Şimdi Ara

Scream (2015- ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

habire birilerinin güzli görüntüleri ifşa ediliyor hatta bu ölen kızlardan birinide başına geldi ama polis bu görüntüleri kimin ifşa ettiği ile hiç ilgilenmiyor nedense garip bence

anladığım kadarı ile şantaj çetesi hocanın bilgisayarı üstünden ödevlere bir virus yerleştirmiş ve bu dosyları indirenlere virus bulaşıyor ,herkesi izliyorlar kayıt ediyorlar ama o çetede Riley olamaz sanmıyorum hocanın laptop a onunda erişimin olması karışık bir durum

katil de bu virus lu programdan yararlanıyor gibi herkesi heryerde istediği gibi takip edip haklarında herşeyi bilmesi ve başkaları adına mesajlar yazması bu sayede olabilir

hocanın geçen bölümde brooke u otele çağırdığı ama neden gelmediği belli değil halen hatta çağıranın o olup olmadığıda belli değil

• Evet gerçekten git gide karışıyor. Kasaba'da Emma'nın çevresindeki herkesin neredeyse karanlık bir sırrı var. Kasabanın başkanının bile. Buna bağlı olarak da
    katilimiz, ona çevresindeki herkesin düşündüğü gibi olmadığını göstermeye çalışıyor sanki. Ancak Tyler neden öldü ve neden hedef listesindeydi hala bunun yanıtını alamadık.

katili tahmin etmek imkansız hale geldi gerçekten , Noah bir şupheli listesi yaptı , nedenleri ile hepsi şupeli çıktı :) Audrey "sen niye şupheli oluyorsun" dedi Noah a o da "Ben de listeyi yaptım işte" dedi , superdi :)

Brandon James in hikayesine yeni detaylar eklediler , Brandon aslında katil bile olmaybilir ... katilimiz de şuan suçu başkalarına yıkmaya çalışıyor gibi

Yalnız bazı şeylerin üstü çabuk örtülüyor sanki , polis şimdiye kadar çoğu kişiyi tutuklaması lazımdı bu çocuklardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Ağustos 2015; 17:06:34 >

Dizi bence gayet güzel gidiyor son sahne baya heyecanlıydı fakat Will'in öldüğünü düşünmüyorum. Kieranda da mutlaka birşey çıkacak bence.

• Dizi güzel gidiyor son sahne baya hoşuma gitti will ölmez ama.
    Emma'nın Brandon James hakkında anlattıkları, Brandon James'in aslında bir günah keçisi yapıldığı izlenimi yarattı. Buna bağlı olarak da katil Brandon James'i kullanıyor ancak farklı bir amaç güdüyor da olabilir. Noah ve Emma, Seth konusunda şüphelendiler ancak o da boşa çıkacak gibi.
    Katil bir şekilde herkesi de birbirine düşürmeye çalışıyor. Doğrusu nasıl oluyorsa da kimin ne yaptığını biliyor.

ve Noah'nın esprileri de diziye ayrı bir renk katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 6 Ağustos 2015; 10:22:11 >

• yeni bölümün sonu cidden manyak bitti daha önce böyle vahşi bir cinayet görmemiştik benim başıma gelse o olay direk hastaneye yatırırlardı emma dayanırsa helal olsun bu arada adamlar işini iyi yapmış gerçekten kimin katil olduğunu anlamak zor hepsi olabilir keiran gibi yansıtmaya çalışıyorlar ama ters köşe olur o

• Sonunda Scream'in şanına yakışır bir ölüm gördük

Bölüm dehşetti gerçekten Emma artık iyice sıyıracak bu gidişle ve katilin kieran olarak göstermeye çalışıyorlar ama büyük ihtimal ters köşe yapacaklar ve gazeteci kızın katille bağlantılı olduğunu düşünüyorum dizi gayet güzel gidiyor valla.
    - Jake kalbinden ya da yakınlarından bıçaklanmış gözlerini açıp aptalca bir espri yapıyor yine ve hatun bıçağı oynatmaması gerekirken öküz gibi sallana sallana çıkarıyor. Bu nedir?

