Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Budur hocam helal en iyisi imzalı formalar olmuş
    Yalnız fotodaki o öndeki Simao değil be abi

Teşekkürler Kardeşim :)) Ama O Simao :D

ALLAH ALLAH hiç benzetemedim neyse !!

Q7 Varken Buna mı Takıldın Kardeşim Ya :D

• arkadaşlar xperia pro başlığında fazla ilgi olmadığı için burdan sormak istedim umarım sakıncası yoktur.şimdi bu sinyal çubuklarının olduğu yerde H harfi ve altında birtanesi yukarı birtanesi aşağıya bakan ok var bu nedir acaba ? bana internetle ilgili birşey gibi geldi ama anlayamadım ..
  • telefonu alalı 5 ay oluyor ne ekrana film taktım ne kılıf kullanıyorum çizilme soyulma hiç bir sorun yok, donma takılma yavaşlama sorunuda yok, lakin gecenlerde telefonda hiç açmadığım bazı uygulamaları açıp baktım o gece 100/75 olan şarj sabah 100/10 kalmış bir saat sonra 100/6 olunca telefonu açıp kapadım şarj yeme olayı bitti,, burda okumuştum böyle sorun yaşayanlar olmuş bunu uygulamalardan birisi yapıyor giden şarja baktığımda hiç kullanmadığım halde haritalar yüzde 30 şarj yemiş görünüyordu bilginize böyle sorun yaşıyorsanız aç kapa yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar xperia pro başlığında fazla ilgi olmadığı için burdan sormak istedim umarım sakıncası yoktur.şimdi bu sinyal çubuklarının olduğu yerde H harfi ve altında birtanesi yukarı birtanesi aşağıya bakan ok var bu nedir acaba ? bana internetle ilgili birşey gibi geldi ama anlayamadım ..

Hsdpa ya da diğer bir deyişle 3,5 g anlamına gelir, aktif internet bağlantısı var demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

telefonu alalı 5 ay oluyor ne ekrana film taktım ne kılıf kullanıyorum çizilme soyulma hiç bir sorun yok, donma takılma yavaşlama sorunuda yok, lakin gecenlerde telefonda hiç açmadığım bazı uygulamaları açıp baktım o gece 100/75 olan şarj sabah 100/10 kalmış bir saat sonra 100/6 olunca telefonu açıp kapadım şarj yeme olayı bitti,, burda okumuştum böyle sorun yaşayanlar olmuş bunu uygulamalardan birisi yapıyor giden şarja baktığımda hiç kullanmadığım halde haritalar yüzde 30 şarj yemiş görünüyordu bilginize böyle sorun yaşıyorsanız aç kapa yapın

Açıp kapatmak lazım zaten en az 2-3 günde bir hatta yoğun kullanım sonrası hergün açıp kapamak daha sağlıklı çalışmasını sağlıyor...

• quote:

@RevivaL Teşekkür Ederim.

Bir Sorum Daha Olacak, Telefonunun USB Kablosunun Giriş Yerinin Gevşediğini Farkettim. Şarja Takınca Ucunu Hafif Yukarı Aşağı Yapınca Bağlantıyı Kesiyor. Ne Yapmam Lazım =S

..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Mrb Arkadaşlar. . . Birazdan Beşiktaş'ı Karşılamaya Gideceğim de Bol Bol Fotoğraf Çekmek İstiyorum . Ama Telefonun Odaklaması Çok Uzun Sürüyor, Hızlı Çekim Modu Gibi Bir Şey Var mı Acaba...? Malum Futbolcu Beklemez :D

netleme modunu sonsuzluk yaparsanız hızlı resimler çekebilirsiniz.

Teşekkürler Dostum . .

Ohh Ohh ne güzel hocam iyi karşılayın Beşiktaşımı bir iki foto paylaşırsın artık

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Mrb Arkadaşlar. . . Birazdan Beşiktaş'ı Karşılamaya Gideceğim de Bol Bol Fotoğraf Çekmek İstiyorum . Ama Telefonun Odaklaması Çok Uzun Sürüyor, Hızlı Çekim Modu Gibi Bir Şey Var mı Acaba...? Malum Futbolcu Beklemez :D

netleme modunu sonsuzluk yaparsanız hızlı resimler çekebilirsiniz.

