Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amelilik kısmı şudur (açıkladım ama tekrar açıklayım anlayamadıysan)."ne zaman internete girmek istediğimde bu olayı açıp kapamak ." Smartphone kullandığımın farkındayım vede bunun için internete girip çıkcağım zaman otomatik olarka telefonun veri bağlantısını açıp kapamasını bekliyorum kaldıki bahsettiğim üzere se w810i de bile telefon otomatik olarak edge i açıp kapatabiliyorsa bu kadar apra dökülen bir aletin bunu yapmaması garip.tabi tüm androitlerde böyleymiş @CyberSheyTaN ın söylediğine göre..
  • merhaba arkadaşlar,
    hizlial.com dan alınan neo veya neo v'nin teknik servisi kim, hangi firmalar? bilen varsa cevaplarını esirgemesin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Oh be Android varmış. Kardeşimin aylık 8TL.'ye sınırsız Vodafon hattını küçük bir rüşvet karşılığı alıp, Android'in keyfini çıkartıyorum. Goran Bregoviç'in mağazalarda bulamadığım parçaları (Ederlezi [Hıdırellez], in the death car, Lullaby, Dreams, Gypsy Reggae....) bir kaç tık ötemde basıyorum şakırt indiriyorum. 1,5 aydır interneti kullanamıyordum ilaç gibi geldi resmen.

Adına Çok Sevindim Kardeşim :)) Ben de Evdeyken WI-FI , Evden Uzaktayken Vodafone' un Freezone Avantaj Paketlerinden Yapıorum 1 Aylık İnternet 4.5 TL :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

ROOT YAPMADAN, HAFIZA KARTINA TÜM UYGULAMALARI TAŞIYIN!!http://forum.donanimhaber.com/m_57161198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57166565

neoda da oluyor mu harbiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke34

merhaba arkadaşlar,
    hizlial.com dan alınan neo veya neo v'nin teknik servisi kim, hangi firmalar? bilen varsa cevaplarını esirgemesin lütfen.

bilen yok mu acil?
  • quote:

Oh be Android varmış. Kardeşimin aylık 8TL.'ye sınırsız Vodafon hattını küçük bir rüşvet karşılığı alıp, Android'in keyfini çıkartıyorum. Goran Bregoviç'in mağazalarda bulamadığım parçaları (Ederlezi [Hıdırellez], in the death car, Lullaby, Dreams, Gypsy Reggae....) bir kaç tık ötemde basıyorum şakırt indiriyorum. 1,5 aydır interneti kullanamıyordum ilaç gibi geldi resmen.

Ne kadar rüşvet vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

bilen yok mu acil?

sorun olmaz alabilirsin.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

bilen yok mu acil?

Hizlial.com un müşteri hizmetlerine mesaj atabilirsiniz. Kısa zamanda size geri dönüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

ROOT YAPMADAN, HAFIZA KARTINA TÜM UYGULAMALARI TAŞIYIN!!http://forum.donanimhaber.com/m_57161198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57166565

neoda da oluyor mu harbiden...

tüm android cihazlarda çalıştığını sölüyor yapımcısı. ve inanılmaz basit, tek tuşla hallediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 31 Ocak 2012; 12:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Ne kadar rüşvet vermiş

Eski Samsung Star TV cep telefonunu.

• arklar rica etsem oda ortamında gunduz ışık alırken aynı kareyi bi normal modda bide panorama modda cekim yapıp koyabilirimsiniz ışık benimkinde az oluyor panoramada hafif az ışık olunca panorama nerdeyse gozukmuyor
  • Arkadaslar Faceye Girmediğim Halde Sabah Aksam Ç.içi Gözüküormuşum Bunun Nedeni Nedir Ya Kafaları Yiyecem.. !! Messenger Diye Facebook Sohbet Programı var Onu Kullanıodum Ondan Dolayı Olabilir Diye Sildim Attım... Baska Ne Yapabilirim. Evden Hep WI-FI ile bağlanıorum. Telefon Nete Girdiği An Ç.içi Gösterio Sanırım Ne Yapmam Gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaslar Faceye Girmediğim Halde Sabah Aksam Ç.içi Gözüküormuşum Bunun Nedeni Nedir Ya Kafaları Yiyecem.. !! Messenger Diye Facebook Sohbet Programı var Onu Kullanıodum Ondan Dolayı Olabilir Diye Sildim Attım... Baska Ne Yapabilirim. Evden Hep WI-FI ile bağlanıorum. Telefon Nete Girdiği An Ç.içi Gösterio Sanırım Ne Yapmam Gerekiyor

