Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dün vatandan 939 liraya xperia pro mu almış bulunmaktayım.resimler gayet kaliteli.qwerty olması cidden işime yaradı dokunmatikle mesaj yazmak bneim için işkence.tek sorun var w810i den sonra bu telefon kafamı çok karıştırdı telefonu çözene kadar baya zorlancam bağlantı ayarlarını bile yapamadım bu başlıkda sorularımı yanıtlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.umarım xperia pro başlığıda biraz hareketlenir..
  • Arkadaşlar şu son 62 ile biten guncellemeyi yukleyemedim :(
    İndirdim yukle dedim kapanıyor yukleme görünüyor ama açılınca yuklenemedi diyor :(
    Nedeni ne olabilir?
    Birde pc ye medya aktarım modunda bağlanamıyor..

Rootlamıştım 2 hafta önce UnlockRootv2.1 programı ile..
    Yardım edin lutfen
  • 4.0.2.a.0.62 yükleyip dün rootladım. Bu versiyonu rootlamak için bootloader kilidini açmak gerekiyor.
  • yeni android ve se neo v kullanicisi olarak bi sorum olucak.
    yukledigim bagzi programlari silmeme ragmen, menude o programlarin yerleri bos kaliyor, o yuzden menude ki sayfalar 7 tane oldular.
    Yani yeni programlari yukledigimde, o bos yerlere gelmiyorlar, aksine en sona ekleniyorlar.
    en cok kullananlara veya en son yuklenenlere gore siraladigimda sayfalar 4'e veya 5'e iniyor, ama boylede kullanisli olmuyor.
    simdiden tesekkur ederim.

* se neo v basligindan cevap gelmedi, sansimi burada denemek istedim, sonucta neo ve neo v cift yumurta ikizi sayilirlar
    saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagalugadh

yeni android ve se neo v kullanicisi olarak bi sorum olucak.
    yukledigim bagzi programlari silmeme ragmen, menude o programlarin yerleri bos kaliyor, o yuzden menude ki sayfalar 7 tane oldular.
    Yani yeni programlari yukledigimde, o bos yerlere gelmiyorlar, aksine en sona ekleniyorlar.
    en cok kullananlara veya en son yuklenenlere gore siraladigimda sayfalar 4'e veya 5'e iniyor, ama boylede kullanisli olmuyor.
    simdiden tesekkur ederim.

* se neo v basligindan cevap gelmedi, sansimi burada denemek istedim, sonucta neo ve neo v cift yumurta ikizi sayilirlar
    saygilar

Menünün sağ altındaki butona basıp sonra istediginiz gibi sıralayın simgeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: insan örümcek

XPERİA NEO'M ile çekildi.

bu fotografın boyutu nasıl 180kb..iyice abartmıs sıkıştırma işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

8 mp değil bu fotoğraf.
  • selam arkadaşlar gghttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ipg-sony-ericson-xperia-neo-tam-kaplama-gorunmez-49443347 de IPG ekran kaplama diye görünmez jelatin bi dalga satıyolar cihazı baya bi koruyomuş kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı gerçekten işe yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

quote:

8 mp değil bu fotoğraf.

neo yla cekılmıs yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

arkadaşlar bu telefon neden vatan computerde yok yaklaşık 1 aydan beri bekliyorum almayı ama bazı alışveriş merkezlerinde yok sorduğumda daha gelmez üretiki durdu diyorlar yazılım hatasından bunun yerine xperia neo v geldi deniliyor halbuki xperia neo daha pahalı v ye göre yorumlarınızı bekliyorum

Gerçekten durdumu neonun üretimi? Bende kaç haftadır boşuna indirim bekliyorum galiba. Çoğu sitede yok, satanlarda pahalı satıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

8 mp değil bu fotoğraf.

neo yla cekılmıs yazıyor.

Neo'yla 2 mp fotoğraf da çekebilirsiniz. Ayrıca siteye yüklenirken küçültülmüş olabilir. Bu foto 1024*768 yani 0,75 mp.

• quote:

Orijinalden alıntı: selta

quote:

arkadaşlar bu telefon neden vatan computerde yok yaklaşık 1 aydan beri bekliyorum almayı ama bazı alışveriş merkezlerinde yok sorduğumda daha gelmez üretiki durdu diyorlar yazılım hatasından bunun yerine xperia neo v geldi deniliyor halbuki xperia neo daha pahalı v ye göre yorumlarınızı bekliyorum

Gerçekten durdumu neonun üretimi? Bende kaç haftadır boşuna indirim bekliyorum galiba. Çoğu sitede yok, satanlarda pahalı satıyor.