Teşekkürler Dostum . .

Fotoğrafları bekliyoruz hocam

Sözümüzü Tuttuk ve BEŞİKTAŞIMIZI En İyi Şekilde Karşıladık !!! Sadece ÇARŞI 38 Oradaydı ! Ricardo Quaresma, Ernst ve Daha Nicesiyle Çok Zor da Olsa Fotoğraf Çekinme Şansını Yakaladım XPERIA Farkıyla ;)))

Yalnız Ayak Üstü Çekinmemiz ve O Sırada Güvenlikçilerin Çekiştirmesiyle Pozların Bazıları Kaymış Ama Buna Değerdi :)) İşte Fotolarrrrr......

FERNANDES :)

EDU :)

En Önden Arkaya Doğru ; Simão, Tomas Sivok ve Carlos Carvalhall

Hoooloskoooo :))

İbrahim Toraman :)

Veee İmzalarrr :)) Yukardan Aşağı Doğru ; Ernst , Cenk , Fernandes , Sivok , Ricardo Quaresma

Quaresma'yı Unutmuşuz Yahu

• quote:

quote:

arkadaşlar xperia pro başlığında fazla ilgi olmadığı için burdan sormak istedim umarım sakıncası yoktur.şimdi bu sinyal çubuklarının olduğu yerde H harfi ve altında birtanesi yukarı birtanesi aşağıya bakan ok var bu nedir acaba ? bana internetle ilgili birşey gibi geldi ama anlayamadım ..

Hsdpa ya da diğer bir deyişle 3,5 g anlamına gelir, aktif internet bağlantısı var demektir

peki bunu hep ben elle kapamak zorundamıyım.kapamayınca hep H harfi gözüküyor orda :S
  • quote:

quote:

quote:

peki bunu hep ben elle kapamak zorundamıyım.kapamayınca hep H harfi gözüküyor orda :S

Veri Trafiğini Kapatınca Gidiyor. Aynı Zamanda Gereksiz Yere Bağlantı Kurarak Şebeke Üzerinden Veri Ücreti Alımını da Engellemiş Olursun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Veri Trafiğini Kapatınca Gidiyor. Aynı Zamanda Gereksiz Yere Bağlantı Kurarak Şebeke Üzerinden Veri Ücreti Alımını da Engellemiş Olursun.

evet öyle el ile kapatınca gidiyor.ama her internete girmek istediğimde böyle açıp/kapama yapmak zorundamıyım :S

• Illâ ki, yoksa cebin çok yanar benim gibi. . Hem şarjdan da büyük ölçüde tasarruf etmiş olursun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Illâ ki, yoksa cebin çok yanar benim gibi. . Hem şarjdan da büyük ölçüde tasarruf etmiş olursun...

kötü ve saçma olmuş bu. abimin 5800 ında bile sadece internete girerken veri alışverişi oluyor niye s.e böyle yapmış garip.teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: ank_rambo

quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

arkadaşlar neo görüntülü görüşme olmadıgı icin andrion oldugu mu yoksa telefon mı kaynaklıyor,
    ama dayı oglu galaky s var görüntülü konusuyor aynı niye biliyorum cevap verin

neo da ikinci kamera mevcut eğer yapılmıyorsa (bunu bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyor mu ) androiddendir

ama galaxy s andrion zaten görüntü konusuyor bile ama neo neden olmaz aynı işletim sistem yapılır bence telefon gelsin iyice arastırayım

arkadaşlar elinde olan görüntü arama yapılırken neo degilde başka tel olan görüntü noe yu arayın acabilecekmi acaba siz araştırın bence

bende aynı şeyi başka mesajlarımda söyledim, 2 arkadaşımdan birisine samsung i9003 diğerine i9001 aldık bende şu an E72 mevcut ve her ikisi ilede 3G şebekesi üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyorum.