Facebook uygulamasını açıp çıkış yapmayı dener misiniz?
  • İnternet bağlantısı gerektirmeyen bir sözlük programı önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaslar Faceye Girmediğim Halde Sabah Aksam Ç.içi Gözüküormuşum Bunun Nedeni Nedir Ya Kafaları Yiyecem.. !! Messenger Diye Facebook Sohbet Programı var Onu Kullanıodum Ondan Dolayı Olabilir Diye Sildim Attım... Baska Ne Yapabilirim. Evden Hep WI-FI ile bağlanıorum. Telefon Nete Girdiği An Ç.içi Gösterio Sanırım Ne Yapmam Gerekiyor

Facebook uygulamasını açıp çıkış yapmayı dener misiniz?

Ovvv.... Her Girmek İstediğimde Şifre Sorulmasın Diye Hiç Çıkış Yapmıyordum.. İşim Bittiği Zaman Hep Çıkış mı Demem Gerekiyor :S

• Arkadaşlar ben telefonu ilk bilgisayara bağladığımda .62 li sonu olan build'e çıkarmıştım , bildiğiniz gibi root edilmiyor , geç öğrendim.

Bunu .42li build'e düşürmeme yardımcı olabilecek varmıdır ?

TeamViewer vb ile yada buraya bir anlatım yazarak .. ?

Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

İnternet bağlantısı gerektirmeyen bir sözlük programı önerebilir misiniz?

ColorDict Dictionary Translate (Offline Sözlük)

İnternet bağlantısı olmadan offline olarak kullanabilmemizin yanında, program açıldığında internet bağlantısını görürse aranan kelime veya cümleyi sesli dinleme özelliğini getirmekte ve wikipedia da aramaktadır.

1) Linkteki dosyayı indirin. Sıkıştırılmış dosya içinden çıkan dictdata isimli klasörü hafıza kartına kopyalayın
    Kod:
    http://kisa.tk/sozluksd
    Şifre; therkut

2) Aşağıdaki programı telefona kurup çalıştırın.
    Kod:
    http://kisa.tk/colorapk
    Şifre; therkut

googleandroid gen tr
    sitesinden Alıntıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

İnternet bağlantısı gerektirmeyen bir sözlük programı önerebilir misiniz?

ColorDict Dictionary Translate (Offline Sözlük)

İnternet bağlantısı olmadan offline olarak kullanabilmemizin yanında, program açıldığında internet bağlantısını görürse aranan kelime veya cümleyi sesli dinleme özelliğini getirmekte ve wikipedia da aramaktadır.

1) Linkteki dosyayı indirin. Sıkıştırılmış dosya içinden çıkan dictdata isimli klasörü hafıza kartına kopyalayın
    Kod:
    http://kisa.tk/sozluksd
    Şifre; therkut

2) Aşağıdaki programı telefona kurup çalıştırın.
    Kod:
    http://kisa.tk/colorapk
    Şifre; therkut

googleandroid gen tr
    sitesinden Alıntıdır.

Free Dict Turkish English programını kullanıyorum offline kullanabiliyoruz. markette mevcut

https://market.android.com/details?id=com.bitknights.dict.engtur.free#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmJpdGtuaWdodHMuZGljdC5lbmd0dXIuZnJlZSJd

• arkadaşlar bu telefonu vatan bilgisayara sordum türkiyeye artık gelmediğini söylediler. hepsiburada.com da 948 tl fiyatı var. burdan almayı düşünüyorum bu site sağlam mı ve garanti orjinal telefonun kendi garantisi mi. yardım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheZion

Arkadaşlar ben telefonu ilk bilgisayara bağladığımda .62 li sonu olan build'e çıkarmıştım , bildiğiniz gibi root edilmiyor , geç öğrendim.

Bunu .42li build'e düşürmeme yardımcı olabilecek varmıdır ?

TeamViewer vb ile yada buraya bir anlatım yazarak .. ?

Çok teşekkürler

.62'li versiyon bootloader kilidi açılarak root edilebiliyor.
    Wotanserver ile .42 yükleyebilirsin. Kullanımı basit, forumda diğer Neo başlığında anlatımı var.
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.