Scream deyince doğal olarak gerilim bekliyorsunuz. Ancak gerilim sahnelerinde bile gülüp, oynayan, boş boş konuşan ergen bir kadro olunca bir gram zevk vermiyor dizi.
  • 1x07 uff ne yarmatik bir son oldu ama Dizi kurguda çelişki bırakmadan süper ilerliyor , giderekde derinleşiyor hikaye ... karekterlerin sakinliği biraz gerçek dışı gibi görünsede böyle olmak zorunda sonuçta bu ağır bir dram dizisi değil o yönden elştirilmesini kabul etmiyorum

- Şimdi tekrar bir toparlama yaparsam tek başınayken şaşırmayan ve korkmayan 3 karekter kaldı sanırım ( Kieran , Audrey ve Jake ) diğerlerinden bir katil çıkcağını pek sanmıyorum artık Gazeteci Piper da bu bölümde sersem ve şakınca uyandı duvardaki yazıyı görünce şaşırdı kaldı

- Son bölümde en şupheli görünen Kieran dı açıkcası , son sahnede aniden çıkop gelmesi ve katilin kayboluşundan hemen sonra hemde :) Babasının şerif olması delillere kayıtlara kolay erişimi gibi imkanlarda sunuyor olabilir ona

- Diğer taraftan Brandon James hikayesi derinleşmeye devam ediyor , Emma nın ortalarda görünmeyen babası ve şimdi de onun ses kaydına göre Emmanın annesinin Brandon dan bir çocuğu olması durumu var ortada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Ağustos 2015; 23:08:21 >

• Başlamalı mıyım ? Çoğu yorum olumlu yönde ama emin olamadım

-Gençlerin, etraflarında bir katil varken hatta katille aynı binada bulunurken dahi bu kadar sakin kalmaları, işin şakasında olmaları saçma olmuş.

-Şerif çok silik bi karakter, böyle şerif mi olur la ? Git iki telefon falan dinle, ona kalsa 7/24 Daisy ile işi pişirecek.

-Bu bölümün gerilim dozu iyi olmuş, özellikle son sahne çok sağlamdı fakat Jake'in bıçaklanma olayı da saçma geldi bana. Bıçak kalbine yakındı ve bildiğim kadarıyla öyle bi durumda hareket ettirmemek gerekir. Kız oynadı salladı bıçağı çıkardı.

-Katil'in Kieran olduğunu düşünmemizi istiyorlar bence. Bu yüzden Kieran'ın katil olmadığını düşünüyorum. :)

Bir de izlerken kaçırdığım ya da unuttuğum bir olay var.

Audrey'in DNA'sı maskede çıkmıştı. Sonrasında Emma gelip Audrey'i kurtardı. Bu DNA olayı kapandı mı yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Çok büyük beklentilerle başlamadığım içindir belki de 1-2 saçmalık dışında dizi iyi gidiyor, hiç sıkmıyor, merak ettiriyor.

-Gençlerin, etraflarında bir katil varken hatta katille aynı binada bulunurken dahi bu kadar sakin kalmaları, işin şakasında olmaları saçma olmuş.

-Şerif çok silik bi karakter, böyle şerif mi olur la ? Git iki telefon falan dinle, ona kalsa 7/24 Daisy ile işi pişirecek.

-Bu bölümün gerilim dozu iyi olmuş, özellikle son sahne çok sağlamdı fakat Jake'in bıçaklanma olayı da saçma geldi bana. Bıçak kalbine yakındı ve bildiğim kadarıyla öyle bi durumda hareket ettirmemek gerekir. Kız oynadı salladı bıçağı çıkardı.

-Katil'in Kieran olduğunu düşünmemizi istiyorlar bence. Bu yüzden Kieran'ın katil olmadığını düşünüyorum. :)

Bir de izlerken kaçırdığım ya da unuttuğum bir olay var.

Audrey'in DNA'sı maskede çıkmıştı. Sonrasında Emma gelip Audrey'i kurtardı. Bu DNA olayı kapandı mı yani ?