sorun androi olsa noki hariç hepsinde android yüklü zaten bu işte başka bir iş var ya 3G üzerinden görüşme yapamayanlar var yada 3G si açık olmayanlar var operatörünüzün online işlemlerde girip 3G yi açabilirsiniz. 3G üzerinden görüntülü görüşmek ile normal sesli görüşmenin arasında hiç bir ücret farkı yok aynı paraya görüntülü görüşme imkanınız var. bizim telefonlar faturalı eğer ücretli olsaydı bizler sürekli görüntülü görüşme yapmazdık.

Androitin salt rom unda görüntülü konuşma yoktur.Çünkü henüz kernel inde mevcut değildir.Buna örnek turkcell t serisi telefonlar, motorola,huawei,galaksi nexsus,htc ve diğer general mobile gibi yan üreticilerin tüm telefonlarında bu özellik mevcut değildir.Aynı şekilde telefon kapalı iken alarm çalmama durumu tüm modellerde geçerlidir.Ancak samsung ve lg de bu durumlar söz konusu olmayıp istisnadır nedeni ise yazılımlarına eklemeler yapmalarıdır geliştirmeleridir.Bu özelliğin gelmesini belkide en çok ben istiyorum çünkü gerçekten ihtiyacım oluyor.Bu yüzden bu konuyu çok araştırdım sorunun donanımsal bir eksiklikten kaynaklandığını düşündüm ancak kullanılan işlemci Qvalcom ise samsungta bu işlemcileri kullanıyor ses çipi desen oda birçok destekleyen modelle aynı.Bu durumu se ye mail attım ve özelliğin gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler ancak 2.3 te kalıcak modeller için durum üzücü:(

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

arkadaşlar neo görüntülü görüşme olmadıgı icin andrion oldugu mu yoksa telefon mı kaynaklıyor,
    ama dayı oglu galaky s var görüntülü konusuyor aynı niye biliyorum cevap verin

neo da ikinci kamera mevcut eğer yapılmıyorsa (bunu bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyor mu ) androiddendir

ama galaxy s andrion zaten görüntü konusuyor bile ama neo neden olmaz aynı işletim sistem yapılır bence telefon gelsin iyice arastırayım

arkadaşlar elinde olan görüntü arama yapılırken neo degilde başka tel olan görüntü noe yu arayın acabilecekmi acaba siz araştırın bence

bende aynı şeyi başka mesajlarımda söyledim, 2 arkadaşımdan birisine samsung i9003 diğerine i9001 aldık bende şu an E72 mevcut ve her ikisi ilede 3G şebekesi üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyorum.

sorun androi olsa noki hariç hepsinde android yüklü zaten bu işte başka bir iş var ya 3G üzerinden görüşme yapamayanlar var yada 3G si açık olmayanlar var operatörünüzün online işlemlerde girip 3G yi açabilirsiniz. 3G üzerinden görüntülü görüşmek ile normal sesli görüşmenin arasında hiç bir ücret farkı yok aynı paraya görüntülü görüşme imkanınız var. bizim telefonlar faturalı eğer ücretli olsaydı bizler sürekli görüntülü görüşme yapmazdık.

Androitin salt rom unda görüntülü konuşma yoktur.Çünkü henüz kernel inde mevcut değildir.Buna örnek turkcell t serisi telefonlar, motorola,huawei,galaksi nexsus,htc ve diğer general mobile gibi yan üreticilerin tüm telefonlarında bu özellik mevcut değildir.Aynı şekilde telefon kapalı iken alarm çalmama durumu tüm modellerde geçerlidir.Ancak samsung ve lg de bu durumlar söz konusu olmayıp istisnadır nedeni ise yazılımlarına eklemeler yapmalarıdır geliştirmeleridir.Bu özelliğin gelmesini belkide en çok ben istiyorum çünkü gerçekten ihtiyacım oluyor.Bu yüzden bu konuyu çok araştırdım sorunun donanımsal bir eksiklikten kaynaklandığını düşündüm ancak kullanılan işlemci Qvalcom ise samsungta bu işlemcileri kullanıyor ses çipi desen oda birçok destekleyen modelle aynı.Bu durumu se ye mail attım ve özelliğin gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler ancak 2.3 te kalıcak modeller için durum üzücü:(

keşke fotografı sıkıştırma olayını da mail atsaydın :)) bu ne sekiz megapiksellik telafonda 1 mb foto çekiliyo...