Neo'nun üretimi kamera sensörü tedariği durduğu için durdu. Bu yüzden Neo V çıktı.
    Herkes ne kadar meraklı atıp tutmaya. Yazılım hatasıymış bilmem neymiş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selta

quote:

Neo'nun üretimi kamera sensörü tedariği durduğu için durdu. Bu yüzden Neo V çıktı.
    Herkes ne kadar meraklı atıp tutmaya. Yazılım hatasıymış bilmem neymiş...

biraz saçma diilmi kardeş bu exmor r sensör ray arc , arc s vesayre telefonlardada kullanılmıyomu niye onların üretimi durmuyo .!!!

• @playmaker10
    cok tesekkur ederim hocam onun sadece silmek icin oldugunu saniyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagalugadh -- 29 Ocak 2012; 17:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

selam arkadaşlar gghttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/ipg-sony-ericson-xperia-neo-tam-kaplama-gorunmez-49443347 de IPG ekran kaplama diye görünmez jelatin bi dalga satıyolar cihazı baya bi koruyomuş kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı gerçekten işe yarar mı ?

doğrudur telefonu koruyo çizilmesini engelliyo falan ama bide bu jelatinin tozlanmadan koruycak bişeyler lazım kötü görüntü oluyor ben kullanıyorum ama ilk deformede atcam çöpe para verdim diye kullanıyom şahsen. silikon veya sert plastik daha kullanışlı olur diye tahmin ediyorum bide ekrandaki film belirgin parlaklık azalmasına yol açıyo çok farkedilmiycek derecedede dokunmatik hassasiyetini etkiliyo ona göre kararını ver işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Mrb Arkadaşlar. . . Birazdan Beşiktaş'ı Karşılamaya Gideceğim de Bol Bol Fotoğraf Çekmek İstiyorum . Ama Telefonun Odaklaması Çok Uzun Sürüyor, Hızlı Çekim Modu Gibi Bir Şey Var mı Acaba...? Malum Futbolcu Beklemez :D

netleme modunu sonsuzluk yaparsanız hızlı resimler çekebilirsiniz.

Teşekkürler Dostum . .

Ohh Ohh ne güzel hocam iyi karşılayın Beşiktaşımı bir iki foto paylaşırsın artık

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Mrb Arkadaşlar. . . Birazdan Beşiktaş'ı Karşılamaya Gideceğim de Bol Bol Fotoğraf Çekmek İstiyorum . Ama Telefonun Odaklaması Çok Uzun Sürüyor, Hızlı Çekim Modu Gibi Bir Şey Var mı Acaba...? Malum Futbolcu Beklemez :D

netleme modunu sonsuzluk yaparsanız hızlı resimler çekebilirsiniz.

Teşekkürler Dostum . .

Fotoğrafları bekliyoruz hocam

Sözümüzü Tuttuk ve BEŞİKTAŞIMIZI En İyi Şekilde Karşıladık !!! Sadece ÇARŞI 38 Oradaydı ! Ricardo Quaresma, Ernst ve Daha Nicesiyle Çok Zor da Olsa Fotoğraf Çekinme Şansını Yakaladım XPERIA Farkıyla ;)))

Yalnız Ayak Üstü Çekinmemiz ve O Sırada Güvenlikçilerin Çekiştirmesiyle Pozların Bazıları Kaymış Ama Buna Değerdi :)) İşte Fotolarrrrr......

FERNANDES :)

EDU :)

En Önden Arkaya Doğru ; Simão, Tomas Sivok ve Carlos Carvalhall

Hoooloskoooo :))

İbrahim Toraman :)

Veee İmzalarrr :)) Yukardan Aşağı Doğru ; Ernst , Cenk , Fernandes , Sivok , Ricardo Quaresma

• Budur hocam helal en iyisi imzalı formalar olmuş
    Yalnız fotodaki o öndeki Simao değil be abi
  • quote:

Budur hocam helal en iyisi imzalı formalar olmuş

Teşekkürler Kardeşim :)) Ama O Simao :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheZion

quote:

Orijinalden alıntı: umud0

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: umud0

arkadaşlar telefon koruması için önerebileceginiz kesin olarak ne war önceki sayfalar göz attım ancak kesin bir karara waramadım

Ne anlamda anti virüs olarak mı?

yok kılıf.full body vb. olarak :)

SGP kullanıyorum arka taraf için , iyi geldi bana ama bütün telefon .. :/

bende o tarz bişey düşünüyorum agırlıklı olarak da ekrana ne yapayım ozaman aldgımdan beri öle kullanıyorm ekrana film falan yapmadm film nasl olur peki ?

• quote:

quote:

Budur hocam helal en iyisi imzalı formalar olmuş

Teşekkürler Kardeşim :)) Ama O Simao :D

ALLAH ALLAH hiç benzetemedim neyse !!

• 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.