Hakim olay mahalinde koşuşturma sonucu delilllerin zarar gördüğüne karar vermiş , şerif öyle demişti

• arkadaslar katil.kieran denen yakisikli cocuk mu ya emma ilede isi pisirdi
    .niye katil olsun ki bu ? emma wil.konismasindan sonrada wili emmaya oldurttu resmem. bu wil hastanede olmasi gerekirken nasil katil yakaladi orasi sacma olmus o kdr kan kaybetti..bu gazeteci neden oldurmedi vs sorular. katil tek kisi degil sanirim. noah bile isin icinde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gladyo38

arkadaslar katil.kieran denen yakisikli cocuk mu ya emma ilede isi pisirdi
    .niye katil olsun ki bu ? emma wil.konismasindan sonrada wili emmaya oldurttu resmem. bu wil hastanede olmasi gerekirken nasil katil yakaladi orasi sacma olmus o kdr kan kaybetti..bu gazeteci neden oldurmedi vs sorular. katil tek kisi degil sanirim. noah bile isin icinde olabilir

Kieran olabilir vardır bir pskopatlığı buraya dışardan geldi belki Brandon James ile takıntı yapmış birisidir

Noah olamaz bence Riely yaşarken bir bölümde onunla futbol sahasına bulaşmaya gidiyordu ve tüm ışıklar sonduğunde baya korktu ve şaşırdı katil in oyle tepki vermesi saçma olurdu

• Dizinin gerilimli temposu artarak devam ediyor. Doğrusu son bölüm finali şok edici bir gelişmeydi. Yalnız
    Will bıçaklanmışken ve kan kaybetmişken hastaneden hemen nasıl hızlıca taburcu oluverdi o kısmı pek anlayamadım. Ancak gerçek olan şu ki ana karakterlerden biri daha gitti. Öte yandan Jack'in vücuduna saplanan bir av bıçağının kalbine rast gelmemiş olması da büyük bir tesadüf doğrusu.
    Yine katilin Emma'yı çekme taktiği ve sorduğu soruyu detaylıca cevaplaması uzun süredir takip ettiğini gösteriyor. Haliyle
    kasabada çok önceden beri bulunan biri olması büyük ihtimal. Bu açıdan Noah ve Keiran da olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 14 Ağustos 2015; 1:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Kieran olabilir vardır bir pskopatlığı buraya dışardan geldi belki Brandon James ile takıntı yapmış birisidir

Noah olamaz bence Riely yaşarken bir bölümde onunla futbol sahasına bulaşmaya gidiyordu ve tüm ışıklar sonduğunde baya korktu ve şaşırdı katil in oyle tepki vermesi saçma olurdu

belki de öyle düşünmemizi istiyorlardır. ama ben noah olsam ve katil olsam riely ile işi pişirdikten sonra öldürürdüm. o yüzden noah değil katil. ayrıca edebiyat öğretmeni de izinliydi ve bölüm boyunca gözükmedi. dikkatleri onun üstünden çekiyo olabilirler. bence katil ya gazeteci kız ya da edebiyat öğretmeni. belki de ikisi. ayrıca emmanın da brandon james in kızı olabileceğini gösterdi bu bölüm o ses kaydı ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

belki de öyle düşünmemizi istiyorlardır. ama ben noah olsam ve katil olsam riely ile işi pişirdikten sonra öldürürdüm. o yüzden noah değil katil. ayrıca edebiyat öğretmeni de izinliydi ve bölüm boyunca gözükmedi. dikkatleri onun üstünden çekiyo olabilirler. bence katil ya gazeteci kız ya da edebiyat öğretmeni. belki de ikisi. ayrıca emmanın da brandon james in kızı olabileceğini gösterdi bu bölüm o ses kaydı ile.

ama okulun kendi mail gönderi muhabbetleri var gazeteciyi ordan ele belki hoca olabilir ayrıca katiller birden fazla oldugu belli oldu biri jake o garanti diğeri kim ???

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.