Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duktil

Neo nun siparişini verdik 1-2 güne elime geçer herhalde, telefon gelmeden kılıf v.b bişey almak lazım tavsiye edebileceğiniz ürün varmı arkadaşlarr...

5 sayfa önce var aynı soru hızlıalda ipg var full body kaplama onu öneririm
  • Neo nun 8 Mp Olduğunu Neo V yi Aldığım Gün Farketttim Zaten . O Yüzden İçime Oturdu Demiştim =( İnşallah Dediğiniz Gibidir Çok Saolun. . Peki 8 mp Dışında İşletim Sistemi ve Donanımsal Olarak Bir Farkı Var mıdır ? İyi ki Neo Değil de Neo V Almışım Demek İstiyorum Çünkü... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Neo nun 8 Mp Olduğunu Neo V yi Aldığım Gün Farketttim Zaten . O Yüzden İçime Oturdu Demiştim =( İnşallah Dediğiniz Gibidir Çok Saolun. . Peki 8 mp Dışında İşletim Sistemi ve Donanımsal Olarak Bir Farkı Var mıdır ? İyi ki Neo Değil de Neo V Almışım Demek İstiyorum Çünkü... :))

Aralarında kamera dışında hiç bir fark yok rahat ol yani.En büyük tesellisi aralarında ki para farkı yani kardasın.Ben aldığımda telefonu Neo V piyasaya çıkmamıştı henüz.Arkadaşıma aldık gayette memnun...
  • Pekala. Çok Teşekkür Ederim. İyi Günler . . :))
  • Arkadaşlar yeni aldığım Neo geldi şimdi. Telefonu açmadan şarja taktım hemen. Yandaki şarj ışığı yeşil oldu. Ama ekranda pil tam dolu gözükmüyor, pil resminin ucu boş gözüküyor. Normal mi bu? Dolmuş mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: age

Arkadaşlar yeni aldığım Neo geldi şimdi. Telefonu açmadan şarja taktım hemen. Yandaki şarj ışığı yeşil oldu. Ama ekranda pil tam dolu gözükmüyor, pil resminin ucu boş gözüküyor. Normal mi bu? Dolmuş mudur?

Normal bir durum.Yeşil ışığın anlamı batarya yeteri derecede şarj edilmiş demek...
  • Ekrandaki pil göstergesi hiç tam olarak dolmuyor mu peki?
  • quote:

Ekrandaki pil göstergesi hiç tam olarak dolmuyor mu peki?

Evet doluyor %100.Android marketten batery widget uygulamasını indir,sana yardımcı olacaktır bataryayı % olarak gösteriyor...
  • Teşekkürler cevaplar için.
  • quote:

Teşekkürler cevaplar için.

Rica ederim ne demek...
  • Şimdi Trcell'den mesaj geldi. 3 ay, aylık 100 MB tanımlamışlar hattıma ücretsiz. Gerçi cep telefonundan çok internet kullanan biri değilim. Zaten ilk internetli telefonum.
  • BA-700/Battery 30,00 €
    AN-401 USB Araç Şarj 20,00 €
    MH500 PHF 10,00 €
    MH650 PHF 10,00 €
    MH810 HEADSET 16,00 €
    MH610 HEADSET 10,00 €

arkadaşlar neo uyumlu aksesuar listesi asya telekom taraafından gönderildi isteyen ilgilenenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Youtube videolarını telefonumuza indirmek için hangi proğramı önerirsiniz ??

Kimse telefonuna video indirmiyor galiba ??
  • Arkadaşlar mesajla gelen bir resmi nasıl kaydedebiliyoruz telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
    Hocam imzanda gördüm ideos x5 den memnun musun ?

Memnunum hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi akıllı telefon, tam bit f/p ürünü.
  • quote:

Arkadaşlar mesajla gelen bir resmi nasıl kaydedebiliyoruz telefona?

Fotografin uzerine gel ve uzunca bas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Arkadaşlar mesajla gelen bir resmi nasıl kaydedebiliyoruz telefona?

Fotografin uzerine gel ve uzunca bas.

Teşekkürler hocam.
  • Biktim su wifi'in ikide bir kesilmesinden, baska bu sorunu yasayan var mi neden boyle oluyor.
  • Arkadaşlar cihaz programlarda kasma yapıyormu.Hız olarak nasıl
  • Bundan 3-4 yıl kadar önce hatırlarsınız S.E W880 vardı, çok ince ve güzel telefondu, çıktığında yaklaşık 700-750 YTL civarında satılıyordu, aradan 2-3 ay geçince aynı telefonun Teknosada 190 YTL ye satıldığını görünce almaya karar verdim, bir kaç günlük uğraşı sonrası telefona sahip oldum, sonrası ise korkunç baş ağrıları tabi bunun telefondan kaynaklandığını tespit etmem 10 günü buldu hemen teli satıp kurtuldum, baş ağrılarımda bitti, s.e ile böyle acı bir tecrübem var, neo da hoşuma gidiyor ancak sar değeri bunun da yüksek, neo yu kullanan arkadaşlardan bu telefonu kullanmaya başladıktan sonra baş ağrısı yaşayan varmı? yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.