• Yani fazla kullanmıyosanız ve paketiniz yoksa veri alışverişini kapalı tutmak en iyisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Yani fazla kullanmıyosanız ve paketiniz yoksa veri alışverişini kapalı tutmak en iyisi...

Aynen Öyle
  • Güvenilir olmayan apk dosyalarını yada sd içeriklerini telefona atmayın arkadaşlar, telefonunuzu virüs cennetine çevirirsiniz aniden kapanma, donma ağ trafiğinde artış gibi sorunlara etken olabilir virüs kaptıysanız çok dikkat edin..

Evde mutlaka Wifi kullanın dışarıda sadece whatsapp/viber tarzı programlarla iletişim kurun 100 mb internet pakedi yeterli olur sokakta/işte youtube videosu izlemenin manası zaten yok.

Avea hat kullanıyorsanız 100mb a üye olun ilk ay bedavaymış 2. aydan itibarende genç avealıyım diye 4 lira ödüyorum işimi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Güvenilir olmayan apk dosyalarını yada sd içeriklerini telefona atmayın arkadaşlar, telefonunuzu virüs cennetine çevirirsiniz aniden kapanma, donma ağ trafiğinde artış gibi sorunlara etken olabilir virüs kaptıysanız çok dikkat edin..

Evde mutlaka Wifi kullanın dışarıda sadece whatsapp/viber tarzı programlarla iletişim kurun 100 mb internet pakedi yeterli olur sokakta/işte youtube videosu izlemenin manası zaten yok.

Avea hat kullanıyorsanız 100mb a üye olun ilk ay bedavaymış 2. aydan itibarende genç avealıyım diye 4 lira ödüyorum işimi görüyor.

Avea haricinde tam da Beni Anlatmış =D bilgilendirmen Için teşekkürler kardeşim zaten bizde böyle bir dahili hafıza varken ne diye telefona atalım ki :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

Orijinalden alıntı: insan örümcek

XPERİA NEO'M ile çekildi.

bu fotografın boyutu nasıl 180kb..iyice abartmıs sıkıştırma işini.

8 mp değil bu fotoğraf.

dostum ben bunu upload sitesine yükleyip buraya koydum. hiç bir oynama felan yoktur. orjinal boyutu 1.36 mb. ama upload sitesi boyutunu küçültmüş olmalı..
  • Rica ederim, bazı siteler var bilirsiniz oyun uygulama adı altında virüs taraması yapılmadan paylaşılıyor.Bilinçsizce telefona atıp kullandığımızda büyük sıkıntılarla karşılabiliriz.

Ben telefon değilde pc yi test amaçlı anti virüssüz bırakıp 1 ay boyunca çeşitli uygulama/oyun dosyaları indirdim telefon içinde dahil bir ay sonunda yapılan tarama sonucu 44 trojan 68 virüs sonucunu elde ettim MAkinaya keyloger koymuşlar ağ trafiğini kitlemeye çalışmışlar aklınıza ne gelirse troller basmış..

Sürekli Wifi açık şekilde bilinçsiz uygulamalar kurarsak telefonlar için hazırlanmış olan truva atlarına trojanlara ev sahipliği yaparız kişisel bilgilerimizden mesajlarımıza konumumuza kadar erişilebilir oluruz arkadaşlar bu cihazlar aslında çok tehlikeli özellikle marketten bile indireceğiniz programların izinlerine göz atarak indirin sonra mağdur olmayın.

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.