutmak en iyisi...

internet paketim var 1gb lık.her facebook veya başka bir siteye girmek için bu veri alışverişini açmak benim için amelelik açıkçası.w810imde bile internete girerken otomatik olarak edge devreye giriyo internetten çıkıncada otomatik olarak edge kapanıyordu.se saçmalamış..
  • Arkadaşlar ben de kardeşim hattını vermese dımdızlak ortadaydım, 2G hızında olsa da, sınırsız ve 8TL. oluşu öldürücü vuruşu kendi yapıyor zaten. Darısı sizlerin başına umarım Vodafon gene güzel bir kampanya yapar böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

Yani fazla kullanmıyosanız ve paketiniz yoksa veri alışverişini kapalı tutmak en iyisi...

internet paketim var 1gb lık.her facebook veya başka bir siteye girmek için bu veri alışverişini açmak benim için amelelik açıkçası.w810imde bile internete girerken otomatik olarak edge devreye giriyo internetten çıkıncada otomatik olarak edge kapanıyordu.se saçmalamış..

SE ile alakası yok. Bütün olay Androidte
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

Arkadaşlar artık smartphone kullandığınızın farkına varın. iPhone'da, Samsung'da farklı mı sanıyorsunuz? Uygulamalar (facebook vs.) tabiki internet üzerinden veri alışverişi yaptığı için internet bağlı kalıyor. Amelelik kısmı nedir? Veri trafiği widgetını ekleyin, tek bir dokunuşla kapatıp açın.

Ayrıca bağlı kalan uygulamaların çoğu push mail desteklediği için internet bağlı olsa bile veri akışı çok düşüktür. Bu yüzden şarjı da çok etkilemez. İnternet paketim olduğu için bağlantım sürekli açık

Bu arada turkcell 1 gb aylık 29 tl. 6 aylık kampanyada aylık 19 tl.

• 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.